ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Οι 12 προφητείες του σύμπαντος κόσμου, 4

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Οι 12 προφητείες του σύμπαντος κόσμου, 4

Οι 12 προφητείες του σύμπαντος κόσμουΟι 12 προφητείες του σύμπαντος κόσμου, Τόμος 4ος
Ζώδια: Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες
Πλανήτες:
ΚΡΟΝΟΣ (μυθολογικά, αστρονομικά, αστρολογικά, κάρμα, εμμονές, θυμός, χρόνος, καθήκον, ιατρικά, 28ετής Κρόνιος κύκλος, συνοπτικός πίνακας)
ΟΥΡΑΝΟΣ (μυθολογικά, αστρονομικά, αστρολογικά, υπέρβαση, ανατροπή, σύμπτωση, ιατρικά, μαγνητισμός, 84ετής Ουράνιος κύκλος, συνοπτικός πίνακας)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (μυθολογικά, αστρονομικά, αστρολογικά, προσευχή, πρανική ενέργεια, απάτη, υποκρισία, όνειρα φαντασία, 165ετής Ποσειδώνιος κύκλος, συνοπτικός κύκλος)

Συγγραφέας: Γιώτα Καλογερά
Διαστάσεις: 17 x 24
ISBN 960-8547-3-7
Τιμή: 24,50€ από 35€ (έκπτωση 30%)

Σημείωση: Το αναφερόμενο τετράτομο έργο «Οι προφητείες του Σύμπαντος Κόσμου» αποτελεί τον πυρήνα της αστρολογικής γνώσης για όσους δεν τη γνωρίζουν καθόλου. Επίσης, για όσους έχουν περιορισμένες γνώσεις και για όσους έχουν εντριβεί στο νόημα της αστρολογίας, ακόμα και επαγγελματικά. Αυτό συμβαίνει διότι ο αναγνώστης μέσα από τα διάφορα κεφάλαια ,τα οποία παρατίθενται στη συνέχεια, βρίσκει ότι αναζητά.
Σε κάθε τόμο αναλύονται τρία ζώδια. Επίσης περιγράφεται η φύση και η δράση των πλανητών στην ανθρώπινη ζωή με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο, έτσι που να γίνεται πιο εύκολη η ερμηνεία των ωροσκοπίων για όποιον ενδιαφέρεται για την ανάλυση.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩΝ
Όλα τα ζώδια έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στον έρωτα, μόνο που στο ζώδιο του Αιγόκερω οι άνθρωποί του παρουσιάζουν μία εντονότερη τάση στη φιληδονία με όλες τις διαστροφές της, χωρίς να αποκλείονται και οι στιγμές του ρομαντισμού αλλά βέβαια πάντα κατά τη διάθεση τους και φυσικά κατά την περίσταση. Έτσι άλλοτε μπορεί να αισθάνονται ως «καιόμενη βάτος» και άλλοτε να αισθάνονται ως «οι παγωμένοι πόλοι». Όμως με αυτήν την κυκλοθυμική τους διάθεση δημιουργείται πλήρης σύγχυση στον άνθρωπο που συμβιώνει ή απλά σχετίζεται μαζί τους.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
* Κατά τη διάρκεια ενός αισθηματικού δεσμού και αν φυσικά σας ενδιαφέρει το άτομο με το οποίο συνδέεστε να γίνει μόνιμος σύντροφος της ζωής σας θα πρέπει να ερευνάτε με αντικειμενικότητα τη συμπεριφορά του/της...
* Εκτός από τη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου θα πρέπει να σας απασχολήσει επίσης η καταγωγή του, ο τρόπος που γαλουχήθηκε, ποια είναι η θέση της οικογένειας του στο κοινωνικό η και ευρύτερο περιβάλλον του και πως συμπεριφέρονται τα μελλοντικά πεθερικά σας...
* Να θυμάστε πολλά άτομα του ζωδίου σας αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους εξαιτίας της ανασφάλειας τους που τους οδηγεί στην καχυποψία, στη ζήλια και στις μικροπρεπείς συζητήσεις και τσιγγουνιές...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΧΟΩΝ
Οι Υδροχόοι δεν είναι φιλάργυροι αλλά ούτε και σπάταλοι, διότι δεν ανέχονται την μιζέρια. Όμως επιδιώκουν τα πολλά χρήματα για να ικανοποιούν αφενός τα πολυδάπανα σχέδιά τους και αφετέρου για να μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους που αγαπούν εκτός από την ηθική βοήθειά τους και γενναιόδωρες παροχές.
Οι Υδροχόοι που ανήκουν στον επιχειρηματικό κόσμο, συνήθως περιλαμβάνονται στην ομάδα των επιτυχημένων. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, ανοίγουν δρόμους που οδηγούν στο μέλλον εφαρμόζοντας καινούρια σύγχρονα συστήματα για τη βελτίωση της παραγωγής. Το ίδιο πετυχημένοι μπορούν να θεωρηθούν επίσης στον τομέα της επιστήμης, της τέχνης και της διακόσμησης, αφού τα έργα τους δεν έχουν να θυμίζουν τίποτα από τα έργα κάποιου άλλου. Εν ολίγοις...

