ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Απόσπασμα από το βιβλίο μου ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Σελ. 68

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Απόσπασμα από το βιβλίο μου ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Σελ. 68

ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην πράξη λοιπόν το ζευγάρωμα σε φυσικό επίπεδο ξεκινά από το: 

- Πρώτο, κατώτερο σημείο με την επαφή των γεννητικών οργάνων, μεταξύ δύο διαφορετικών, σε φύλο, σωμάτων και είναι μικρής χρονικής διάρκειας. 

- Στο δεύτερο επίπεδο, στο οποίο λειτουργεί η ενστικτώδης παρόρμηση, προκαλείται η έλξη. Έτσι, στο ζευγάρι προκαλείται αμοιβαίο πάθος. Εδώ μπορεί να υπάρξει έλξη και από όμοιο φύλο. Ο χρόνος διάρκειας ορίζεται από την επιθυμία.

- Στο τρίτο επίπεδο, που γίνεται η έγχυση του ανδρικού σπέρματος στο γυναικείο κόλπο, προϋποθέτει τρυφερότητα, συμπόνια, προστατευτικότητα. Γι' αυτό ο χρόνος είναι ανάλογος αυτών των συναισθημάτων.

- Στο τέταρτο επίπεδο, στο οποίο εδρεύει το κατώτερο νοητικό καθορίζονται τα κοινά σημαία του ζευγαριού με τη λογική. Εδώ δημιουργείται μια γερή σχέση, η οποία θα παραμείνει σταθερή όσο θα βρίσκεται το ζευγάρι στη ζωή.

- Στο πέμπτο επίπεδο, στο ανώτερο νοητικό, καθώς αρχίζουν να λειτουργούν οι πυρήνες της ζωής, προσδιορίζονται τα πραγματικά συναισθήματα του ζευγαριού. Οι καταστάσεις που βιώνονται και κρίνονται από μια όμοια σκοπιά έστω κι αν προσεγγίζονται από διαφορετικούς δρόμους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να περάσουν και στο επόμενο επίπεδο.

- Στο έκτο επίπεδο, στο κατώτερο πνευματικό, από το οποίο εκπορεύονται οι επτά (χρωματικές) ακτίνες από τις οποίες δημιουργούνται οι τάσεις, καθορίζονται οι κοινές πνευματικές τάσεις του ζευγαριού. Εδώ το ζευγάρωμα εξαρτάται από το χρώμα της ακτίνας στο οποίο βρίσκονται. Αν βρίσκονται σε διαφορετικές ακτίνες η ένωση κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να διατηρηθεί, αλλά να μη μπει στη σφαίρα της ατομικότητας (της αιωνιότητας). Αν βρίσκονται στην ίδια χρωματική ακτίνα τότε είναι η τέλεια ένωση. Αυτές οι ψυχές θα μπορούν να βρίσκονται στις ίδιες πνευματικές περιοχές και όχι μόνο, μπορεί να καθορίζουν ώμος και τις επόμενες ενσαρκώσεις τους, έστω κι αν η άφιξή τους στη γη γίνεται στα δύο αντίθετα άκρα του πλανήτη.

- Στο έβδομο επίπεδο κατά τους εσωτεριστές, στο οποίο ανήκει το Ανώτερο Πνευματικό και στο οποίο βρίσκεται ο Πυρήνας της ζωής, φτάνουν μόνο οι ατομικοποιημένες πλέον ανθρώπινες ζωές. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένα ζευγάρι φτάσει μέχρις εδώ γίνεται "ένα σώμα μια ψυχή και εισερχόμενο στο Φως, δεν επιστρέφει ξανά ως ένσαρκο".  

Από το βιβλίο μου ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Σελ. 68

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.