ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ (αφορά όλα τα ζώδια)

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ (αφορά όλα τα ζώδια)

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

Στο μήνα των Ιχθύων (αφορά  όλα τα ζώδια)

Κάθε χρόνο σε ετούτη τη χρονική περίοδο ανεξάρτητα σε ποιο ζώδιο είναι γεννημένος ο καθένας ανάλογα του οίκου και του ζωδίου που εξουσιάζεται από τους Ιχθείς μπορεί να ταυτιστεί με τη Θεϊκή Πηγή από την οποία κατάγεται.

Ο άνθρωπος, από τη στιγμή της δημιουργίας του προσπαθεί να προσεγγίσει τις Ουράνιες Θεϊκές Δυνάμεις με την προσευχή του. Κι όπως αναφέρει ένας μεγάλος μύστης η προσευχή είναι «το κλάμα της ψυχής που αναγνωρίζει δυνάμεις σπουδαιότερες από τις δικές της».

Ωστόσο, όλες οι μορφές αυτοσυγκέντρωσης και όλες οι προσπάθειες για αναζήτηση επαφής με τον άυλο πνευματικό κόσμο, ακολουθούν τους νόμους της αυτοσυγκέντρωσης και της ικεσίας.

Και εδώ μπορούμε να πούμε ότι στην εποχή που μεσουρανεί το ζώδιο των Ιχθύων, και μάλιστα ως το τελευταίο ζώδιο στο ζωδιακό δείχνοντας μας το τέλος μιας πορείας που αρχίζει από τον Κριό, εδώ αρχίζει η αντίστροφη πορεία αυτή της επιστροφής πίσω στην πραγματική πατρίδα, εκεί στη θεϊκή στέγη.

Γι αυτό σε τούτη την εποχή αποκτάμε την ευχέρεια να απαλλαγούμε από όλα όσα μας προκαλούν ανησυχία.

Όμως, το βασικότερο πράγμα που συνειδητοποιούμε είναι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στον υλικό κόσμο και ότι όλα βρίσκονται σε μία συνεχή ρευστότητα.

Έτσι λοιπόν, σε τούτο τον μήνα, βρισκόμαστε στη φάση που κλείνουμε έναν κύκλο εμπειριών και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο, καθώς τώρα μπορεί και μπαίνει αυτόματα ο ενορατικός μηχανισμός μας ο οποίος δραστηριοποιείται μέσω της ικεσίας μας.

Εδώ το αίτημά μας βρίσκει άμεση ανταπόκριση με το «προχώρα και θα σε συναντήσω στα μισά του δρόμου» και μάλιστα τώρα σε μία τόσο ταραγμένη εποχή.

(ένας αρκετά βοηθητικός τρόπος για το διαλογισμό γίνεται με την προφορά του ύμνου του ζωδίου)

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.