ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

Ο εκδοτικός οίκος “ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ ξεκίνησε την πρώτη του δραστηριότητα το 1985 με το περιοδικό “Πλανήτες και ζώδια” το οποίο το 1986 μετονομάστηκε “Ή Αστρολογία σήμερα” και με το βιβλίο “Οι Πλανητικές διελεύσεις” (πρώτη έκδοση). Μετά από μια εξαετή αδρανοποίηση το 1998 ξεκίνησε εκ νέου δυναμικά τη δραστηριοποίηση του. Τα βιβλία του αναφερόμενου οίκου έχουν ως μοναδική συγγραφέα την κα Γιώτα Θεοδωράκου - Καλογερά, η οποία από το 1971 έχει καταγράψει ένα πλούσιο βιογραφικό αναφορικά με την αστρολογική και μεταφυσική διαδρομή της, εντός και εκτός Ελλάδος.

Επαφή

Διεύθυνση:
Πανόρμου 54, Αμπελόκηποι Αθήνα Κεντρικός Τομέας 11523 Ελλάδα

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.yiotakalogera.gr

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.