ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Ζουν ανάμεσά μας

Οι ακτινοβολίες του σύμπαντος και κυρίως των κοντινών πλανητών είναι εκείνες που δίνουν στον άνθρωπο τις διάφορες ιδέες για τις εφευρέσεις. Γιατί, αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι αντιγραφή των όσων υπάρχουν στο Σύμπαν. Όμως οι ακτινοβολίες αυτές έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον, αφού εξαρτώνται από τις προδιαγραμμένες κινήσεις των πλανητών, τις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να επισημάνει, καθώς φτάνουν σε αυτόν με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών ροπών, ακτινοβολιών.

Έτσι δίνουν τη δυνατότητα σε ορισμένους να κατασκευάσουν πράγματα άγνωστα για τους άλλους ή να συλλάβουν κάτι που θα γίνει στο μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι είναι προχωρημένα μυαλά, μυαλά του μέλλοντος, αφού ξεχωρίζουν από τα σημερινά, τα κοινά. Θα γίνουν όμως κι αυτά κοινά μετά από πολλά χρόνια.

Τέτοιοι άνθρωποι του μέλλοντος - για την εποχή τους - υπήρξαν οι προφήτες, οι συγγραφείς που προέβλεψαν διάφορα πράγματα τα οποία επαληθεύτηκαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ζιλ ( εξελληνισμένα …Ιούλιος !) Βερν, που το 1869 ήταν ένα «προηγμένο» μυαλό, έτοιμο για 100 χρόνια αργότερα. Έτσι μπόρεσε να συλλάβει το ταξίδι Γης - Σελήνης τότε, κι ας πραγματοποιήθηκε εκατό χρόνια αργότερα το 1969 με τον Νιλ Άρμστρονγκ που πρωτοπάτησε το πόδι του στο φεγγάρι.

Ο ίδιος ο Ιούλιος Βερν έλεγε: «ότι μεγάλο έγινε σ ’αυτόν τον κόσμο, έγινε επειδή ο άνθρωπος το προσδοκούσε. Ό, τι είναι σε θέση να φανταστεί ένας άνθρωπος υπάρχουν άλλοι άνθρωποι ικανοί να το πραγματοποιήσουν».

Ύστερα απ’ αυτά, μπορούμε άνετα να δεχτούμε ότι και στη σημερινή εποχή ζουν άτομα που το μυαλό τους φτάνει στο 2100 ή στο 2500 και φαντάζονται διαπλανητικά ταξίδια και άλλα γεγονότα που κάποτε θα πραγματοποιηθούν, από κοινά μυαλά μελλοντικών εποχών.

Στην κοινωνία κάθε εποχής υπάρχουν καθυστερημένα μυαλά, κοινά μυαλά-που είναι και τα περισσότερο - και προηγμένα μυαλά.

Για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της εξέλιξης, χρειάζονται και τρείς αυτές κατηγορίες. Αντιπροσωπεύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον που χαράζουν οι κινήσεις των πλανητών και γενικότερα το Σύμπαν. Αυτό το τελευταίο είναι και η αιτία που λειτουργεί μόνο ένα μικρό μέρος του εγκεφάλου μας, γιατί ακόμα δεν έχουν συλληφθεί (ή μάλλον δεν έχουν δημιουργηθεί από το Σύμπαν) οι γνώσεις που θα θέσουν και τα υπόλοιπα μέρη σε λειτουργία.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Αυτοί που θα έρθουν

Μπορούμε να πούμε λοιπόν πως είμαστε αυτοί που έφυγαν, αλλά και αυτοί που θα έρθουν. Οι ίδιοι δηλαδή πνευματικά μέσα στο χωροχρόνο, αλλά βελτιωμένοι σε κάθε παρουσία μας.

Η πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων είναι αποτέλεσμα των συνεχών ανακυκλώσεων του σύμπαντος των γαλαξιών και των πλανητών, που ακολουθούν την πορεία του Ήλιου στην τροχιά του των 250 εκατ. Ετών στο γαλαξιακό επίπεδο.

Γι’ αυτό, η πνευματική εξέλιξη έχει μεμονωμένες εποχές, ούτε στηρίζεται σε ορισμένα πρόσωπα στηρίζεται σε όλους. και οι πιο εξελιγμένοι παραδίδουν την πνευματική σκυτάλη σε νέους.

Από αυτούς, ξεχωρίζουν τα μυαλά που προηγούνται από την εποχή τους. Έτσι μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι ακόμη και σήμερα άνθρωποι του μέλλοντος, του 2100, του 2200 ή του 2500 μ.χ. ζουν ανάμεσά μας!  

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.