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
* Ο σημαντικότερος τρόπος για να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία είναι ο επαγγελματικός προσανατολισμός σας. Αφού επιλέξτε την ειδικότητα που σας αντιπροσωπεύει, στη συνέχεια ερευνήστε την εξέλιξη άλλων ομοζωδιακών σας που ασχολήθηκαν με το ίδιο αντικείμενο...
* Θα πρέπει να ξέρετε επίσης ότι όλοι οι άνθρωποι διέρχονται εποχές ανοδικής και καθοδικής πορείας. Έτσι σε περιόδους ύφεσης, εκείνοι που δεν αποκαρδιώθηκαν και συνέχισαν να ελπίζουν, τελικά...

ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΙΧΘΥΣ (Το πεπρωμένο των Ιχθύων)
Οι μύστες της αρχαιότητας από το γεγονός ότι γνώριζαν το καρμικό «φορτίο» που έφερναν οι άνθρωποι οι γεννημένοι στο ζώδιο των Ιχθύων, επινόησαν ως σύμβολό τους τα δύο αντιθέτου φοράς ψάρια. Με αυτόν τον συμβολισμό δείχνεται η δυαδική φύση του ζωδίου, κυρίως αναπαριστάται η μία ροπή που υπάρχει να κινείται προς τα «κάτω», δηλαδή προς το ψεύδος, την πονηριά, στη μοχθηρία. Και την άλλη προς τα πάνω, δηλαδή προς την αλήθεια, την πίστη, την καθαρότητα της ψυχής.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Ο Ποσειδώνας, έστω κι αν σε πρώτη φάση υποδουλώνει τον ψυχικό εξευγενισμό, εντούτοις είναι ο πλέον δυσνόητος πλανήτης...
Συχνά, επειδή συμβολίζει την προσαρμογή, την αντανάκλαση και την ένωση εξομοιώνεται με τη Σελήνη και την Αφροδίτη. Όμως οι διαφορές είναι σαφείς.
Ο Ποσειδώνας όμως δημιουργεί την αυταπάρνηση και την ανάγκη του ανθρώπου για ένωση με κάτι πιο πάνω από τον εαυτόν του το οποίο είναι πολύ πιο απρόσωπο. Θα’ λεγε κανείς ότι σηματοδοτεί το δρόμο προς τη λύτρωση και την απαλλαγή από τα βάσανα, κι αυτό γίνεται με τη φαντασία. Μέσω αυτής ο άνθρωπος καταφέρνει και δραπετεύει από την ύλη και μπαίνει σε υπερβατικά πεδία...

Σε κάθε βιβλίο περιέχονται 3 ζώδια και οι εξουσιαστές πλανήτες τους.

Το κάθε ζώδιο περιλαμβάνει τα κάτωθι κεφάλαια:

Μέρος 1ο
1. Γιατί γεννήθηκες στο ζώδιο…
2. Ζώδιο και ωροσκόπος
3. Οι τρεις δεκανοί (δεκαήμερα) του ζωδίου…
4. Υγεία και διατροφή 
5. Τι μπορεί να κάνει κανείς στο χρονικό διάστημα που κυριαρχεί το ζώδιο…
6. Οι 12 άθλοι του Ηρακλή σε σχέση με το ζώδιο…
7. Αναφορά και στις 30 μοίρες του ζωδίου…
8. Ερμηνεία των οίκων σε σχέση με το ζώδιο…
9. Η ερμηνεία των πλανητών στο ζώδιο…
10. Το ωροσκόπιο του κράτους , ζώδιο… (βοηθητικό στην πολιτική αστρολογία)
11. Το λεξικό των ζωδίων (βοηθητικό για την ωριαία αστρολογία)
12. Συνοπτικός πίνακας του ζωδίου

