ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ (για ολους) 23/10-22/11

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ (για ολους) 23/10-22/11

ΣΤΟ  ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Στο μήνα του Σκορπιού (για όλους) 23/10-22/11

Κάθε χρόνο σε τούτη την εποχή που μεσουρανεί το ζώδιο του Σκορπιού οι περισσότεροι άνθρωποι καθώς βρίσκονται πάνω στη διαχωριστική γραμμή, στην οποία διαχωρίζεται το Άγιο Φως από το διαβολικό σκοτάδι προσπαθούν από την μία να βρουν την ανθρώπινη αρμονία τους και από την άλλη να εξαγνίσουν την κατεστραμμένη ανθρώπινη ισορροπία τους.

Γι’ αυτό λοιπόν, είτε έχουμε γεννηθεί σε ετούτο το ζώδιο, είτε όχι, εφόσον στη ζωή μας κυριαρχεί ο νόμος του «θανάτου» και της «αναγέννησης» τα οποία, επί της ουσίας στον κύκλο της εξέλιξης των ανθρώπων, αποτελούν την αρχή και το τέλος τους.

Τώρα λαμβάνοντας υπόψη τη θέση του Σκορπιού, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο Ζυγό που εκπροσωπεί τις σχέσεις μας και φυσικά την ανάγκη του ανθρώπου να βρίσκεται με οποιαδήποτε ιδιότητα μαζί με άλλους, και τον Τοξότη που υποδηλοί την ώθηση προς την απόλυτη γήινη και πνευματική απελευθέρωση, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, σε περιόδους κρίσης, όπως συμβαίνει σε τούτην την εποχή τον ατέρμονα εσωτερικό άξονα του, ιδιαίτερα αν αυτός ο άξονας λειτουργεί υπέρ ή ενάντια της γενετήσιας ορμής του.

Έτσι λοιπόν, βρισκόμενοι μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου (κρύο, ζέστη) μπορούμε να αγωνιστούμε υιοθετώντας ένα διαφορετικό καλύτερο τρόπο δαμάζοντας την κατώτερη φύση μας.

Δηλαδή από «Σαούλ» να γίνουμε «Παύλος» κόβοντας ένα, ένα τα εννέα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας που έχουμε μέσα μας, για να μπορούμε έτσι να αποδεχόμαστε μαζί με το Εγώ μας και το Εμείς χάριν της αρμονικής ζωής με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Γι’ αυτό καλό θα είναι να παρακολουθούμε τα μηνύματα του Πλούτωνα που μας στέλνει συνεχώς μέσα από το έτερο «σκληρό ζώδιο» τον Αιγόκερω.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.