ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 4/5 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 4/5 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 4/5 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ μόνο λίγες ημέρες ακόμα και έφτασες… Όμως συγκρατημένα…

Τόση αγωνία και ανασφάλεια νομίζω ότι δεν την έχει νιώσει ο Ελληνικός λαός στην τελευταία 5ετία και το ερώτημα είναι αν είναι δικαιολογημένη.
Στην παρούσα Πανσέληνο μας δίδονται απαντήσεις σε ότι μας έδωσε η ΝΣ της 18/4, η οποία εκτός των άλλων μας ενίσχυσε μ ένα χρυσό μετάλλιο το οποίο δεν έτυχε της προβολής που του άξιζε. ίσως γιατί υπήρχε και υπάρχει ο φόβος γύρω από την κακή οικονομική μας κατάσταση.

Όπως όμως, κατ΄επανάληψη λέγω, η αγωνία θα εξακολουθεί να υπάρχει δυστυχώς και στον τρέχοντα μήνα με κάποιες όμως αναλαμπές.

Πάντως επειδή έχω κάνει φύλλο και φτερό το ωροσκόπιο του κ. Τσίπρα με συνέπεια να τον υπέρ εμπιστεύομαι σε ότι προσπαθεί όμως δε μπορώ να αγνοήσω το ερώτημα των περισσοτέρων αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εντός και εκτός Ελλάδος "τέρατα" που τον έχουν περικυκλωμένο, και αν ναι πότε. Πάντως σε τούτη τη φάση θα δίδονται συνεχώς μάχες φανερές και κρυφές, έτσι που επιτέλους να έλθει τον Ιούνιο το πολυπόθητο χρήμα έστω και κουτσουρεμένο.

Παρόλα αυτά επειδή, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα έχει να αντιπαρέλθει και με τα υπόλοιπα κεφάλια της Λερναίας Υδρας… θα βρεθεί ξανά μπροστά σε προβλήματα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Ιανουαρίου, παρόμοια με αυτά του περασμένου Φεβρουαρίου - Μαρτίου.
Εδώ μάλλον θα χρειαστεί την ηθική βοήθεια του λαού. Ε! όπως και να το κάνουμε άνθρωπος είναι και αυτός.
Με το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα θα του προκαλείται μία έντονη αβεβαιότητα καθώς συχνά θα προσπαθεί να καθυποτάξει μέχρι και "σκοτεινές "δυνάμεις. Όμως, στο τέλος φαίνεται Το Ύψιστο Συμπαντικό Πνεύμα να του δίνει τη δύναμη που χρειάζεται για να νιώθει δυνατός και προστατευμένος .

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.