ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥΗ διάσημη χειρομάντης Μαίρη Φάσουλη από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι οι γραμμές στις παλάμες των χεριών δείχνουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον το μέλλον. Αν το μέλλον όπως διαγράφεται δε σας ικανοποιεί έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε! Επίσης μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας αλλάζοντας συνειδητά μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που αντανακλώνται στις γραμμές της παλάμης σας.

Περισσότερα...

ΚΡΟΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Κουβεντιάζοντας με τον ΚρόνοΜία συζήτηση επί της ουσίας με τον ΚΡΟΝΟ. Κρόνε, δάσκαλε αυστηρέ και ανέραστε, σου έσυρα μερικά τις προάλλες, καθώς κουβέντιαζα με τον αντάρτη τον Άρη και δε θέλω να νομίζεις πως σε κατηγορώ πίσω από την πλάτη σου. Δε σου αρέσει όπως σε αποκαλώ και δε νομίζω να αμφισβητείς ότι είσαι ο ένας εκ των δύο διδασκάλων του πλανητικού συστήματος.

Περισσότερα...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ;

Είμαστε αυτά που τρώμε;Συχνά λέγεται ότι είμαστε αυτά που τρώμε όπως και με τον τρόπο που τρώμε. Πολλοί ψυχολόγοι μελετούν τις συνήθειες του φαγητού των ασθενών τους για να βρουν γρηγορότερα το «κλειδί» του χαρακτήρα τους. Μερικές συνήθειες –στο φαγητό- πάντως έχουν φανερές εξηγήσεις, όπως π.χ. ο καλεσμένος σε πάρτι, που προσηλώνεται στους μεζέδες, αντί να κουβεντιάζει και να χορεύει, είναι λιγότερο πεινασμένος και περισσότερο ντροπαλός.

Περισσότερα...

ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Kαινούριος άντρας στην ζωή σαςΕπιτέλους το θαύμα έγινε. Μετά από μήνες άκαρπων αναζητήσεων, συναντήσατε σε κάποιο πάρτι, στην ταβέρνα ή ακόμα και σε κάποιο επαγγελματικό χώρο, ένα συμπαθητικό, ενδιαφέροντα άντρα. Συζητήσατε, γελάσατε, ανακαλύψατε ότι έχετε πολλά κοινά σημεία και μετά το προκαταρκτικό στάδιο της γνωριμίας η ιστορία είχε τη γνωστή κατάληξη, περάσατε μία νύχτα μαζί του. Την επομένη, ύστερα από το πρωινό σας αποχαιρετισθήκατε και την ώρα που σας ξεπροβόδιζε ακούσατε τα στερεότυπα λόγια “περάσαμε πολύ όμορφα, θα τα πούμε ξανά, θα σου τηλεφωνήσω”...

Περισσότερα...

ΑΣΤΡΟ - ΚΟΥΙΖ II

Astro - Quiz IIΔοκιμάστε τις αστρολογικές σας γνώσεις διασκεδάζοντας. Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε σε μία συγκέντρωση, όπου θα αντιμετωπίσετε μερικές ενδιαφέρουσες προκλήσεις και θα δείτε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι αστρολογικές σας γνώσεις. Αν είστε πρωτάρης/α στην αστρολογία μη περιμένετε να προχωρήσετε περισσότερο των 5 πρώτων ερωτήσεων. Αν έχετε ορισμένες γνώσεις μπορεί να φτάσετε μέχρι τη δέκατη ερώτηση. Όσοι κατορθώσετε να τερματίσετε επιτυχώς μπορείτε να υπερηφανεύεστε ότι είστε αστρολόγοι.

Περισσότερα...

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

astrodietΣυνήθως όταν λέμε λεπτή σιλουέτα εννοούμε ένα σκελετό. Αυτό είναι λάθος, διότι άλλο η λεπτή σιλουέτα και άλλο η αδυναμία που είναι αντιαισθητική. Μιλώντας γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το βάρος ενός ανθρώπου πρέπει να υπολογίζεται για όλη τη σωματική του δομή. Για παράδειγμα ένα άτομο ψηλό με πλατύ στέρνο, φαρδείς ώμους και μεγάλη λεκάνη έχει πολύ μεγαλύτερα περιθώρια πάχους από ένα άτομο κοντόσωμο με λεπτό σκελετό. Γι' αυτό όταν παρατηρείτε κάποιο πίνακα βάρους να θυμάστε ότι η περιγραφή του δεν είναι απόλυτη, καθώς οι διαφορές βάρους από σώμα σε σώμα κυμαίνονται μέχρι 20 κιλά. Ο σωστός τρόπος λοιπόν για να αποφασίσετε πόσο σκληρή δίαιτα θα κάνετε, είναι...

