ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΑΣΤΡΟ - ΚΟΥΙΖ II

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΑΣΤΡΟ - ΚΟΥΙΖ II

Astro - Quiz II

Δοκιμάστε τις αστρολογικές σας γνώσεις διασκεδάζοντας

Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε σε μία συγκέντρωση, όπου θα αντιμετωπίσετε μερικές ενδιαφέρουσες προκλήσεις και θα δείτε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι αστρολογικές σας γνώσεις.

Αν είστε πρωτάρης/α στην αστρολογία μη περιμένετε να προχωρήσετε περισσότερο των 5 πρώτων ερωτήσεων. Αν έχετε ορισμένες γνώσεις μπορεί να φτάσετε μέχρι τη δέκατη ερώτηση. Όσοι κατορθώσετε να τερματίσετε επιτυχώς μπορείτε να υπερηφανεύεστε ότι είστε αστρολόγοι.


1. Παρευρίσκεστε σε ένα γάμο που τα περισσότερα άτομα εκεί, σας είναι άγνωστα. Καθώς περιμένετε να αρχίσει η γαμήλια τελετή φέρνετε στο νου σας μερικές αστρολογικές στατιστικές. Οι περισσότεροι γάμοι γίνονται τον Ιούνιο, αλλά αστρολογικά αυτός ο μήνας δεν ευνοεί τη μονιμότητα και ιδιαίτερα αν ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του _______. Στην πραγματικότητα ο Αύγουστος ή ο Οκτώβριος μπορεί να είναι ευνοϊκότεροι όταν ο Ήλιος είναι στο ζώδιο _______ που συμβολίζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη γονιμότητα, η στο ζώδιο _______ που στο ζώδιο αυτό ευνοεί το γάμο και τους συνεταιρισμούς.

2. Η νύφη εμφανίζεται με ένα ωραίο κάτασπρο νυφικό, συνεσταλμένη αλλά και κάπως απόμακρη. Ακούτε πως ήταν τρομερά δύσκολή στην επιλογή συντρόφου, αλλά τελικά το αποφάσισε. Μαντεύετε πως ανήκει στο ζώδιο _______.

3. Ο γαμπρός την περιμένει και το πρόσωπό του λάμπει από ευτυχία. Δείχνει πολύ ρομαντικός και χαρούμενος. Μαντεύετε ότι ανήκει στο ζώδιο _______.

4. Ένα στρουμπουλό κοριτσάκι φαίνεται έτοιμο να κλάψει, αναζητώντας τη μητέρα του μέσα στο πλήθος των καλεσμένων. Κι ενώ είναι επιφορτισμένη να ραίνει με λουλούδια τους νεόνυμφους, αυτή αντίθετα τα κρατάει δικά της ως να ήταν κτήμα της. Yυποθέτετε πως πρέπει να είναι _______.

5. Ο ιερέας είναι κοκκινομάλλης με λίγη φαλάκρα και εκτελεί το μυστήριο με δυναμικό και εκφραστικό τρόπο. Μαντεύετε πως τουλάχιστον ένα από τα ζώδια της φωτιάς _______ πρέπει να είναι δυνατό στο ωροσκόπιό του.

6. Αργότερα στη γαμήλια δεξίωση, λέτε στη νύφη και στο γαμπρό πως η αστρολογία είναι ευνοϊκή γι’ αυτούς σήμερα. Για ποιους δύο ευνοϊκούς πλανήτες μιλάτε; _______ και _______.

7. Η μητέρα της νύφης μόλις ακούει για αστρολογία εκφράζει το ενδιαφέρον της «Πέστε μου κάτι για τον εαυτόν μου» σας λέει. Ο Ήλιος μου είναι στις 33 μοίρες του Λέοντα». Αμέσως καταλαβαίνετε πως δεν έχει ιδέα από Αστρολογία. Τι σας κίνησε την υποψία σας; Το ότι _______.

