ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φετινή χρονιά σας να θυμάστε δεν έχει να σας προσφέρει όλα αυτά που πιθανόν να επιδιώκετε να αναδείξετε ως φιλόδοξο ζώδιο που είστε, όμως ορισμένοι θα έχετε περιόδους αναλαμπών και εκεί θα κάνετε το παιχνίδι σας με τη ζωή, το Σύμπαν όπως και αν το ονομάζετε. Πάντως η φύση σας προίκισε με τεράστιες δυνατότητες προκειμένου να φτάσετε τους υψηλούς στόχους στη ζωή σας. Οι οποίοι ως γνωστό δεν επιτυγχάνονται εύκολα αντίθετα με πολύ κόπο, υπομονή και με πολύ δουλειά όμως χωρίς ιδιαίτερες ευαισθησίες ακριβώς για να μην παρασύρεστε σε λάθη και παραλήψεις άλλωστε στον τροχό της μοίρας αυτός είναι ο προορισμό σας να έχετε οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική εξασφάλιση. Όμως, αυτά όπως προαναφέρθηκε δεν εξασφαλίζονται αυτόματα. Ας δούμε λοιπόν τι έχουν να πουν οι πλανήτες για σας ξεκινώντας με την Αφροδίτη.

Αιγόκερως – Αφροδίτη
(αγάπη, γοητεία, συντροφικότητα, συνεργατικότητα, κοινωνικότητα, φλερτ, κομψότητα, χρήματα)

4/1-27/1, στον Υδροχόο: Μόνο με την Αφροδίτη μην περιμένετε τις τεράστιες εισπράξεις και επενδύσεις. Απλά θα έχετε την άνεση να απολαμβάνετε πράγματα της αρεσκείας σας και δώρα σε είδος ή χρήμα. Επίσης μπορεί να εισπράξετε κάποια εύγε για την κοινωνικό- επαγγελματική εικόνα σας…

28/1-20/2, στους Ιχθείς: Θα μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις γνωριμίες σας, αλλά και να έλκετε ανθρώπους που να σας κάνουν εύκολή και ευχάριστη τη ζωή σας. Επίσης εύκολη μπορεί να την κάνετε και μόνοι σας με εκδρομές, τρυφερές συναντήσεις, σε χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

21/2-16/3, στον Κριό: Καταρχήν θα επιδιώκετε να είστε χρήσιμοι και ευχάριστοι με τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως οργανώσετε κάποια γιορτή να ασχοληθείτε με τον εξωραϊσμό χώρων σας, να δεχθείτε με χαρά ένα αγαπημένο πρόσωπο, να κάνετε εγκαίνια κ.λπ.. Ιδανική εποχή για να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

17/3-11/4, στον Ταύρο: Είναι η χρονική περίοδος που δίνετε άδεια στον εαυτόν σας κάνοντας ότι σας αρέσει. Γίνεστε καλλιτέχνης σχεδιαστής, κολακεύετε και κολακεύεστε παίρνοντας και δίνοντας δώρα, κάνετε εκδρομές, έλκεστε από τα λουλούδια και τα αρώματα. Ακόμα και αν ο χρόνος σας πιέζει, ακόμα και αν είστε άνθρωπος του πρωτόκολλου θα επιδιώκετε να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο για την ευχαρίστησή σας.

12/4-7/5, Στους Διδύμους: Η ευχάριστη ίσως και ερωτική συμπεριφορά σας ακολουθεί και στις τρέχουσες επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας. Κάνετε πράγματα που δε σας καταπιέζουν και σας δίνουν τη δυνατότητα και να ψυχαγωγείστε παράλληλα. Ωστόσο, είναι μία καλή εποχή για να ανεβάσετε το κύρος σας. όπως για παράδειγμα να καλέσετε για φαγητό τους προϊσταμένους σας ή ένα δημόσιο πρόσωπο κ.α.

8/5-5/6, στον Καρκίνο: Ετούτη την εποχή η τύχη και η ευτυχία σας μοιράζονται μαζί με άλλους. όπως μπορείτε να χαίρεστε με ένα σας παιδί, τον αισθηματικό δεσμό σας, με συνεργάτες κ.ά. Επίσης για να εμπορευτείτε αρώματα, κοσμήματα, μουσικά όργανα, σεξουαλικά βοηθήματα, αντικείμενα φεκγκ σουι κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε μία καλή εικόνα συμμετέχοντας σε συμβούλια, συνέδρια, κ.λπ. Εν ολίγοις, καθώς το γόητρό σας είναι ανεβασμένο μπορείτε να αποκτήσετε δημοτικότητα.

