ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Τι φερνει για την χωρα η Νεα Σεληνη - Ηλιακη Εκλειψη στις 9/3

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Τι φερνει για την χωρα η Νεα Σεληνη - Ηλιακη Εκλειψη στις 9/3

«Βαριά» η έκλειψη (9/3) για την Ελλάδα

Τι φέρνει για την χώρα η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στις 9/3

Σε έναν φοβισμένο, αποκαρδιωμένο λαό, τι πρόβλεψη μπορεί να επιχειρηθεί για τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στις 18ο 55΄ των Ιχθύων στις 9/3/2016, με την ακόμα μεγαλύτερη καταπίεση που του προσδίδεται από τον Πλούτωνα;

Κατ’ αρχάς, το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει σε πολλούς τομείς, κυρίως της οικονομίας: ως χώρα δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε. Οι κατασχέσεις θα γίνονται, βρώμικο χρήμα θα ξεπλένεται, τα φορολογικά θα γίνονται όλο και περισσότερο δυσβάσταχτα, με τους πρόσφυγες όλο και κάτι θα γίνεται και όλο κάτι θα το χαλάει. Και οι εκτός Ελλάδας, φίλοι και «φίλοι», θα συνεχίζουν το ύπουλο παιχνίδι τους.

Ωστόσο, εξ αφορμής της αλλαγής ζωδίου του Άρη, δηλαδή με το πέρασμά του στον Τοξότη, από τις 4/1 μέχρι και τις 5/3 που βρισκόταν στον Σκορπιό, είδαμε να καταφτάνουν στη χώρα μας χιλιάδες πρόσφυγες μέσα στο καταχείμωνο, να πνίγονται με μωρά στην αγκαλιά τους και πρόσφατα και μέσα στις λασπουριές των συνόρων. Είδαμε να αυξάνονται οι άνεργοι αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις κλείνουν, να υπολειτουργούν τα νοσοκομεία κ.ά.

Και όλοι αναρωτιούνται: αυτή η κυβέρνηση δεν θα πέσει; Με τον Άρη στον Σκορπιό, λοιπόν, αρχίσαμε να βλέπουμε και στην πράξη τον νόμο της ζούγκλας, την οργή, τη βιαιότητα, τη γενικευμένη κατάθλιψη και την αδυναμία για αγώνα. Είδαμε τη Λερναία Ύδρα, το τέρας με τις εννέα κεφαλές, σε πολλά επίπεδα της ζωής, κυρίως σε βιοτικό επίπεδο.

Αν δούμε το ωροσκόπιο της Συρίας και το έργο του Άρη που «ανακάτεψε» το εσωτερικό της χώρας. Απλά η χώρα κατακρημνιζόταν από τους βομβαρδισμούς και ο λαός έφευγε για οπουδήποτε με τις όποιες συνέπειες. Στη χώρα μας ανάλογα επιδεινώθηκε ο «πόλεμος της επιβίωσης».

Στις 6/3 ο Άρης πέρασε στον Τοξότη και θα μείνει μέχρι τις 27/5, ωστόσο από τις 18/4 θα κινείται ανάδρομα. Στο ωροσκόπιο της Ελλάδος πέρασε στον τομέα των συνεργασιών της χώρας, των διεθνών σχέσεων, των διαφωνιών, των δολοπλοκιών, των εκβιασμών, δείχνοντας ακόμα και τις χειρότερες προκλήσεις, από τις οποίες όμως θα μπορέσει να ξεφύγει. Αλλά πάντως, μέσα από τούτα και από τα άλλα θα φανεί η αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Όμως, τίποτα δεν θα έχει τελειώσει αφού ο Άρης, επιστρέφοντας ξανά στον Σκορπιό στις 28/5 και μάλιστα συνεχίζοντας όλο τον μήνα την ανάδρομη κίνησή του, θα αναχωρήσει από αυτό το ζώδιο στις 3/8. Αυτό σημαίνει ότι πράγματα που απασχόλησαν τη χώρα μας την προηγούμενη φορά τώρα θα επανέλθουν στο προσκήνιο μέσα από χειρότερο κλίμα. Και με την επιστροφή του πάλι στον Τοξότη, από 3/8 μέχρι και τις 26/9, αν τα παθήματα δεν θα μας έχουν γίνει μαθήματα, τότε θα διανύσουμε μία επίσης φορτισμένη περίοδο από όλες τις πλευρές. Και μάλιστα με πιο ισχυρές εντάσεις αφού θα έχουν ανακατευθεί το κλιματολογικό, οι πυρκαγιές και οι μεταδοτικές ασθένειες.

Ωστόσο στον τρέχοντα μήνα πρέπει να υπάρχει προσοχή στους συμμετέχοντες σε διαδηλώσεις και γενικά στους ταξιδιώτες, σε αγοραπωλησίες, στην υγεία και -το κυριότερο- να είναι λελογισμένη προς πάσα κατεύθυνση η εμπιστοσύνη.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.