ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

Η διάσημη χειρομάντης Μαίρη Φάσουλη από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι οι γραμμές στις παλάμες των χεριών δείχνουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον το μέλλον. Αν το μέλλον όπως διαγράφεται δε σας ικανοποιεί έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε! Επίσης μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας αλλάζοντας συνειδητά μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που αντανακλώνται στις γραμμές της παλάμης σας.

Αλλάζοντας τη ζωή σας -σύμφωνα με τα σχήματα- "βουναλάκια" και τα λακκάκια που βρίσκονται στην παλάμη σας, θα αλλάξουν και οι γραμμές. Αν είστε δεξιόχειρες σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το χέρι που «κυριαρχεί».

Το αριστερό χέρι, η «παθητικό» όπως αποκαλείται, συχνά φανερώνει τις κλήσεις που κληρονομήσατε. Το κυρίαρχο χέρι δείχνει τα λάθη και τα κατορθώματα για τα οποία λυπάστε ή περηφανεύεστε.

Οι γραμμές του κυρίαρχου χεριού αλλάζουν σταδιακά ανάλογα με τα έργα σας. Έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό στοιχείο σας και να ενθαρρύνετε τα θετικά σας. Γι’ αυτό χρειάζεται να ελέγχετε και τις δύο παλάμες σας. «Αν οι γραμμές και στα δύο χέρια, μοιάζουν, πιθανόν να κάνετε καλή χρήση των φυσικών σας ταλέντων», τονίζει η χειρομάντης.

Οι πιο σημαντικές γραμμές στην παλάμη είναι τρεις: της καρδιάς, της ζωής και της νόησης. Οι αδύνατες (κυματοειδείς) γραμμές δείχνουν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ανευθυνότητα.

Οι βαθιά χαραγμένες γραμμές δείχνουν ζωτικότητα, υπευθυνότητα και ύπαρξη στόχων.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.