ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝΤο καινούριο μου Βιβλίο.

Το τρίτο κατά σειρά με τους διαδοχικούς οίκους (2ος, 5ος, 8ος, 11ος)

Μόλις Εκδόθηκε!

Το βιβλίο αναφέρεται στην εσωτερική και πρακτική πλευρά των Οίκων του γενέθλιου ωροσκοπίου. Η προσέγγισή τους γίνεται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο καθ’ ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει, ούτε ακόμα για τον εαυτόν του, τι συμφωνήθηκε προγενεθλιακά με τον Αόρατο Κόσμο.

Θεωρώ, ότι τέτοιες προσεγγίσεις γίνονται μόνο μετά από μεγάλη πολύχρονη πείρα και οπωσδήποτε με Θεία Φώτιση. Είθε στα χέρια του κάθε αναγνώστη να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο βελτίωσης του τρόπου της ζωής του, τόσο σε πνευματικά όσο και σε υλικό επίπεδο.


Σ’ αυτό το βιβλίο γίνεται μια αρκετά προσεκτική προσέγγιση των διαδοχικών ή ανιόντων οίκων (2ος - 5ος - 8ος -11 ος), οι οποίοι έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική, καθότι από τη μια βοηθούν στην επέκταση των γωνιακών οίκων (1 ος - 4ος - 7ος -10ος) οι θεωρούμενοι και ως πρωτεύοντες, από το γεγονός ότι αποτελούν τους βασικούς άξονες του ωροσκοπίου [σχετική αναφορά γίνεται από την ίδια συγγραφέα στο βιβλίο «οι γωνιακοί οίκοι»] και από την άλλη βοηθούν τους κατιόντες (3ος - 6ος - 9ος -12ος) με την έννοια, ότι γίνονται οι «πληροφοριοδότες» τους για το πώς να δραστηριοποιούνται καλύτερα.

Οι διάδοχοι οίκοι συνθέτουν τους άξονες της κληρονομικότητας και της δημιουργικότητας.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.