ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Γιώτα Καλογερά - Βιογραφικό

Γιώτα Καλογερά - Βιογραφικό

Γιώτα ΚαλογεράΤελείωσα το Λύκειο Μπαρμπίκα. Έφτασα μέχρι το τρίτο έτος της ιατρικής. Διέκοψα την περαιτέρω φοίτηση μου διότι με συγκινούσε ο κλάδος της ναυτιλίας. Έτσι, απέκτησα πτυχίο ραδιοτηλεγραφητή με συνέπεια να εργαστώ ως ασυρματίστρια στο Εμπορικό Ναυτικό (ήμουν η πρώτη γυναίκα στο χώρο).

Παντρεύτηκα ναυτικό και απέκτησα ένα γιό. Με βρέφος ακόμα το παιδί μας βρεθήκαμε στη Γαλλία παρακολουθώντας τη ναυπήγηση ενός σκάφους. Η εκεί παραμονή μας διήρκεσε 2 χρόνια και η οποία στάθηκε αφορμή τις ελεύθερες ώρες μου να παρακολουθώ μαθήματα αστρολογίας.

Tρία χρόνια μετά, λόγω του θανάτου του μόλις 29 ετών συζύγου μου εγκαταλείπω τη θάλασσα.

Προσλαμβάνομαι στην εταιρεία Λιπασμάτων στην Αθήνα αλλά και συνεχίζει το ενδιαφέρον μου για την αστρολογία. Με μαθήματα εντός και εκτός Ελλάδος.

Τρία χρόνια μετά δραστηριοποιούμαι και επίσημα στο χώρο της αστρολογίας.

Εκδίδω το πρώτο αστρολογικό μου έντυπο «Πλανήτες και ζώδια» το οποίο αργότερα μετονομάζεται «η Αστρολογία σήμερα» και παράλληλα ιδρύω σχολή αστρολογίας και το «Astrology club».

Σήμερα είμαι εκδότης και συγγραφέας 25 βιβλίων και συνεχίζω επίσης τη διδασκαλία και τα σεμινάρια σε επίπεδο πάντα αστρολογίας και μεταφυσικής, αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι ο εσωτερισμός για αυτό τα πιο πρόσφατα βιβλία μου αναφέρονται στην εσωτερική αστρολογική γνώση.

Έχω μία μεγάλη διαδρομή στα ραδιοτηλεοπτικά πράγματα, στους εκδοτικούς χώρους και στα τρία τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι και στο διαδύκτιο (Facebook με τα προφίλ 1 και 2, επίσης στο Γιώτα Καλογερα Ελλάδα, στο Βlogspot και στο τωρινό site.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.