ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 24-30/4

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕτούτη την εβδομάδα ίσως να μη χρειάζονται οι προβλέψεις, αφού οι περισσότεροι πράττουμε πράγματα ανάλογα με την πίστη μας.Ίσως και γι αυτό το Σύμπαν τώρα μας κατευθύνει μόνο μέσω των θέσεων των πλανητών στα ζώδια, αλλά πάντως στις 29 προστίθεται άλλος ένας πλανήτης στους ανάδρομους ο Ερμής μέχρι 22/5 και γίνονται πέντε.Αυτό σημαίνει μία γενικότερη τάση της ανθρωπότητας προς την εσωστρέφεια, και καθώς ο Ερμής παίρνει τις «ανάποδές» από το ζώδιο του Ταύρου το πιθανότερο είναι τα μηνύματα του να σχετίζονται με την οικονομία όπως να μπλοκάρονται ή να απορρίπτονται ιδέες και προτάσεις σε σχέση με αυτήν. Σε προσωπικό επίπεδο δε θα έχουν πρόβλημα όσοι έχουν τον Ερμής τους στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους ή επίσης ανάδρομο. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 17 - 23/4

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣτη τρέχουσα εβδομάδα θα πρέπει αρχικά να σημειωθεί το ξεκίνημα της φαινομενικής ανάδρομης κίνησης των πλανητών Άρη και Πλούτωνα όπου αμφότεροι κρύβουν μηνύματα τα οποία θα πρέπει να κατανοηθούν καθώς θα διαρκέσουν για αρκετά μεγάλο διάστημα. Επίσης, με κύριες όψεις είναι: στις 17 ο Ερμής τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα, στις 18 η Αφροδίτη τρίγωνο με αναδρ. Κρόνο και στις 19 τετράγωνο με Πλούτωνα. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 10-16/4/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣτην τρέχουσα εβδομάδα δε σηματοδοτούνται ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα εκτός και αν αυτό συμβαίνει λόγω του επηρεασμού του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Ωστόσο, στις 12 σχηματίζεται τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης-Άρη και στις 14 τρίγωνο μεταξύ Ερμή και αναδρ. Δία. Επίσης καλό είναι να παρακολουθούνται με προσοχή τα θέματα που επηρεάζονται από τον Άρη σε προσωπικό επίπεδο οποίος βρίσκεται στον Τοξότη, καθώς από τις 18 μπαίνει σε ανάδρομη φορά και ενώ στις 28/5 περνάει στο Σκορπιό θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι και τις 26/6. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 3-9/4/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣτην τρέχουσα εβδομάδα τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς τον έχει ο Ήλιος, μέσω του οποίου τονίζεται το Εγώ και κάθε τι που υπάγεται στη διαχείρισή του καταρχήν θα τείνει στον εντυπωσιασμό. Και από το γεγονός ότι θα δραστηριοποιείται από τον Κριό θα προβάλλεται επίσης, μέσα από εγωκεντρικές και αλαζονικές αντιλήψεις και συμπεριφορές. H Nέα Σελήνη στις 7/4 στον ΚΡΙΟ προωθεί τα καινούργια ξεκινήματα. Στις 6/4 αλλάζουν ζώδια Αφροδίτη και Ερμής. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 27/3-2/4/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤο σημαντικότερο μήνυμα -αυτής της εβδομάδας- είναι ότι την πλανητική σκυτάλη την έχει πάρει ο Ερμής. Δηλαδή πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20-26/3/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΗ παρούσα εβδομάδα δίνει αρκετά και σημαντικά μηνύματα. Ο Ήλιος στις 20/3 περνάει στον Κριό. Ο Ερμής επίσης περνάει στις 22/3 στον Κριό. Ο Κρόνος στις 25/3 γίνεται ανάδρομος από τις 16ο του Τοξότη ο οποίος στις 23 σχηματίζει όψη 90ο με Δία. Ωστόσο, σχηματίζονται και με τους υπόλοιπους πλανήτες αρκετές όψεις οι οποίες αναφέρονται στο ημερήσιο ωροσκόπιο( 19-25/3). Στις 23 η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ακολουθείται από έκλειψη παρασκιάς. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12-18/3/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣτην παρούσα εβδομάδα γίνεται ένα πλούσιο πλανητικό αλισβερίσι, σε κάποιες περιπτώσεις με ευκολία και με εύνοια ενώ σε άλλες λιγότερο ευνοϊκές αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η καλύτερη πλανητική σχέση πάντως είναι αυτή του τριγώνου μεταξύ Δια και Πλούτωνα στις 16 και θα ήταν ακόμα καλύτερη αν ο Δίας δε συνέχιζε την ανάδρομη κίνησή του. