ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ (αφορά όλα τα ζώδια)

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ (αφορά όλα τα ζώδια)

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Στο μήνα του Κριού (για όλους) 21/3-20/4

Το ζώδιο του Κριού είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει γενικά την αρχή. Στον άνθρωπο αυτή η αρχή πηγάζει από έναν πυρήνα ή κεντρικό σημείο του Εγώ. Σε αυτόν τον πυρήνα, είναι που πάλλεται η πύρινη ενέργεια της Πατρικής Ουράνιας θέλησης και ξεκινά το πρώτο βήμα προς την ενσάρκωση.

Εδώ λοιπόν, στο μήνα του Κριού η φύση βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση έντασης-χαλάρωσης, ενώ αυτό θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Έτσι εξηγείται όταν η παρορμητικότητα του Κριού ξεφεύγει από τα όριά της έρχεται σε σύγκρουση με τις αρετές, της ευπρέπειας, και της διαλλακτικότητας.

Γι αυτό σε τούτον το μήνα η ίδια η φύση μας καλεί να χρησιμοποιούμε την παρόρμησή μας σε ζητήματα που απαιτούν τόλμη και αυθορμητισμό.

Διότι τώρα, ψυχολογικά νιώθουμε έτοιμοι να αποβάλουμε τον παλαιό εαυτό μας και να δημιουργήσουμε έναν άλλον από την αρχή.

Αυτό όμως απαιτεί τόλμη και αυθορμητισμό καθώς μόνο τότε μπορούμε να τον προβάλουμε με σιγουριά. Αλλά και γιατί να θέλουμε τη διαμόρφωση του Εγώ; Απλά, διότι έτσι απελευθερώνουμε τον εαυτόν μας από τις όποιες εξαρτήσεις, αναγνωρίζοντάς τον πλέον όπως πραγματικά είναι. Και αφού τότε, μπορούμε να λέμε. «Αυτός είμαι, έτσι σκέφτομαι και έτσι πράττω. Δεν εξαρτιέμαι από την γνώμη άλλων. Είμαι αυτάρκης.»

Στα κείμενα του εσωτερισμού, ο Κριός ονομάζεται «το σημείο γέννησης των θεϊκών σκέψεων. Καθώς ο εσωτερικός εξουσιαστής πλανήτης του Κριού είναι ο Ερμής. Δεν είναι μόνο οι κατευθύνσεις του ανθρώπου που παίρνονται από την ορμή του Άρη, αλλά και εκείνες που κατευθύνονται από τον Ερμή και καθοδηγούνται από θεϊκές σκέψεις.

Σε τούτο το μήνα λοιπόν, μπορούμε να δοκιμάσουμε να δουλεύουμε δημιουργικά σε νοητικό επίπεδο. Γιατί μόνο μέσα από τη σκέψη μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό από το κακό και να συμβάλουμε στη βελτίωσή μας και βέβαια της ανθρώπινης πραγματικότητας. Άλλωστε η ανώτερη σκέψη είναι το όργανο της διαίσθησης.

Επίσης, διεισδύουμε σε νοητικές περιοχές που δε θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε άλλοτε. Δημιουργούμε καινούριες νεογενείς ιδέες και τις μεταφέρουμε από την αφηρημένη σκέψη σε εφαρμοσμένη.

Ως εκ τούτου, στον αναφερόμενο μήνα μέσω των δύο πλανητών του Κριού, Άρη και Ερμή μπορούμε να αποκτήσουμε το πνεύμα του πρωτοπόρου, του πολεμιστή και του διανοητή.

Ο μήνας του Κριού μας παρέχει τη δυνατότητα της αυτάρκειας

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.