8. Η νύφη σας λέει ο αστρολόγος μου βρήκε πως ο Ήλιος μου είναι σε επτάγωνο με το Ήλιο του συζύγου μου. Αυτό σημαίνει πως γεννηθήκαμε ο ένας για τον άλλον;». Σκέπτεστε προσεχτικά. Πόσες μοίρες είναι η απόσταση της όψης του πενταγώνου και ποια είναι η γενική σημασία του; _______, _______.

9. Με κάποιο τακτ απαντάτε πως οι καλύτερες όψεις στους Ήλιους των δύο συντρόφων είναι _______ και _______.

10. Πηγαίνετε προς το μπαρ και συναντάτε μία συνάδελφο σας αστρολόγο, η οποία προσπαθεί να προξενέψει τον κουμπάρο με τη συμπεθέρα. Αυτός είναι Παρθένος και αυτή είναι Κριός. Ο Ήλιος του είναι στις 27 μοίρες και ο δικός της στις 5. Ποια ειδική σχέση υπάρχει μεταξύ 27 μοίρες Παρθένου και 5 Κριού που ώθησε την "προξενήτρα" σε αυτό το συνοικέσιο; _______.

11. Στη συνέχεια σας δείχνει ένα σκυθρωπό άντρα. Αυτός είναι ο αντίζηλος. Έχει τη προοδευτική (προχωρημένη) Σελήνη του σε συζυγία (σύνοδο) με τον διελαύνοντα Κρόνο. Νομίζετε πως μπορεί να αισθάνεται καλύτερα σε ένα μήνα ή δύο; _______ και αν όχι γιατί _______.

12. Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο, ποιοι πλανήτες και ποιος κυβερνήτης πρέπει να επιδρούν ευνοϊκά στον Ήλιο του στις ετήσιες προχωρημένες θέσεις του την ώρα του γάμου του; _______, _______ και κυβερνήτης του _______ οίκου του.

13. Στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας ποιοι πλανήτες είναι πιο πιθανόν να βρίσκονται σε κάποια αρμονική πρόοδο την ώρα του γάμου της; _______ ή _______.

14. Αργότερα η μητέρα του γαμπρού σας φέρνει το γενέθλιο χάρτη της «Σε πόσο καιρό νομίζετε ότι θα γίνω γιαγιά;» σας ρωτάει. Ποιος οίκος της μπορεί να σας πει για τέτοια ζητήματα; _______.

 

Οι απαντήσεις του άστρο κουίζ

 1. Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός.
 2. Παρθένος.
 3. Ζυγός.
 4. Καρκίνος.
 5. Κριός, Λέων, Τοξότης είναι τα ζώδια της φωτιάς.
 6. Αφροδίτη και Δίας είναι οι ευνοϊκοί πλανήτες.
 7. Υπάρχουν μόνο 30 μοίρες σε κάθε ζώδιο.
 8. Υπάρχουν περίπου 51 μοίρες σε ένα επτάγωνο. Θεωρείται το αναπόφευκτο της μοίρας (κισμέτ), η ώθηση προς τα μοιραία γεγονότα.
 9. Τρίγωνα και εξάγωνα.
 10. Αυτές οι δύο θέσεις είναι σε ανοικτή αντίθεση εκτός ζωδίου. Συχνά, λειτουργεί ως η ρήση τα ετερώνυμα έλκονται, όπως συμβαίνει ο έβδομος οίκος είναι σε αντίθεση με τον ωροσκόπο.
 11. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα αισθανθεί καλύτερα σύντομα, αφού η προχωρημένη Σελήνη και ο διελαύνων Κρόνος κινούνται με σχεδόν την ίδια ταχύτητα και επομένως η γενική όψη θα ισχύει για μερικά χρόνια, ώσπου σιγά, σιγά να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.
 12. Η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης του Εβδόμου οίκου.
 13. Ο Ήλιος ή ο Άρης.
 14. Ο Ένατος οίκος, διότι είναι ο Πέμπτος του είναι του πέμπτου οίκου, εξουσιάζοντας τα παιδιά των παιδιών.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.