ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΤΟ ΚΑΡΜΑ

ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Στον τέταρτο οίκο υπάρχουν πολλά κρυμμένα πράγματα που πρέπει να βρεθούν και να ξεκαθαριστούν.

Με ποιό τρόπο θα ρωτούσε κάποιος. Απλά με το να μάθουν οι άνθρωποι να ακούν την εσωτερική φωνή τους, καθώς αυτή η φωνή δουλεύει μέσω του τετάρτου οίκου και φυσικά μέσω της Σελήνης. Από εδώ ανοίγεται το κανάλι της διαίσθησης από την οποία ξεπηδούν οι εμπνεύσεις, οι οποίες με τη σειρά τους στοιχειοθετούν το μέγεθος και την ποιότητα της δημιουργικότητας τους. Και δεν είναι καν αυτή η αναφορά μου υπερβολική αν ο ερευνητής σκεφθεί ότι ο επόμενος οίκος είναι ο πέμπτος μέσω του οποίου αποδεικνύεται το μέγεθος της δημιουργικότητας του.

Άλλωστε γι αυτόν το λόγο βρισκόμαστε εδώ στο γήινο εκπαιδευτικό σχολείο να δημιουργούμε… να έχουμε… και να είμαστε…

Έτσι λοιπόν, ο τέταρτος κρύβει τρομερά μυστικά για το παρελθόν μας και για τις τάσεις της παρούσας ζωής μας, καθότι δε μας περιγράφει μόνο τις συνθήκες που ζούμε στο πατρικό σπίτι, μας αποκαλύπτει και τις τάσεις μας για τη δημιουργία της δικής μας οικογένειας, του δικού μας νοικοκυριού κ.λπ.

Μας περιγράφει επίσης και τις συνθήκες που ζήσαμε και ως ψυχοπνευματικές οντότητες, τη σχέση μας με τον Ουράνιο Πατέρα μας τότε και τώρα. Μας περιγράφει που δουλέψαμε συνειδητά για το καλό και που παραβήκαμε ή τείνουμε να παραβούμε τους ηθικούς νόμους (γήινους και Συμπαντικούς).

ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Όμως, μέσα σε αυτόν τον ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο που μας περιγράφεται από τον τέταρτο οίκο εκτός από τη θεϊκή παρουσία (παρεισφρέουν) εισχωρούν και άλλες παραπλανητικές δυνάμεις του νου, ωθώντας τον αδύναμο άνθρωπο σε λανθασμένα μονοπάτια (εκμετάλλευση, βιαιότητα, περιθωριοποίηση, μαγγανείες, μαγείες, ψευδοπροφητείες κ.λπ.)

Καθώς λοιπόν, αποτελεί τον πλέον μυστικιστικό χώρο της ύπαρξης μας, καλό είναι εκτός από την αποκωδικοποίηση του και το ξεκαθάρισμα του να προσπαθούμε να τον κρατάμε επίσης καθαρό και λαμπερό. Διότι ο τέταρτος οίκος μας εκτός από το φυσικό μας σπίτι, εκτός ότι αποτελεί τον οίκο του Δημιουργού Πατέρα μας "Ουκ οίδατε ότι ναός θεού έστε και Πνεύμα του θεού οικεί εν υμίν" (Α΄ προς Κορινθίους 3:16), μας δείχνει επίσης και τις συνθήκες της ζωής μας στη γενέτειρα μας πόλη, χώρα, φυλή μας.

Ωστόσο, στον τέταρτο οίκο βρίσκεται το “κλειδί” για τη λογική διεκπεραίωση και διαχείριση όλων εκείνων των πραγμάτων που συνδέονται με την ιδιωτική ζωή μας.

Επίσης μας υποδεικνύονται και οι συνθήκες ζωής κατά το δεύτερο ήμισυ του βίου μας. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη που τα βαθύτερα συναισθήματά, οι αξίες και τα προσωπικά θέλω των περισσοτέρων ανθρώπων ανασύρονται στην επιφάνεια κατ αυτήν τη χρονική περίοδο τους.

Ίσως, επειδή τότε συνειδητοποιούν ότι όλα γύρω τους κάποια στιγμή πεθαίνουν και ότι ως θνητοί αυτή είναι και η δική τους μοίρα.

(Απόσπασμα από το βιβλίο μου ΚΑΡΜΙΚΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΟΙΚΟΙ)  

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.