ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) 20/1-18/2

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) 20/1-18/2

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Στο μήνα του Υδροχόου (για όλους) 20/1-18/2

«Δυνατότερο από το φως και σκοτεινότερο από τη σκιά»

Η ρίζα της λέξης Φεβρουάριος προέρχεται από τη λατινική λέξη Februaries, που σημαίνει κάθαρση, εξαγνισμός. Μία χαρακτηριστική παρατήρηση είναι ο εορτασμός της Υπαπαντής (Ο εορτασμός της Παρθένου) στον μήνα Φεβρουάριο. Αναλύοντας πάλι τη λέξη Υδροχόος βλέπουμε ότι η ρίζα της βρίσκεται στο νερό, το οποίο στον εσωτερισμό συμβολίζει τον εξαγνισμό. Εδώ λοιπόν, σε τούτη τη χρονική στιγμή όλες οι Συμπαντικές Δυνάμεις βοηθούν όσους επιθυμούν αποκτήσουν Συμπαντική Συνείδηση.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει στον επίγειο ρόλο τους να βρίσκονται πάντα με καθαρό πνεύμα και έχοντας ως βασική τους σκέψη την ευαγγελική ρήση «Εγώ είμαι το νερό της ζωής που ρέει για τους διψασμένους». Δηλαδή, οι στόχοι τους να συμπλέουν με το τωρινό «κλίμα», υπηρετώντας και δίνοντας το μήνυμα της ρήσης «Αγαπάτε αλλήλους». Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το μόνο εύκολο να επιχειρηθεί καθώς περιτριγυριζόμαστε από την κάθε λογής δυστυχία.

Όμως εδώ στο μήνα του Υδροχόου, είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε την ιδέα που έχουμε για την υπερβατική Αγάπη, καθώς αυτή η Αγάπη δεν είναι ούτε ένα συναισθηματικό μοντέλο, ούτε σχετίζεται με ένα γήινο έρωτα ή μία επιθυμία. Είναι η λειτουργία μιας υπερβατικής δύναμης και μίας υπερβατικής διεργασίας μέσα μας. Αυτή η Αγάπη δεν αρχίζει από εμάς και ούτε τελειώνει σε εκείνους που αγαπάμε. Προέρχεται από μία Κοσμική Πηγή. Φτάνει σε μας, κοιτάζει μέσα μας, μας τροφοδοτεί με ότι έχουμε ανάγκη και συνεχίζει το δρόμο της.

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν εμείς;

Απλά να ακολουθήσουμε τον άθλο του Ηρακλή καθαρίζοντας τους στάβλους του Αυγείου, δηλαδή να καθαρίσουμε τον όποιο δικό μας στάβλο. Με κάποιο τρόπο να εξαγνιστούμε. Κάθε μέρα βλέπουμε «δίπλα» μας να πνίγονται συνάνθρωποι μας ή να πεθαίνουν στους δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί και δεν πειράζει αν γι’ αυτό χρειαστεί να αυτοθυσιαστούμε.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.