ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (αφορά όλα τα ζώδια)

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ (αφορά όλα τα ζώδια)

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Στο μήνα του ΤΑΥΡΟΥ (για όλους) 21/4-20/5

Ακόμα και ο πλέον αδαής προς τα σύμβολα των ζωδίων και μόνο βλέποντας το ιδεόγραμμά τους μπορεί να αντιληφθεί πιο ζώδιο απεικονίζουν. Το σύμβουλο του Ταύρου απεικονίζει το κεφάλι του ταύρου. Αυτό και μόνο παραπέμπει σε συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές των γεννημένων σε αυτό το ζώδιο δηλαδή αργές νωχελικές κινήσεις, καλό φαγητό, χουζούρι, επάρκεια αγαθών κ.λπ.

Αν λάβουμε υπόψη μας όμως το βαθύτερο συμβολισμό η απεικόνιση με ένα κύκλο και έναν ημικύκλιο πάνω σε αυτόν, θα το ερμηνεύαμε ως ένα συνδυασμό της ύλης και του πνεύματος.

Ο Ταύρος στον Εσωτερισμό λοιπόν, συμβολίζει την είσοδο της ψυχής στον κόσμο της ύλης.

Γι αυτό, τα άτομα Ταύρος οφείλουν να φωτίζονται μέσα από αυτά που βλέπουν, καθώς ο βασικός στόχος τους είναι να εκπαιδεύονται στον έλεγχο της επιθυμίας, δηλαδή να μάθουν να τιθασεύουν τις ακόρεστες διαθέσεις της σάρκας και της απληστίας.

Εδώ λοιπόν, στον μήνα του Ταύρου όλοι μας μπορούμε –εφόσον το επιθυμούμε– να αλλάξουμε τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αφιερώσουμε τον εαυτό μας πιο εκτεταμένα σε πνευματικούς στόχους. Δηλαδή να εναρμονίσουμε τη ζωή μας με το νόμο της εξέλιξης ή με το θεϊκό σχέδιο, όπως διατυπώνεται στον αποκρυφισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάποιες θυσίες, όπως με το να απαρνηθούμε κάτι που θα θέλαμε για τον εαυτό μας προσφέροντας κάποια υπηρεσία στους άλλους.

Έτσι, σε τούτην την εποχή –του Ταύρου-, το Σύμπαν συνηγορεί, αν βέβαια το θέλουμε, να μάθουμε να βλέπουμε.

Δηλαδή η «τύφλωση» μας να δώσει τη θέση της στην πνευματική όραση, μέσω της οποίας θα αποκτήσουμε ζωή στις πράξεις μας, καθώς θα εξαγνίζουμε τα συναισθήματα μας και θα εξυψώνουμε το νου μας. Διότι τώρα, αποκτάμε την επίγνωση ότι η μόνη αξιόλογη ιδιοκτησία μας είναι ο πνευματικός μας πλούτος, μέσα από τον οποίον προφυλασσόμαστε από τον καταστροφικό υλισμό.

Καταρχήν γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και δε θα βαδίζουμε στα τυφλά, διότι θα ακολουθούμε το δρόμο και με τη διορατικότητά μας. Στα αρχαία γραπτά ο Ταύρος αναφερόταν ως «το μάτι της διαφώτισης», «η μητέρα της θυσίας», «ο ερμηνευτής της θείας Φωνής», «Ο φωτισμένος Βούδας», «Ο λυτρωτικός Χριστός».

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.