Μέρος 2ο 
Γίνεται αναλυτική αναφορά στη φύση των πλανητών και στα φυλακτήρια τους.
Επίσης, αναφέρεται η ζωδιακή τους θέση από το 1924 έως 2002 
ΗΛΙΟΣ: Αστρονομικά ,μυστικιστικά, αστρολογικά (κοινωνικά, υγεία,…).
ΣΕΛΗΝΗ: Αστρολογικά, αστρονομικά, μυστικιστικά, αστρολογικά (το σύμβολο, κοινωνικά, υγεία), οι 8 τύποι της Σελήνης, στην καθημερινότητα μέσω των ζωδίων, οι δεσμοί της σελήνης, η πρόγνωση του καιρού.
ΕΡΜΗΣ: Αστρονομικά, αστρολογικά, (υγεία οι 5 τύποι της νοητικότητας, το σύμβολο,…).
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Αστρονομικά, αστρολογικά, (κοινωνικά, υγεία,…).
ΑΡΗΣ: Αστρονομικά, μεταφυσικά υγεία, αστρολογικά, (υγεία, έρωτα,…).
ΔΙΑΣ: Αστρονομικά, μυθολογικά, μεταφυσικά, αστρολογικά, (χρήμα, γενναιοδωρία, απληστία, υγεία,…).
ΚΡΟΝΟΣ: Αστρονομικά, μυθολογικά, μεταφυσικά, κάρμα, αστρολογικά (φόβος, ανησυχία, θυμός, ζηλοτυπία- χρόνος, καθήκον υπομονή, υγεία, ο 28ετής κύκλος του,…).
ΟΥΡΑΝΟΣ: Αστρονομικά, μυθολογικά, αστρολογικά, (συνείδηση, υπερσυνείδηση, υπέρβαση, σύμπτωση, μαγνητισμός και θεραπεία, ο 84ετής κύκλος του). ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Αστρονομικά, μυθολογικά, αστρολογικά (υγεία, πρανική ενέργεια, προσευχή, απάτη, υποκρισία, φαντασία, όνειρα, ο 165ης κύκλος του,…). 
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Αστρονομικά, μυθολογικά, αστρολογικά (ο Πλούτωνας και ο άνθρωπος, βιολογία, υγεία, Πλούτωνας και κοσμοϊστορικά γεγονότα,…).
ΧΕΙΡΩΝΑΣ: Αστρονομικά, Αστρολογικά (είναι περιορισμένες ακόμα οι πληροφορίες). 

Μέρος 3ο
Ενδεικτικά υποκεφάλαια του ζωδίου…
1. Παραμύθι του
2. Η εξαρτημένη ή ανεξάρτητη φύση του
3. H μητέρα
4. H πεθερά
5. H γυναίκα ζώδιο… με τους 12 ζωδιακούς άντρες
6. O εραστής
7. O προϊστάμενος
8. H εχεμύθεια του
9. Ως ανώνυμος
10. Ως εύπορος
11. Ως ανειλικρινής
12. Ως θυμωμένος
13. Ως βαριεστημένος
14. Ως γαστρονόμος
15. Μετά το ρεβεγιόν τι;
16. Οι ευκαιρίες του
17. Στο πρώτο ραντεβού του
18. Πρόσκληση για καφέ
19. Οι καλοκαιρινές αγάπες
20. Γάμος στο μήνα…
21. Μετά το ταξίδι του μέλιτος
22. Η χαμένη νιότη
23. Οι γκρίζες μέρες του
24. Η κατ’ οίκον εργασία του
25. Η εικόνα του ωροσκόπου του, η άλλη πλευρά του ζωδίου
26. Τα ναι, τα όχι του
27. Ο έφηβος …
28. Το διάβασμα του παιδιού
29. Το παιδί του διαζυγίου
30. Το σκυλάκι του…
31. Η προσευχή του

Μέρος 4ο 
Γίνεται αναφορά σε ορισμένους ορυκτούς κρυστάλλους σε σχέση με το ζώδιο… μπορεί να έχουν θετική ή αρνητική ανταπόκριση. Γι αυτό θα πρέπει να επιλέγονται με την ανάλογη προσοχή πριν φορεθούν.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.