ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ας δούμε επιγραμματικά το Ωροσκόπιο της Ελλάδος, καθώς θα μείνω μόνο στα σημεία που ενδιαφέρουν ετούτο το δύσκολο χρονικό διάστημα, κυρίως Μάιο Ιούνιο.

1. Ωροσκόπος στους Διδύμους (με τον Ερμή ανάδρομο στην 29η μοιρ. στον Υδροχόο κα 10ο οίκο) = Ένας λαός που πηγαίνει όπου τον φυσάει ο άνεμος... 

2. Ίδια εικόνα και με τα οικονομικά της χώρας, αφού και ο δεύτερος οίκος των οικονομικών εξουσιάζεται από τους Δίδυμους και κατά συνέπεια από τον ανάδρομο Ερμή 

3. Με τα Μ.Μ.Ε. να παίζουν επίσης ένα περίεργο ρόλο, καθώς αλλάζουν συχνά πρόσωπο, δηλαδή δείχνουν τις υποστηρίξεις τους, ανάλογα με τις εκάστοτε κυβερνήσεις (Σελήνη του τρίτου στον πρώτο 120 με ανάδρομο Ερμή του 1ου, 2ου και 5ου στο 10ο) αλλά και ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις... δηλαδή δεν υπάρχει σοβαρότητα, κατουσίαν πάλι έχουμε το "όπου φυσάει ο άνεμος" (3ος οίκος) αλλά μέσα από διαφορετικό κλίμα σε σχέση με τις δυο προηγούμενες επισημάνσεις. 

4. Ίδια εικόνα περίπου και με τα ζητήματα της παιδείας (5ος οίκος, εξουσιάζεται από την Παρθένο και τον ανάδρομο Ερμή) 

5. Μα τι κάνουν, μπορεί να ρωτήσει κάποιος τα εκάστοτε κόμματα, κυρίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης; (Κρόνος ανάδρομος στο Λέοντα και 4ο οίκο, κυβερνήτης του 9ου και 180 με Ήλιο του 4ου στο 10 οίκο = εξουσία). Εν ολίγοις, η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται κυβέρνηση και τούμπαλιν. Δηλαδή "αλλάζει ο Μανωλιός και φοράει τα ρούχα του αλλιώς. Και βέβαια κάθε καινούρια κυβέρνηση αλλάζει κατά το δοκούν και τους νόμους (Ουρανός του 10ου στον ένατο στην 6η μοίρα του Υδροχόου) Οι οποίοι ψηφίζονται από το κοινοβούλιο και μέσα από εκβιαστικές εισηγήσεις η και παραπλανητικές (Ποσειδώνας του 11ου στον 9ο 150 με Σελήνη του 3ου στο 1ο) που όμως ο λαός συχνά μένει αδιάφορος. Από εδώ μένει επίσης και η ξενόφερτη εγκληματικότητα. Τώρα και οι ξενόφερτοι νόμοι και "αστυνόμοι". 

Βέβαια οι εκάστοτε κυβερνήσεις είχαν τη δυνατότητα να έχουν κάποιες καλές οικονομικές συναλλαγές με χώρες του εξωτερικού (Ουρανός του 10ου στον 9ο 60 με Δία του 7ου στον 8ο) αλλά υπό τη μορφή δανεισμού. Συναλλαγές όμως είχαν και άτομα του κοινοβουλίου με μίζες τύπου Ζίμενς... (Ουρανός 60 με Πλούτωνα του 6ου στον 11ο). 

Εδώ, βλέπουμε τον Ουρανό να έχει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα σε Δία και Πλούτωνα, καθώς το ενεργειακό πεδίο αμφοτέρων είναι αρνητικό και με προϋποθέσεις μπορεί να γίνει και άκρως επικίνδυνο. 

Στο γενέθλιο ωροσκόπιο της χώρας μας υπάρχει ένα ακριβές τετράγωνο (90) μοιρ. μεταξύ του Πλούτωνα ( 6.53) στον Κριό και 11ο οίκο, δηλαδή στον τομέα που αναφέρεται στο κοινοβούλιο, στους φίλους της χώρας, στους μελλοντικούς σχεδιασμούς για ανάπτυξη, στη διαχείριση των εκάστοτε κυβερνήσεων, στους ομίλους, στις παγκόσμιες οργανώσεις, στα κόμματα στο συνδικαλισμό, στο μαύρο χρήμα από κυβερνητικούς η και άλλους που κάνουν πέρασμα από το κοινοβούλιο... (Εδώ ο Πλούτωνας φιλοξενείται από τον Άρη και μάλιστα με πλήρη έλεγχο στα πεπραγμένα του καθώς βρίσκεται και στο δεκανό του). 