6/6-8/10, στον Λέοντα: Οι αμφιβολίες σας για ένα άτομο που αγαπάτε ή για την τύχη ενός προσωπικού σας έργου ενδέχεται να σας προκαλέσουν συναισθηματικό πρόβλημα και μάλιστα με έντονες αντιδράσεις Τώρα είναι μία καλή εποχή να δείτε τι σας χρωστούν και τι χρωστάτε. Ωστόσο κάποιο πρόσωπο από το κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον αισθάνεστε ότι σας αδικεί δείξτε του με τον τρόπο σας ότι κάνει λάθος. Πάντως, μεταξύ 1/8 έως 5/9 μην επιμένετε σε πράγματα που δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

9/10-8/11, στην Παρθένο: Θα μπορείτε να ζείτε όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε ή ακόμα και μόνοι σας. Αν ανήκετε σε καλλιτεχνικούς χώρους και των media ενδέχεται να έχετε καλύτερες επιδόσεις. Οι βόλτες τα ταξιδάκια οι προσκλήσεις κάνουν πιο εύθυμη τη ζωή σας. Το καλό κλίμα πάντως σας βοηθά να εξομαλύνετε ακόμα και κλονισμένες σχέσεις. Και με την εκτίμηση πάντως προς το πρόσωπό σας μπορείτε να βρεθείτε με άτομα που διαθέτουν κοινωνικό και επαγγελματικό κύρος.

9/11-4/12, στον Ζυγό: Διανύετε μία καταπληκτική εποχή σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων όπως και για να διατηρείτε καλές σχέσεις με τους προϊσταμένους σας. Στην περίπτωση που είστε ελεύθερος επαγγελματίας και πολύ περισσότερο αν το αντικείμενο της εργασίας σας είναι σχετικό της Αφροδίτης (μόδα, τέχνη, αισθητική, κλπ.). Ενδέχεται να δείτε να αυξάνεται η πελατεία σας και το χρήμα στο πορτοφόλι σας.

5/12-29/12,στο Σκορπιό: Σας δημιουργούνται ευκαιρίες για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Επίσης, να έχετε καλές σχέσεις με τα παιδιά σας και τους αγαπημένους φίλους σας. Ακόμα να κάνετε ή να δεχθείτε μία δωρεά ή ένα σημαντικό δώρο όχι απαραίτητα υλικό όσο ως χειρονομία καλής θέλησης. Και επιπλέον δεν αποκλείονται και κάποια φλερτ.

Αιγόκερως – Άρης
(αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, επιθετικότητα, παρορμητικότητα)

1/1-11/1, στον Υδροχόο: Στη διάρκεια της αναφερόμενης εποχής δε σας δίνονται τα περιθώρια για σπατάλη χρημάτων και γενικά για αλόγιστη διαχείριση. Ωστόσο ενδέχεται να δαπανηθούν χρήματα εξαιτίας κάποιων εργασιών σε ακίνητά σας. Επίσης ενδέχεται να αναστατώνεστε εξαιτίας ενός δύστροπου ατόμου του οικογενειακού ή οικείου περιβάλλοντός σας;

12/1-19/2, στους Ιχθείς: Ενδέχεται να σας ξυπνήσει το παρελθόν με συνέπεια να κάνετε πράγματα για να ανέβει το γόητρό σας ή να δείξετε σε κάποιους ότι τους περιφρονείτε. Ωστόσο, ενδέχεται να κάνετε πραγματικό αγώνα προκειμένου να διαφημίσετε και να διακινήσετε προϊόντα προσωπικά, της οικογένειας, της επιχείρησής σας. Ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που χαλούν πράγματα χρήσιμα για τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σας.

20/2-31/3, στον Κριό: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία προβληματική εποχή με την έννοια ότι πληγώνεστε ή πληγώνετε άλλους και μάλιστα ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Ωστόσο, δε μπορείτε να αγνοήσετε τους κινδύνους που παραμονεύουν συνεχώς για τη οικογένειά σας και την ακίνητη περιουσία σας. Ακόμα και μέσα στο σπίτι σας μπορεί να πάθετε από ένα απρόσεχτο μέχρι αρκετά σοβαρό ατύχημα ή μπορεί να σας εκνευρίσει κάποιος ενοχλητικός θόρυβος ή η ειδοποίηση μιας έξωσης ή η κακή προς τα έξω εικόνα του/της συντρόφου σας ή κακή συμπεριφορά ενός παιδιού σας;