Περισσότερα...

ΤΕΣΤ: ΘΑ ΑΠΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ;

apistia quizΑν απατάτε ή όχι τον άνδρα σας είστε η μόνη που το ξέρετε τόσο πολύ καλά! Αν δεν τον απατάτε μη βάζετε το χέρι στο ευαγγέλιο, ότι κάτι τέτοιο δε θα το τολμούσατε ποτέ, αν δεν πειραματιστείτε σε σχέση με το τεστ που ακολουθεί. Όλα αυτά προς γνώση και συμμόρφωση του “ισχυρού φύλου”. Κάποτε το πρόβλημα της ερωμένης ήταν ένας μεγάλος μπελάς. Να όμως που οι εποχές άλλαξαν και τα πράγματα αντιστράφηκαν. Σήμερα είναι οι άντρες - σύζυγοι που ανησυχούν για τις γυναίκες τους. Η Τζόαν Σάλιβακ, πρόεδρος του Συμβουλίου των γάμων, σημειώνει ότι αυτή η αντίστροφη αναμέτρηση σημειώνει «αλματώδη πρόοδο»(!) στη διάρκεια της τελευταίας 20ετίας. Πιστεύει μάλιστα, ότι οι κύριοι λόγοι αυτής της αλλαγής είναι δύο.

Περισσότερα...

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗΑν και γυναίκα θα σου μιλήσω αντρίκια, Άρη. Μ αρέσει αυτός ο τρόπος, αλλά σου πάει πολύ κι εσένα. Εσύ τα κάνεις όλα φανερά, το κρυφτούλι το αφήνεις για άλλους όπως υπό τη γη ο Πλούτωνας, σε θολά νερά ο Ποσειδώνας. Εσένα σε χαρακτηρίζει η ισιάδα και το θάρρος. Άλλο αν το παρακάνεις και σπας τα μούτρα σου. Την παθαίνεις και από την υπερβολική βιασύνη σου. Τι τρέχεις σαν αφηνιασμένο άλογο; Δε φοβάσαι τους τροχονόμους. Τι λες; Άλλοι πλανήτες τρέχουν περισσότερο; Μα δεν είπα ότι είσαι «διαστημοτρονόμος»...

Περισσότερα...

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣΗ ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ειδικευτεί κανείς στην αστρολογία, καθώς και στη φυσιολογία και ανατομία, ώστε να έχει τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται στον ιατρό-αστρολόγο, ο οποίος με τη βοήθεια ενός γενικού παθολόγου θα μπορεί να κάνει διάγνωση και να συμβουλεύει τους πελάτες του.

Περισσότερα...

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣΈρωτας, παιδιά, δημιουργία, τέχνη. Εδώ λοιπόν, θα εξετάσουμε τον πέμπτο οίκο που αναφέρεται στη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα, τις αισθηματικές σχέσεις. Θα δούμε πως λειτουργεί ο πέμπτος οίκος, ανάλογα με το ζώδιο που τον καταλαμβάνει, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει μία εμπεριστατωμένη αναφορά. Γιατί χρειάζεται να γνωρίζουμε ποιοι πλανήτες βρίσκονται σε αυτόν, τι εξουσίες έχει ο πλανήτης που τον εξουσιάζει και πως λειτουργούν επίσης οι τέσσερις προηγούμενοι οίκοι. Δηλαδή 1ος οίκος πως συμπεριφέρεται το άτομο 2ος οίκος πως επιδιώκει να αποκτήσει κάποια πράγματα, 3ος οίκος πως παρατηρεί και συναλλάσσεται στην καθημερινότητα του, 4ος οίκος πόσο εκτιμά...

Περισσότερα...

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.