Ο επόμενος συμμετέχων στο τετράγωνο ο Δίας (στις 6.51 στον Αιγόκερω και 8ο οίκο) δηλαδή στον τομέα που αναφέρεται στα οικονομικά της χώρας, το νομισματοκοπείο, το χρηματιστήριο, τα δάνεια, το ασφαλιστικό, τα επιδόματα, το εθνικό πλούτο, το εθνικό νόμισμα, τις αποζημιώσεις, τους τόκους και επιτόκια. Τους θανάτους (τυπικούς και ουσιαστικούς), τις αυτοκτονίες (Εδώ ο Δίας φιλοξενείται από τον Κρόνο και βρίσκεται σε πλήρη έλεγχο από αυτόν, καθώς βρίσκεται επίσης στο δεκανό του). 

Ερχόμαστε ξανά στον Ουρανό ο οποίος σχηματίζει με τον μεν Πλούτωνα το ανώτερο τόξο των 60 μοιρ. δείχνοντας τη βοήθεια του προς αυτόν κυρίως όσων αφορά τις πληροφορίες, αυτές που ο Πλούτωνας συνηθίζει να καταχωνιάζει κρατώντας τον σε κάποια ισορροπία. Με τον Δία σχηματίζει το κατώτερο τόξο των 30 μοιρών ως να συμφωνούν να κρατά αποθέματα ενέργειας με σκοπό όταν προκύψει ανάγκη να την απελευθερώσει παρόλο ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν όταν συναντήθηκαν 1965-1967 υπήρξε κάποια έκρηξη. Τότε μία αβυσσαλέα δύναμις απορρέουσα από τον Παγκόσμιο Νου (Ουρανός) και τον καταχθόνιο (Πλούτωνα) και μάλιστα στο ζώδιο της Παρθένου που μεταξύ των άλλων συμβολίζει και το στράτευμα. Ήταν 21 Απριλίου 1967. 


ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ

Καταρχήν όταν θέλουμε να δούμε πως λειτουργούν οι πλανήτες στην πράξη, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα πρέπει να τους δούμε ως Συμπαντικές οντότητες που η κάθε μία έχει μία ιδιαίτερη εξειδίκευση απέναντι στο γήινο περιβάλλον.

Βλέπουμε λοιπόν τώρα, τον Ουρανό να έρχεται στη γενέθλια θέση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδος. Και δεν είναι καθόλου καλό σημάδι, διότι είναι σαν του λέει: "είπα Πλούτωνα να σε βοηθώ για να κρατούνται κάποιες ισορροπίες, όμως εσύ υπέθαλπες όλους αυτούς τους κοινοβουλευτικούς σε βάρος των Ελλήνων. Ε, λοιπόν τώρα θα κάνουμε πόλεμο και όποιος κερδίσει, διότι δεν πάει άλλο."

Έτσι, νομίζεις του απαντά ο Πλούτωνας. "Εσύ έρχεσαι στη δική μου θέση και εγώ θα πάω στη θέση του Δία, εκεί που γινόταν το φαγοπότι των μιζών, των δανείων, των υποθηκεύσεων της χώρας, του ξεπουλήματος, της φτώχειας, των αυτοκτονιών, των πλειστηριασμών… Ο πόλεμος λοιπόν θα γίνει από αυτές τις θέσεις. Και έχε υπόψη Ουρανέ ότι σε αυτήν την αναμέτρηση θα λάβουν θέση επίσης οι Άρης και Κρόνος.

Ωστόσο, Ιανουάριο Φεβρουάριο του ΄11 ο Πλούτωνας βρέθηκε στη θέση του Δία βγάζοντας στην επιφάνεια πολλά από τα προαναφερόμενα και όχι μόνο. Τον Ιούνιο του ΄11 με ανάδρομο τον Πλούτωνα έγιναν προσπάθειες για κουκουλώματα και μάλιστα με σχετική ευκολία καθώς Πλούτωνας και Δίας σχημάτιζαν όψη τριγώνου όμως τον Δεκέμβριο του ΄11 αρχίζει πλέον το σοβαρό ξεσκέπασμα... Και φτάνουμε στον Μάρτη του ΄12 όπου οι κυβερνώντες έχουν πάλι το πάνω χέρι. κάτι που δεν ανέχεται πλέον ο Ουρανός ήτοι ο Κυρίαρχος Λαός.

