ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 24/10/2014

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 24/10/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ, ώρα 0:57 και από τις 0.25 του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μπαίνει σε φάση ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ η οποία συνοδεύεται από μερική ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ. H αναφερόμενη Ν.Σ παρουσιάζει μία τελείως διαφορετική εικόνα από οποιαδήποτε άλλη καθώς τείνει να φέρει στην επιφάνεια πράγματα που πολλοί αγνοούσαν ή δεν ήθελαν να δουν.

  • θέλω να πιστεύω ότι οι αποκαλύψεις των Αρχαιοτήτων θα είναι συγκλονιστικές και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες. Κάτι που χρειαζόταν η χώρα μας σε τούτη την άσχημη φάση που βρίσκεται.

  • Ένα ακόμα ενδιαφέρον θέμα είναι, οι ανακοινώσεις της συμπολίτευσης αναφορικά με τις οικονομικές διευκολύνσεις, αν και προσωπικά τις χαρακτηρίζω με ότι προβλέπω και για πάρα πέρα « παρηγοριά στον άρρωστο ώσπου να …βγει η… Άλλωστε το καμουφλαρισμένο κλίμα που παρουσιάζει τώρα η Ν.Σ θα φανερωθεί τον Φεβρουάριο.

  • Η φετινή παρέλαση φαίνεται να έχει έναν ιδιαίτερα δυναμικό παλμό.

  • Ωστόσο, μιας και ο καιρός θα εξακολουθεί να είναι περίπου καλός βγείτε έξω να διώχνετε το άγχος σας, καθώς από τον επόμενο μήνα εκτός από το καιρό και πολλά άλλα θα είναι εκείνα που θα προκαλούν την ηρεμία του κόσμου.

  • Τώρα που γράφω ετούτο το κείμενο ακούω από τα Μ.Μ.Ε τον κίνδυνο που διατρέχουμε ως χώρα από την Τουρκία. Πράγματι οι σκοποί της Τουρκίας είναι κακοί… αλλά όχι για τώρα… Είναι ακόμα χειρότεροι της Αλβανίας, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχούμε. Αν θέλουμε να ανησυχούμε αυτό ας γίνει για τα κοινωνικό- πολιτικά μας.

  • Σε προσωπικό επίπεδο: μεταξύ 08:30-10:30=δημιουργική φαντασία, γύρω στις 21:00=…με τη φωνή του ενστίκτου) Γενικά καλό θα είναι να είναι κάπως περισσότερο προνοητικοί λόγω του φαινομένου, οι γεννημένοι στις δύο πρώτες ημέρες στα ζώδια: Υδροχόος, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός. Επίσης και την τελευταία ημέρα στα ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.

ΕΡΜΗΣ 72 με ΑΡΗ, ώρα 24:00= όλα καλά μέσω μιας δυναμικής πρωτοβουλίας.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.