ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ (για ολους) 23/11-22/12

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ (για ολους) 23/11-22/12

ΣΤΟ  ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Στο μήνα του Τοξότη (για όλους) 23/11-22/12

Ο Τοξότης, συμβολίζει την απομάκρυνση της ψυχής από τις γήινες σκοπιμότητες και τη μεταφορά της σένα ανώτερο επίπεδο, μέσω του νου.

Εδώ, βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί στον τελικό σκοπό.

Ο αναζητητής της αλήθειας μυείται στον περιορισμό του λόγου δια του ελέγχου των σκέψεων.

Είναι το σημείο της σοφίας.


Εδώ στο μήνα του Τοξότη, στο τρίτο κατά σειρά ζώδιο της φωτιάς όσοι το επιθυμούν μπορούν να γίνουν δάσκαλοι της γνώσης, όπως γίνεται στον Κριό με την πρώτη ώθηση του Εγώ, στον Λέοντα με το Εγώ να παρουσιάζεται όπως είναι και εδώ στον Toξότη πλέον να στοχάζεται και να σκέπτεται με την έννοια «αφού σκέπτομαι άρα υπάρχω».

Έτσι, σε τούτη την εποχή που συμβολίζεται με τον Κένταυρο (μισός άνθρωπος, μισό ζώο) εδώ ο άνθρωπος μπορεί με περισσότερη ευκολία να καταλάβει και να διδαχθεί από τον καβαλάρη τοξότη που στοχεύει.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η γη είναι ο πιο σκληρός σταθμός για την εξέλιξη της ψυχής, ότι ακόμα και οι πιο απλές σκέψεις που περνούν μέσα από τη δοκιμασία της σκληρής πραγματικότητας αναγκάζουν τον άνθρωπο στην επεξεργασία των σκέψεων του. Και έτσι, σιγά-σιγά τον κάνουν σοφό, αφού άλλωστε και η σοφία είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών του.

Αν λοιπόν, ο αναζητητής της αλήθειας γνωρίσει ότι εδώ που βρισκόμαστε εκτίουμε ποινή «φυλάκισης» για όσα είπαμε και πράξαμε κάποτε, μπορούμε αν το επιθυμούμε να αρχίσουμε από τώρα την αποδέσμευσή μας και να ξεκινήσουμε την άνοδό μας στο βουνό της μύησης που είναι το επόμενο ζώδιο ο Αιγόκερως.

Εδώ λοιπόν ο στόχος του ανθρώπου με την πνευματική και σωματική ελευθερία που του δίδεται έχει την ευχέρεια να αποδεσμευτεί από σκιές του κάρμα του που συχνά ταράζουν την τωρινή ζωή του.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.