Έτσι λοιπόν, φτάνουμε στον Μάιο ....όπου ξεκινά πλέον ο πόλεμος ....όπου τον Ιούνιο με αρνητική και τη θέση του Ήλιου τα πλανητικά βέλη εκτός από το χτύπημα στην Ελλάδα χτυπούν και τους όποιους άλλους. Και φτάνουμε στον Σεπτέμβριο όπου η Ελλάδα έχει γίνει πλέον ο κυρίαρχος στόχος των ακατανόμαστων. Εν τω μεταξύ το κοινοβούλιο έχει αλλάξει πλέον μορφή και το εθνικό νόμισμα έχει κατακερματιστεί.

Για ποιό εθνικό νόμισμα, που είναι αυτό θα ρωτήσει κάποιος; Η απάντηση είναι ότι είχε να κάνει ο Πλούτωνας με το Δ.Ν.Τ, τις τρόικες, τους δικούς μας κυβερνητικούς αστέρες και το κακό συναπάντημα, το έκανε και προχώρησε να κάνει και αλλού τα ξεκαθαρίσματα του . Όμως, ο Ουρανός επανέρχεται τον Φεβρουάριο του ΄13 για ένα τελευταίο κτύπημα στους εναπομείναντες κοινοβουλευτικούς αστέρες.

Όμως θα ήταν σοβαρή παράβλεψη αν δεν αναφερθεί το 2010 τότε που το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος εμπήκε σε μία καινούρια διαδρομή, καθώς είχαμε την αναστροφή των 180 μοιρ.

Έτσι με αυτά τα καινούρια δεδομένα παρατηρώντας ετούτο το καινούριο αστρολογικό μοντέλο και ο πλέον αδαής γύρω από τα αστρολογικά πράγματα καταλαβαίνει που οδηγούμαστε η καλύτερα αυτά που θα ακολουθήσουν.

Αναφέρομαι σε αυτό το μισοκοιμισμένο ηφαίστειο το έτοιμο να εκραγεί, Καθώς όλα μοιάζουν σα μία επαναστατική αποκάλυψη ως να είναι πλέον έτοιμο το Σύμπαν να ανοίξει τα χαρτιά του όχι μόνο για τη χώρα μας. Στέλλοντας ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα ότι οι ανθρώπινες συνθήκες είναι απελπιστικές και ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος και αυτό θα συμβεί αν ξεκαθαρίσουν "οι κόπροι του Αυγείου..."

Πάντως, μόνο με τις διαμαρτυρίες, και την αγανάκτηση δεν γίνεται τίποτα. Ετούτος ο ευλογημένος και δοξασμένος τόπος έχει μάθει από την ύπαρξη του να πολεμά για τη λεβεντιά και την ιστορία του. Και τώρα θα δικαιωθεί αν αλλάξουμε και εμείς μυαλά και ξέρω τι σας λέω.

Περιμένουμε τις εκλογές, Ε, και Είναι φανερό ότι δε θα υπάρξει αυτοδυναμία και αυτό είναι το λιγότερο. Ε, και που κλονίζονται οι παλιοί κομματικοί δεσμοί. Γιατί όμως και τόσος φόβος για την επαναφορά της δραχμούλας; ... Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν μέχρι να εμφανιστεί ένας γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ

Πότε θα συμβεί; στην κατάλληλη εποχή. Πάντως όχι το ΄12, ούτε το 13, μα ούτε και το ΄14 αφού και τότε θα συμβαίνουν διάφορα... 

Η ΕΛΛΑΔΑ αλλάζει, τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Και όμως κάποια στιγμή θα δοξαστεί ξανά κάτω από άλλες συνθήκες, αφού και εμείς θα έχουμε σοβαρέψει. Όσο για τα αρπαχτικά είναι ζήτημα του Σύμπαντος Κόσμου πότε και πως θα πληρώσουν. 

Tο παρόν κείμενο έχει ανεβεί στο youtube και στα video του site με αναρτημένο το ωροσκόπιο της Ελλάδος. Δείτε τα video:

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ (Μέρος 1ο)
ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ (Μέρος 2ο)

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.