ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Υπνωτιστική αναδρομή

H Τεχνική Χριστός και η Υπνωτιστική Αναδρομή

Αν και έχουν δοθεί πολλές μέθοδοι της υπνωτιστικής μεθόδου και πλησιέστερες παραλλαγές της Τεχνικής Χριστός η αναφερόμενη αποτελεί μία ζωντανή λεπτομερή και ικανή μέθοδο για προσεχτικό, κατευθυντήριο έλεγχο. Δυστυχώς, όμως η υπνωτιστική αναδρομή «δεν» είναι αποτελεσματική για όλους όσους το επιχειρούν, καθώς μόνο ένα σχετικά μικρό ποσοστό ανθρώπων είναι ικανό να επιτυγχάνει σε βάθος την υπνωτιστική έκσταση.

Ωστόσο, σε πολλούς ανθρώπους η συνειδητή (ευσυνείδητη) εφαρμογή της αναφερόμενης τεχνικής, συχνά προκαλεί ζωντανές και συντριπτικά οξυδερκείς παραστάσεις μέσα στις παρελθούσες ζωές - και να δώσει αυτές τις εικόνες χωρίς απώλεια συνείδησης. Εξαρτώμενη όχι από κάποια κατάσταση έκστασης, αλλά από τη φυσική διέγερση του τρίτου ματιού ή από τη μέθοδο Χριστός είναι ένας σπουδαίος δρόμος, ανοιχτός στη μεγάλη πλειονότητα των ευσυνείδητων ερευνητών. Η εμπειρία Χριστός διαφέρει σημαντικά από εκείνη που αποκτάται μέσω της υπνωτιστικής αναδρομής, αλλά τα τελικά αποτελέσματα είναι εξίσου σημαντικά και εξίσου ενδεικτικά.

Υποστηρίζοντας αυτές τις δύο μεθόδους μετενσαρκωτικής έρευνας, θα περιγράψω αργότερα έναν αριθμό λιγότερο εντυπωσιακών μεθόδων για χάρη της πλήρους έρευνας. Όποιο μέσον και να χρησιμοποιήσεις για να ερευνήσεις, μετεμψυχώσεις σου, πρέπει να γνωρίζεις, ότι και η πιο έντονη «ανάμνηση» είναι δυναμικά σχεδόν άχρηστη μέχρις ότου ελεγχθεί πλήρως για ιστορική ακρίβεια.

Η αυταπάτη είναι τόσο συχνή στην έρευνα μετενσάρκωσης, όσο και σε κάθε άλλη μορφή ανθρώπινης προσπάθειας, έτσι ώστε η εμφάνιση κάποιας «ανάμνησης» πρέπει πάντα να θεωρείται σα μισή μάχη μόνον Η άλλη μισή μάχη είναι η επιβεβαίωση της ακρίβειας αυτής της ανάμνησης μέσω της ευσυνείδητης έρευνας. 


Μη Επιβεβαιωμένες Αναμνήσεις

Όλες οι αναμνήσεις δε μπορεί φυσικά να επιβεβαιωθούν και o αρθρογράφος συνεχίζει. Ένας πελάτης μου θυμήθηκε έντονα την ύπαρξη του σαν πρωτόγονος ψαράς στις ακτές της βόρειας Αφρικής. Δε μπορούσε να επιτευχθεί καμία επιβεβαίωση της «ανάμνησης» του. Ο Βloxham, του οποίου το έργο έχει δώσει τόσα πολλά στον τρόπο της σκληρής ένδειξης, κάποτε έφτασε μακρύτερα με κάποιον που θυμήθηκε μία ζωή σε προϊστορικούς χρόνους. Εδώ πάλι, ήταν αδύνατη η επαλήθευση των καθημερινών λεπτομερειών.

Αλλά εάν οι τεχνικές σου για αναμνήσεις τύχουν σε αυτές τις κατηγορίες, συνέχισε να χρησιμοποιείς τις τεχνικές, που αποδεικνύονται αποτελεσματικές για σένα, μέχρις ότου αναδυθεί μία πιο εύκολο αποδεικτή ζωή. Και σίγουρα θα εμφανιστεί διότι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν μόνο μία προηγούμενη ζωή, αλλά πολλές, που η κάθε μία είναι μεγαλύτερης σπουδαιότητας για εμάς από ότι μπορούμε να φανταστούμε.

Αυτό είναι κάτι που αξίζει να ερευνηθεί. Πολλοί αποκρυφιστές, ψυχιστές, όπως ο διάσημος υπνωτιστής - προφήτης Εdgar Cayce, ακόμα και ορισμένοι διορατικοί γιατροί έχουν φτάσει να πιστεύουν ότι ορισμένες ασθένειες -σωματικές και ψυχικές- έχουν τις ρίζες τους σε κάποια προηγούμενη μετενσάρκωση. Και χωρίς τη γνώση αυτής της μετενσάρκωσης είναι πολύ δύσκολο να γιατρευτούν.

Ο Εdgar Cayce πήγε ακόμη μακρύτερα. Ισχυρίστηκε ότι οι ασθένειες και η παρούσα ζωή συχνά εξαρτώνται από την παρελθούσα ζωή. Έτσι για να εκμεταλλευτεί κανείς τις ικανότητές του πλήρως και να αποφύγει πολλά λάθη, είναι ζωτική αναγκαιότητα η πολύ καλή γνώση των προσωπικών του μετενσαρκώσεων. κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ο Cayce έδωσε μερικές χιλιάδες αναγνώσματα ζωής -παρελθούσας ζωής- για να διευκολύνει τους ασθενείς του να αποκτήσουν την αναγκαία διορατικότητα.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.