1/4-11/5, στον Ταύρο: Στην αναφερόμενη εποχή συνειδητοποιείτε ότι δεν αξίζει τον κόπο για κανένα λόγο να αναλώνεστε σε αντιπαραθέσεις καθώς έχετε να κάνετε με σπουδαιότερα πράγματα. Έτσι λοιπόν, αξιοποιείτε τις εμπειρίες σας για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

12/5-24/6, στους Διδύμους: Πρόκειται για μία ευαίσθητη εποχή καθώς από εδώ μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα και υπαρξιακά προβλήματα. Εν ολίγοις, καλείστε να ανοίξετε και να κλείσετε «τυπικούς ή ουσιαστικούς» επαγγελματικούς λογαριασμούς. Βέβαια, όλο και κάτι θα μπαίνει στη θέση του λόγω της ευέλικτης συμπεριφοράς που θα χρησιμοποιείτε στις περισσότερες συναλλαγές σας.

25/6- 8/8, στον Καρκίνο: Σε τούτη τη χρονική περίοδο δοκιμάζεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αν ο Άρης δέχεται επίσης αρνητικές ακτινοβολίες από αργοκίνητους πλανήτες ενδέχεται να κλονιστούν ακόμα κα πολύχρονες σχέσεις. Όμως το θετικό ετούτης της περιόδου είναι ότι θα ανακαλύψετε τις κακές διαθέσεις πολύ κοντινών σας ανθρώπων.

9/8-24/9, στον Λέοντα: Μέσα από την πολύ ενστικτώδη αντίδραση που μπορεί να βρίσκεστε τώρα, ωθείστε να σκαλίζετε με κάποιο τρόπο εκτός από τις λιμπιντικές και τις υλικές σας ανάγκες γενικότερα. Όμως, προκειμένου να μ η δείχνετε τους φόβους σας ενδέχεται να εκτονώνετε τα απωθημένα σας μέσα από τον έρωτα ή με το να ρισκάρετε χρήματα κλπ. Επίσης, ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις για κληρονομικά, μεταμισθώσεις, επινοικιάσεις κ.λπ. Ωστόσο είναι καλή εποχή για να καταστρέψετε άχρηστα πράγματα.

25/9-12/11, στην Παρθένο: Υπό όρους ετούτη η περίοδος σας βοηθά σε περιπτώσεις συμμετοχής σας σε αποστολές, αστυνομεύσεις, περιπολίες. επίσης να εξημερώσετε ζώα, αλλά και να εκθέσετε ακόμα και φυλαγμένα έργα και ιδέες σας. Επιπλέον σας παρέχεται η ευχέρεια να ανακαλύψετε εκείνους που εποφθαλμιούν την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Ακόμα, να αποφύγετε να σηκώσετε τη σημαία της οχλαγωγίας σε περιπτώσεις που γίνονται πορείες κ.λπ.

13/11-28/12, στον Ζυγό: Σε τούτη την χρονική περίοδο καλό είναι να θυμάστε τη ρήση «τα εν οίκω μη εν δήμω». Αν ο Άρης ενισχύεται από άλλους πλανήτες ευνοϊκά ενδέχεται να είναι μία δραστήρια εποχή σας, έτσι που αν καταφέρετε να αποσπάσετε θετικά σχόλια για την επαγγελματική σας απόδοση να εξασφαλίσετε επιπλέον μία καλύτερη θέση με το σπαθί σας.

Αιγόκερως - Δίας
(γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλαζονεία, επέκταση, ηθικές και πνευματικές αξίες, ανώτερη γνώση, σπατάλη, χρήμα)

Ο Δίας ο πλανήτης μέσω του οποίου βελτιώνονται καταστάσεις και διευρύνεται η πνευματικότητα και η συνειδητότητα πάντα κάθε χρόνο αναμένεται «μετα-βαΐων» φυσικά σε κάποιο διαφορετικό κομμάτι της ζωής των ανθρώπων. Στη φετινή χρονιά στο ζώδιο σας τη γενναιοδωρία του θα την δείξει από τον Λέοντα μέχρι τις 10/8 στους γεννημένους στα δύο τελευταία δεκαήμερα του ζωδίου σας. Καταρχήν το πρώτο που θα σας προσφέρει θα είναι να σας ανοίξει την «αποθήκη» των αναμνήσεων κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς είναι μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του είναι σας όμως με τον Δία αυτό το άνοιγμα θα σας βοηθήσει μέσω της διαίσθησης και ίσως της ενόρασης να βρείτε τρόπους να λύσετε τα όποια οικονομικά και λιμπιντικά σας προβλήματα. Καταρχήν, εκτός από τα υλικά πράγματα τα οποία συνήθως συνδέονται με χρήματα και μάλιστα με αυτά που εξαρτώνται από άλλους αλλά και με τον έρωτα μέσω του οποίου ανοίγονται όλα τα διαισθητικά σας κέντρα. Ωστόσο, στην 1/1 κάποια υποχρέωση σας κουράζει, στις 27/2 θα είναι ζήτημα αλληλεγγύης ή υποχώρησης, στις 3/3 κάτι θέλει να σας πει το διαισθητικό σας κέντρο αλλά θα σας το δείξει καθαρά στις 22/6. Στις 3/8 υπάρχουν δικοί σας άνθρωποι που όσο ενοχλητικοί και αν είναι δεν μπορείτε να τους παραβλέψετε. Στις 4/8 αγαπημένο πρόσωπο καταλαβαίνετε ότι δυσφορεί.

