ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ειδικευτεί κανείς στην αστρολογία, καθώς και στη φυσιολογία και ανατομία, ώστε να έχει τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται στον ιατρό-αστρολόγο, ο οποίος με τη βοήθεια ενός γενικού παθολόγου θα μπορεί να κάνει διάγνωση και να συμβουλεύει τους πελάτες του.

Τα εργαλεία που χρειάζονται στην ιατρική αστρολογία είναι, ως ένα βαθμό απλά και προσιτά. Η καλύτερη μέθοδος είναι να βλέπει κανείς ένα ωροσκόπιο και να μπορεί να διακρίνει τα πιθανά οργανικά προβλήματα απεδείχθη ότι είναι η μέθοδος Μed- Scan. H μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τον επαγγελματία αστρολόγο, αλλά και από οποιοδήποτε ερευνητή της αστρολογίας.

Η τεχνική Med-Scan, βασικά είναι απλή. Χρησιμοποιεί την αστρολογία για να προσδιορίζει τα αδύνατα σημεία σένα άτομο. Με άλλα λόγια, εξετάζοντας ένα γενέθλιο ή προοδευμένο ωροσκόπιο, ένας ιατρό-αστρολόγος μπορεί να εξακριβώσει πιθανές ψυχολογικές ή σωματικές αδυναμίες που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες. Και έτσι να συμβουλέψει τον πελάτη του να κάνει τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις. Τότε, παθολόγος και αστρολόγος σε συνεργασία θα μπορούν να δώσουν την σωστή κατεύθυνση στον πελάτη τους, κύρια να δώσουν την καλύτερη δίαιτα, ώστε το άτομο να ξαναποκτήσει την υγεία και την χαμένη του ζωτικότητα.

Μιας και η ιατρική αστρολογία βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή ηλικία, κανένας ιατρικός αστρολόγος δε μπορεί να δουλέψει μόνος του, και κυρίως χωρίς να έχει τις επιβεβαιώσεις από κάποιο επιστήμονα γιατρό.

Ένας ιατρικός αστρολόγος, ο οποίος είχε μία ευρύτερη συνεργασία με τον ιατρικό κόσμο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι γιατροί που δέχονται την αστρολογία ως επιστήμη είναι οι ομοιοπαθητικοί.

Η λέξη ομοιοπαθητική προέρχεται από τις λέξεις «όμοια και πάθηση». Οι ομοιοπαθητικοί πιστεύουν ότι το «όμοιο θεραπεύει το όμοιο». Χορηγούν λοιπόν φάρμακα τα οποία αν δοθούν σένα υγειές άτομο, θα προκαλέσουν τα ίδια συμπτώματα με αυτά του ασθενούς. Στην ουσία πολεμούν τη φωτιά με τη φωτιά.

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Η αλλοπαθητική φιλοσοφία αποδέχεται την άποψη ότι η χρήση φαρμάκων για να έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να είναι διαφορετική από εκείνη της ασθένειας. Έτσι λοιπόν, οι αλλοπαθητικοί γιατροί βασίζονται σε μεγάλες δόσεις φαρμάκων για να θεραπεύσουν ένα άτομο. Η μέθοδος αυτή μπορεί να είναι αποτελεσματική ως ένα σημείο. Η ζημιά ωστόσο, που προκαλείται από τα χημικά αναγκάζει τον οργανισμό να παλέψει με τις αντίθετες επιδράσεις των φαρμάκων. Επιπλέον, στην αλλοπαθητική ιατρική τις περισσότερες φορές δεν αναζητείται η ρίζα της ασθένειας, αλλά χορηγούνται φάρμακα που προσφέρουν μία άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής.

Αντίθετα, οι ομοιοπαθητικοί γιατροί αναζητούν πάντα τη ρίζα της ασθένειας και χρησιμοποιούν μόνο φυσικά φάρμακα για να τη θεραπεύσουν χορηγώντας τη μικρότερη δυνατή δόση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα τονώνουν την άμυνα του ίδιου του οργανισμού, χωρίς να προκαλούν βλαβερές παρενέργειες. Δε χρειάζεται καμιά προσοχή με αυτά τα φάρμακα. Πράγματι αρκετές φορές μπορεί να επιτευχθεί θεραπεία με μία απλή αλλαγή στο διαιτολόγιο. Οι ομοιοπαθητικοί γιατροί αναγνωρίζουν ότι το φτωχό διαιτολόγιο είναι η ρίζα πολλών ασθενειών.

