ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΕΡΜΗΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΕΡΜΗΣ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής εδώ, φαίνεται να είναι ο λιγότερο σημαντικός σε σχάση με τους υπόλοιπους πλανήτες. Αν τυχαίνει να σχηματίζει όψη με τον Ήλιο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο οίκος στον οποίον υπάρχει. 

ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΣ 
Διανοητική δραστηριότητα (αν υπαγορεύεται και στο γενέθλιο). Καλή ένδειξη για μαθητές, φοιτητές, και γενικά για όσους ασχολούνται με διανοητικά επαγγέλματα, το εμπόριο. Αυξάνει τις γνωριμίες αλλά πάντα σε σχέση με τα ενδιαφέροντα του ατόμου.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εδώ η πρόβλεψη είναι ανάλογη των όψεων που σχηματίζει με άλλους πλανήτες, κυρίως για πράγματα που σχετίζονται με τον Ερμή (εμπόριο, Μ.Μ.Ε., ταξίδια, εκδόσεις, δημοσιογραφία μεσιτεία, συμβολαιογράφοι) 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία, μετακινήσεις μελέτες ταξίδια , δημόσιες σχέσεις. Στις σχέσεις με αδέλφια ξαδέρφια, γείτονες, στην αλληλογραφία, στα κομπιούτερ στο διαδίκτυο, … 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Διανοητική η εμπορική δραστηριότητα σε προσωπικό χώρο. Τροποποιήσεις σε εσωτερικούς χώρους Περισσότερες επισκέψεις Με κακές όψεις μπορεί να είναι ένδειξη οικογενειακών καβγάδων. 

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Στις πιο στενές σχέσεις η λογική θα υπερισχύει του συναισθήματος. Με ευνοϊκές όψεις ευνοείται η διδασκαλία, οι παρέες με νεότερα άτομα ίσως και δεσμό με νεότερο (αν υπάρχει αυτή η προδιάθεση στο γενέθλιο). 

ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εδώ χρειάζεται να συγκριθεί με το γενέθλιο ωροσκόπιο ειδικά αν βρίσκεται σε αυτό στο ζώδιο του Κριού ή αν ο ετήσιος έκτος αντιστοιχεί με τον πρώτο γενέθλιο, καθώς μπορεί να είναι ένδειξη διανοητικής κόπωσης, για πονοκεφάλους νευρικότητα. 

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ
Πολύ συχνά ετούτη η θέση δείχνει δραστηριότητες ομαδικού χαρακτήρα, πρόταση συνεργασίας, τη γνωριμία με άτομο με τις ιδιότητες του Ερμή (δικαστικός κλητήρας ειρηνοδίκης, εξώδικο. Να γίνεται κάποια πρόταση, να δηλώνεται κακή συμπεριφορά του/της συντρόφου. Με άσχημες όψεις να δείχνει παρεξηγήσεις επαγγελματικές συζυγικές, … 

ΟΓΔΟΟΣ ΟΙΚΟΣ
Δείχνει αποκρυφιστική έρευνα συζητήσεις και προσπάθειες για οικονομικούς διακανονισμούς. Με άσχημες όψεις και αν προδιαθέτει και το γενέθλιο ίσως συμβεί κάποιος θάνατος κυρίως ενός νέου ανθρώπου ή ταξίδι που γίνεται για τέτοια αιτία ή ζητήματα κληρονομιάς, σύνταξη διαθήκης. 

ΕΝΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Μία παραγωγική θέση του Ερμή για τους ανθρώπους των γραμμάτων και της επιστήμης. Επίσης δείχνει ταξίδια ανάλογα με τις υποχρεώσεις, συζητήσεις με συμπεθέρους, μέσω διαδικτύου, διδασκαλίες, μεταφράσεις, αντιπρόσωποι σε εκλογές… 

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Εδώ ο Ερμής λειτουργεί με βάση τα ζητήματα που υπαγορεύονται από το γενέθλιο δέκατο. Δηλαδή για έναν συγγραφέα να σημαίνει τη διάδοση του έργου του, όμως το έργο του Έρμη δεν υπόσχεται ποτέ μακροχρόνια κατάσταση που σημαίνει το οτιδήποτε θα είναι πρόσκαιρο. Βέβαια με κάποια επιφύλαξη αν ο δέκατος οίκος βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο και αν προσβάλλεται από τους Άρη και Ουρανό μπορεί να σημαίνει βιαστικές ενέργειες. από δε τον Κρόνο και Πλούτωνα να δείχνει το αντίθετο εξαιτίας των δικών του αναστολών. 

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Αυτή η θέση του σηματοδοτεί μεγαλύτερο κύκλο γνωριμιών στη διάρκεια του χρόνου. Αν κυβερνά τον 2ο.8ο ή 10ο οι γνωριμίες θα είναι επωφελείς για παράδειγμα ανάλογα του επαγγέλματος του ατόμου μπορεί να δείχνει αύξηση πελατείας. Αν σχηματίζει αντίθεση με τον πέμπτο να σημαίνει προβλήματα κυρίως συμπεριφοράς με παιδί του. Ωστόσο, οι γνωριμίες –φιλίες θα είναι περισσότερο επιφανειακές. 

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ
Συχνά δείχνει δυσκολίες σε σχέση με το τι εκπροσωπεί στο γενέθλιο. Γενικά μπορεί να συνδέεται με κρυφές δραστηριότητες η μυστικά του ατόμου ή άλλων. Αν θα είναι διαφυλαγμένα ή όχι θα φανεί από τις όψεις και το ζώδιο του 12ου. Αν για παράδειγμα είναι η Παρθένος και με καλές όψεις θα φανερώνει επαγγελματικά μυστικά.

[επιστροφή]

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.