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6 - 12/3/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤο σημαντικότερο αστρικό γεγονός είναι η ηλιακή έκλειψη της 9/3 στο ζώδιο των Ιχθύων. Ακολουθούν με σειρά σοβαρότητας σήμερα ο Ήλιος 90 με Κρόνο και ο Δίας 150 με Ουρανό. Την Τρίτη ο Ήλιος 180 με Δία, την Παρασκευή ο Ερμής (0) με Ποσειδώνα και το Σάββατο ο Άρης 45 με Πλούτωνα. Η συμμετοχή του Δία εξακολουθεί να είναι ανάδρομη. Oι άμεσα βαλλόμενοι του φαινομένου είναι οι γεννημένοι: ΙΧΘΥΕΣ :8, 9, 20/3 - ΔΙΔΥΜΟΙ : 7, 8, 9/6 – ΠΑΡΘΕΝΟΙ: 9, 10, 11/9 – ΤΟΞΟΤΕΣ: 9, 10, 11/12. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/2 - 5/3/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΗ τρέχουσα εβδομάδα δεν έχει να μας πει πολλά σε κοσμικό επίπεδο καθώς το κλίμα σχεδόν μένει παρόμοιο όπως εκείνο των προηγούμενων ημερών εκτός και αν επηρεάζονται από τις διελεύσεις τα ατομικά ωροσκόπια. Ωστόσο αλλάζει ζώδιο ο Ερμής στις 5/3, κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς. Επίσης στις 28/2 γίνεται σύνοδος Ήλιου–Ποσειδώνα και στις 5/3 ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο(90) με Άρη o οποίος περνά και αυτός στον Τοξότη. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21-27/2/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΌλη σχεδόν ετούτη η εβδομάδα βρίσκεται στις δικαιοδοσίες κυρίως του Ερμή και της Αφροδίτης. Καθώς οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με ορισμένους αργοκίνητους πλανήτες απλά τους «μαλακώνει», ενώ ο Ερμής με αυτούς κερδίζει σε επίπεδο επικοινωνίας εμφανίζοντας έτσι καλούς συζητητές και βέβαια ομιλητές. Ωστόσο, η Σελήνη στις 22/2, ώρα 20:20 και από τις 3ο 34΄ της Παρθένου μπαίνει σε φάση Πανσελήνου. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14-20/2/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜε τις τρεις πλανητικές αλλαγές των γρήγορων πλανητικών σωμάτων αλλάζει κυρίως το ημερήσιο κλίμα. Ο Ερμής στις 14 εισέρχεται στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη επίσης, στις 17 εισέρχεται στον Υδροχόο και ο Ήλιος στις 19 εισέρχεται στους Ιχθείς. Η Σελήνη στις 15 μπαίνει σε φάση αύξησης δευτέρου τετάρτου. Οι όψεις γενικά όλων και των αργών πλανητών, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Οπωσδήποτε όμως, ενεργοποιούν ανάλογα τους πλανήτες των γενέθλιων ωροσκοπίων. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7-13/2/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤον πρωτεύοντα ρόλο ετούτη την εβδομάδα τον παίζει ο Ήλιος και γίνεται ακόμα πιο σημαντικός καθώς στις 8/2 γίνεται και η Νέα Σελήνη η οποία λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο ζώδιο της αδυναμίας του Ήλιου... Ο οποίος επιπλέον στις 7 σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και στις 10/2 σχηματίζει όψη 150 με τον ανάδρομο Δία του οποίου η παρουσία του στις 10 γίνεται αρκετά αισθητή. Ένα έστω και δευτερεύοντα ρόλο παίζει επίσης και ο Άρης. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 31/1-6/2/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠρόκειται για πλανητικό συνωστισμό αλλά πάντως, άξια προσοχής είναι η Δευτέρα (Ερμής 90 με Ουρανό), η Τετάρτη που καλεί σε προσπάθεια, η Παρασκευή που υπό όρους απαιτεί να μπει «νερό στο κρασί…» και το Σάββατο που θυμίζει τη λαϊκή ρήση «από όλα έχει ο μπαξές»! (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17-23/1/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΗ τρέχουσα εβδομάδα καλώς, κακώς βάζει τους περισσότερους σε σκέψεις μήπως δε θα τα καταφέρουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, καθώς οι ανάδρομοι Δίας και Ερμής συνεχίζουν να στέλνουν τα περίεργα μηνύματά τους σε κάποιους αλλά πάντως, θα τα καταφέρουν. Επίσης, ο Άρης εξακολουθεί την πορεία του μέσα στο Σκορπιό πιέζοντας τους οικονομικούς και ερωτικούς τομείς των περισσοτέρων, ενώ η Αφροδίτη διανύει την τελευταία εβδομάδα της στον Τοξότη. (Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

Περισσότερα...

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.