Σε κάθε θεραπεία ωστόσο, που χρησιμοποιούνται φυσικά φάρμακα ο χρόνος ίασης θα διαρκέσει περισσότερο, ιδιαίτερα σε χρόνιες παθήσεις. Η υπομονή λοιπόν είναι η λέξη κλειδί στην ιατρική-ομοιοπαθητική αστρολογία. Γι’ αυτό ο ιατρό-αστρολόγος πρέπει να καλλιεργήσει το συναίσθημα της υπομονής και να το μεταδώσει στους πελάτες του. Στους περισσότερους από εμάς έχει γίνει πλύση εγκεφάλου και πιστεύουμε ότι τα φάρμακα μπορούν να θεραπεύσουν μέσα σε 30 λεπτά ή ότι υπάρχει ένα φάρμακο για κάθε περίπτωση. Στην πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχουν θαυματουργές θεραπείες. Η ομοιοπαθητική θεραπεία απαιτεί πειθαρχία και υπομονή. Οι πελάτες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι θα χρειαστεί να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα για τρεις τουλάχιστον μήνες ίσως και για ένα χρόνο πριν μπορέσουν να δουν σημάδια αποκατάστασης της υγείας τους. Η υπομονή είναι ιδιαίτερα απαραίτητη, μια που οι ιατρό- αστρολόγοι συνήθως δεν αναλαμβάνουν τις εύκολες περιπτώσεις. Αντίθετα, πετυχαίνουν τους ετοιμοθάνατους ή εκείνους που τους έγινε λάθος διάγνωση-δύο από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Επίσης, τις περισσότερες φορές ο πελάτης δεν έχει μόνο μία πάθηση αλλά και άλλες καλυμμένες επιπλοκές. Στην αρχή μπορεί να υπάρχει μόνο μία πάθηση αν όμως δεν διορθωθεί το διαιτολόγιο, η υγεία αρχίζει να καταρρέει όπως ένας πύργος από τραπουλόχαρτα. Επειδή οι ιατρικοί αστρολόγοι είναι συχνά η τελευταία λύση, η δουλειά τους είναι πολύ δύσκολη. Για τον ίδιο όμως λόγο μπορεί να προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση όταν μία διάγνωση βέβαια αποδεικνύεται σωστή και η προτεινόμενη θεραπεία φέρνει αποτέλεσμα. Η μέθοδος πάντως Med-Scan απεδείχθη αποτελεσματική.

Η μόνη περίπτωση που αποτυγχάνει στη διάγνωση είναι όταν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες πάνω στο θέμα, με άλλα λόγια η ιατρική αστρολογία δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο των πιο εδραιωμένων αστρολογικών κλάδων.

Ωστόσο, θα ξεκινήσουμε μια σειρά από ιατρό-αστρολογικά άρθρα χωρισμένα σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα εξηγεί τι είναι γνωστό για την ιατρική αστρολογία, τα θέματα υγείας που συνδέονται με τους διάφορους πλανήτες τις όψεις τους και τα ζώδια. Το πιο νεωτεριστικό και περιεκτικό κεφάλαιο είναι αυτό για τα μεσοδιαστήματα τα οποία καταρχήν έχουν ελεγχθεί σε σχέση με ιστορικά περιπτώσεων και έχουν επεξεργαστεί ανάλογα. Το κεφάλαιο αυτό ακολουθεί ένα άλλο πάνω στην ίδια τεχνική Med-Scan, που καθορίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς στην αστρολογική διάγνωση και περιγράφει μερικές από τις εξετάσεις και τα διαιτολόγια που βοηθούν στη διάγνωση και την θεραπεία.

Στη συνέχεια (επόμενα άρθρα) θα αναφερθούν οι βιταμίνες τα άλατα και το ενδοκρινικό σύστημα, καθώς οι ειδικοί δηλώνουν ότι οι αδένες είναι συχνά η ρίζα των προβλημάτων στην υγεία. Πιστεύω, ότι πρωτίστως θα πρέπει να ελέγχονται οι αδένες καθώς οι ορμόνες διατηρούν σε τάξη τον μεταβολισμό. Χωρίς τη σωστή έκκριση ορμονών, ο οργανισμός χρειάζεται ένα βασικό τονωτικό για να μπορεί να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός.


Οι βιαστικοί σε σχέση με το αναφερόμενο θέμα μπορούν να ανατρέχουν στα βιβλία μου «ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ», καθώς υπάρχει σχετική αναφορά για κάθε ζώδιο χωριστά.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.