Από τις 11/8 μέχρι το τέλος του χρόνου που θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, εκτός από τους γεννημένους μεταξύ 15 και 19/12 όλοι οι υπόλοιποι πολλές φορές θα αισθάνεστε την ανάγκη να αγγίξετε το θείο, είτε μελετώντας, είτε ταξιδεύοντας ή παρακολουθώντας σχετικές ομιλίες. Πράγματι, διανύετε μία πολύ σημαντική εποχή για την πνευματική ανάτασή σας, η οποία σας βοηθά να λυτρωθείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που σας στερούσαν την πνευματική και συναισθηματική σας ελευθερία.
Ωστόσο στις 3/9 οικονομικές συναλλαγές με τρίτους απαιτούν την προσοχή σας, στις 17/9 ίσως σας γίνει μία απάτη, στις 11/10 μπορείτε να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας αναφορικά με μία αισθηματική σχέση ή με μία επένδυση, στις 5/11 θυμηθείτε τι έγινε στις 3/9 και πράξτε ανάλογα.

Αιγόκερως - Κρόνος
(υπευθυνότητα, καθήκον, συντηρητισμός, μετριότητα, αυστηρότητα, υπομονή, φόβος, στέρηση)

Ο Κρόνος στην αστρολογία παίζει το ρόλο του αυστηρού αλλά δίκαιου δασκάλου καθώς μέσω αυτού διδάσκεσαι τα της ζωής. Αν είσαι καλός μαθητής ανταμείβεσαι, αν είσαι κακός τιμωρείσαι ανάλογα. Το καλύτερο δώρο που προσφέρει στις χρονικές περιόδους των επισκέψεών του είναι αυτό της ωριμότητας καθώς είναι κάτι που το χρειάζονται όλες οι ηλικίες. Ένα από τα πρώτα του μαθήματα είναι της δικαιοσύνης. Στη φετινή χρονιά θα διέλθει από τις δέκα πρώτες μοίρες του Τοξότη σχηματίζοντας ένα ημιεξάγωνο με τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Αυτό δηλώνει ότι εσείς ενδέχεται να ζήσετε κάποιες ανησυχητικές καταστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει αξεπέραστες δυσκολίες, εδώ αρκεί να θυμάστε ότι για εσάς σημαίνει το τέλος ενός Κρόνιου κύκλου και την προετοιμασία σας για την εποχή τότε που θα έλθει στο ζώδιο σας, μετά από δύο χρόνια. Ωστόσο κάποτε, κάποτε μπορεί να αισθάνεστε ότι ζείτε υπό το βάρος ενός αόρατου εχθρού, αν για παράδειγμα μπει στη ζωή σας μία ασθένεια έστω για κάποιον άλλον ή μπορεί να βρεθείτε μάρτυρες ανεπιθύμητων καταστάσεων κ.λπ. Πάντως, από τις πλέον σημαντικές προειδοποιήσεις είναι να αποφεύγετε αμφιλεγόμενους ανθρώπους και χώρους και να ξεκαθαρίσετε ήρεμα με το κακό παρελθόν σας. Σημασία έχει μέσα από κάθε δυσκολία σας εσείς να γίνεστε όλο και περισσότερο σοφός άνθρωπος. Και παρόλο στις 20/6 και 13/8 μπορεί να αισθανθείτε κάποια αδυναμία μπρος σε μία δυσκολία, όμως στις 26/11 ενδέχεται να βρεθείτε σοβαρά μπερδεμένοι και ανίκανοι να δείτε την πραγματική αλήθεια.

