ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 14/8 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 14/8 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 14/8 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να είχε προκαλέσει πολύ συζήτηση κυρίως γύρω από τα όσα μνημονιακά που θα συνέβαιναν, τώρα όμως με τη ΝΣ του Αυγούστου θα έχουμε την εικόνα των όσων θα τείνουν να γίνουν αποδεκτά και εκείνων που θα προκαλούν τις αντιδράσεις.

Ωστόσο, τα φεγγάρια του Αυγούστου εμφανίζονται κάπως περίεργα καθώς ορισμένα γεγονότα σχετικά με τα προ απαιτούμενα... Θα δείχνουν μία πιο βελτιωμένη εικόνα, όμως από το τέλος του Αυγούστου θα διαφοροποιηθεί και πάλι με ορισμένους να τα εγκρίνουν και ορισμένους άλλους να τα επικρίνουν με περισσότερο φανατισμό.

Αυτό πάντως που θα έχει συνέχεια θα είναι το ίδιο τωρινό κλίμα μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου με αναφορές στα μνημόνια, τα ευρώ, τις «εκλογές» και τη συνήθη φαγωμάρα μας...

Ωστόσο, η μέχρι τώρα παρουσία του Δία στον Λέοντα έδειξε τη σχετική Συμπαντική προστασία στη χώρα μας όπως επίσης και το κουράγιο στον πρωθυπουργό μας. Όμως, ο Δίας από τις 11/8 που πέρασε στην Παρθένο θα βοηθήσει και το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνουν δυναμικές δημιουργικές αλλαγές, αλλά μέχρι τότε, όπως λέγεται «…κοντός ψαλμός αλληλούια…».

Όμως για τους ανυπόμονους εξακολουθώ να λέω ότι ο κος Τσίπρας ήταν θείο δώρο για τη χώρα και το λαό μας (αυτό το δημοσίευα και το έλεγα πριν γίνει ακόμα πρωθυπουργός). Άλλωστε αυτό μας υπαγορεύεται και από τη μεγάλη αστρολογική προφητεία, η οποία μας έχει αποκαλύψει ήδη ότι ο λαός μας θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται και για αρκετά χρόνια ακόμα κυρίως στους τομείς υγεία, εργασία ασφαλιστικό και βέβαια με τα περιβόητα χρέη και κάθε τι που σχετίζεται με αυτά πριν ακόμα ο κ Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός.

Για τώρα σημειώνονται μετακινήσεις εντός της κυβέρνησης και εντός του κυβερνώντος κόμματος προκαλώντας απογοητεύσεις αν και ήταν αναμενόμενες, αλλά ως προς αυτό ο κος πρωθυπουργός ίσως να χρειαστεί περισσότερη προσοχή αναφορικά με τις επιλογές του προς το τέλος του μήνα και αρχές του επομένου, αν και ο Σεπτέμβριος προβλέπεται αρκετά σκληρός σε όλα τα επίπεδα κυρίως λόγω των αντιδράσεων...

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.