ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Στη σημερινή Αστρολογία, έχει οικειοποιηθεί η ιδέα ότι αφού ο κόσμος αποτελεί ένα σύνολο, όσα συμβαίνουν εις αυτόν σχετίζονται μεταξύ τους κάθε στιγμή. Έτσι, αν συλλάβουμε την ιδιότητα του προτύπου κάθε στιγμής μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να προβλέψουμε την εναλλασσόμενη ροή των γεγονότων. 

Για να μπορούμε όμως, να κάνουμε πρόβλεψη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την κίνηση της Σελήνης ως του πιο γρήγορου κινουμένου ουρανίου σώματος και το οποίο αντανακλά τη λήψη και την εκπομπή των δραστηριοτήτων μεταξύ Ηλίου και Γής.


Είναι απαραίτητο όμως να γνωρίζει κανείς την διαφορά μεταξύ Ηλίου και Σελήνης για καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της καθημερινότητας. Ο Ήλιος ως κύριος του συστήματος με τις έντονα εκπεμπόμενες ακτινοβολίες του καθορίζει αυτήν καθ΄αυτήν τη ζωή.

Η Σελήνη ως δέκτης της ηλιακής ενέργειας δρα ως ένας μόνιμα δραστηριοποιούμενος "συσσωρευτής” με σκοπό να φορτίζει με τις ακτινοβολίες τη ζωή στη Γή. Δηλαδή Ήλος και Σελήνη αποτελούν τα υποστηρίγματα της ύλης και διατηρούν μέσα στα πλαίσια των όποιων άλλων κοσμικών επιρροών τις ποικίλες δράσεις και αντιδράσεις.

Η Σελήνη επειδή κινείται γύρω από τη Γή διατρέχει όλον το ζωδιακό σε 27 ημέρες, 7 ώρες και 43 λεπτά. Έτσι, ο μέσος χρόνος διάρκειας για τη διέλευση της από κάθε ζώδιο ορίζεται σε 2 ημέρες, 6 ώρες και 38 λεπτά.

Γνωρίζοντας κανείς την καθημερινή θέση της Σελήνης μπορεί να προγραμματίζει τις δραστηριότητες του κατά τέτοιον τρόπο. ώστε αυτές να βρίσκονται σε αρμονία με τις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη.

Για παράδειγμα, αν κάποια μέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο Διδύμων το οποί σχετίζεται με τη νόηση, την επικοινωνία, το γράψιμο κ.λπ., θα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσει κανείς τη συγγραφή ενός βιβλίου, να διαφημίσει κάποιο προϊόν κ.λπ. Αν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου το οποίο εκπροσωπεί την τάξη και τον καθαρισμό του σπιτιού, του επαγγελματικού χώρου, του αυτοκινήτου θα φαίνεται πολύ πιο απλή και ευχάριστη παρά αν γινόταν στη διάρκεια των ημερών που η Σελήνη θα βρισκόταν σε κάποιο άλλο ζώδιο.

Έτσι, σας παραθέτω στη συνέχεια μερικές από τις προδιαθέσεις της Σελήνης στο μηνιαίο κύκλο της, όταν διέρχεται από τα δώδεκα ζώδια. Θα πρέπει όμως να ελέγχεται αν η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση αύξησης η μείωσης. Στη μείωση ίσως χρειάζονται κάποιες ειδικές προφυλάξεις.

Σημείωση: Σχετική αναφορά με τις κινήσεις της Σελήνης και για πρόβλεψη γίνεται επίσης στο βιβλίο μου “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ” Νο. 2  

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.