Αιγόκερως – Ουρανός
(πρωτοτυπία, ελευθερία, ανεξαρτησία, βιαιότητα, ανταρσία, το σύγχρονο, το απρόβλεπτο)

Στη φετινή χρονιά ο Ουρανός κινούμενος μεταξύ 12ης και 20ης μοίρας του Κριού θα έλθει αντιμέτωπος με όσους έχετε γεννηθεί μεταξύ 3 και 11/1. Πάντως για να ξέρετε το ζώδιο του Κριού στο ηλιακό σας ωροσκόπιο αποτελεί το θεμέλιο της ύπαρξής σας δηλαδή, δείχνει τις ρίζες σας. Τα προβλήματα λοιπόν που ενδεχομένως σας προκύψουν ποικίλουν όπως από οικογενειακές ανακατατάξεις μέχρι επισκευές σε ακίνητό σας ή ακόμα και λόγω των ψυχολογικών σας εντάσεων. Επιπλέον μπορεί να είναι ένδειξη για ζημιές σε αγροκτήματα, για κακές συγκυρίες σε χώρους φιλοξενίας κ.λπ. Σε οικογενειακό επίπεδο ενδέχεται να υπάρχουν περίοδοι εντάσεων αλλά και μπορεί να ξοδέψετε χτήματα για μετακόμιση, ή για κάποια υποθήκη, ή να ξοδέψετε χρήματα σε αναπαλαιώσεις κλπ. Ωστόσο καλό είναι μεταξύ 26/7 και 25/12 που ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος για όλα τα προαναφερόμενα να υπάρχει εγκράτεια καθώς για άλλα θα προσπαθείτε και άλλα θα σας προκύπτουν. Πάντως μία ιδιαίτερα κακή ημερομηνία, είναι η 17/3

Αιγόκερως- Ποσειδώνας
(έμπνευση, διόραση, φαντασία, προδοσία, υποκρισία, ουτοπία)

Το έργο του Ποσειδώνα είναι τόσο δυσνόητο που ακόμα και στην περίπτωση που δείχνει την καλή πλευρά του, δηλαδή τις ευγενείς και ρομαντικές διαθέσεις του άλλο τόσο μπορεί να λειτουργεί απατηλά, τυχοδιωχτικά. Εν ολίγοις με αυτόν τον πλανήτη κάπου χάνεται η αίσθηση της πραγματικότητας.

Στη φετινή χρονιά, καθώς θα κινηθεί μεταξύ 5ης και 9ης μοίρας των Ιχθύων θα επηρεάσει τους γεννημένους από 27 έως 31/12 σε επίπεδο καθημερινότητας. Περισσότερο από όλα φαίνεται να σας καταλάβει μία έντονη επιθυμία να γνωρίσετε πράγματα ξένα προς εσάς. Θα αρέσκεστε να γράφετε, να ζωγραφίζετε, να εξερευνάτε και γενικά να κάνετε πράγματα που δείχνουν ένα εξευγενισμένο πνεύμα. Όλα αυτά τα ωραία θα συμβούν εφόσον ο Ποσειδώνα δε θα βάλετε αρνητικά, διότι τότε μπορεί να υπάρξουν διάφορα μπερδέματα.

Αιγόκερως – Πλούτωνας
(ψυχισμός, ένστικτο, αναγέννηση, μνησικακία, εκδίκηση, μεταμόρφωση, υπερδυναμισμός, προφητεία, μοιραίο, κάρμα)

Ο Πλούτωνας ίσως είναι ο πιο εσωτερικός πλανήτης σε σχέση με τους υπόλοιπους γνωστούς μέχρι τώρα, η επίδραση του στην ανθρώπινη ζωή έχει μία ξεχωριστή αξία καθώς όταν εμφανίζεται έρχεται για να δώσει ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

Στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ 12ης και 15ης μοίρας του Αιγόκερω που σημαίνει θα επηρεάσει άμεσα τους γεννημένους από 3 έως 6/1. Εσείς λοιπόν θα πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να δείτε να σας ανοίγονται ή να σας κλείνονται πόρτες. Αυτό σε ένα μεγάλο ποσοστό θα εξαρτηθεί από εσάς, από τους στόχους και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αρκετά σημαντικό ρόλο θα παίζουν οι φίλοι και οι γνωριμίες κυρίως μέσα από ομοϊδεατικούς χώρους τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Εδώ αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να εκπαιδευτείτε και στα ακούσματα του ενστίκτου σας γιατί οπωσδήποτε αυτή η εσωτερική φωνή σας όλο και για κάτι θα σας προειδοποιεί. Ωστόσο την εποχή της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη (μεταξύ 17/4 – 24/9) να αποφεύγετε να πηγαίνετε κόντρα σε πράγματα που κολλάνε.  

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.