ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΖΥΓΟΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΖΥΓΟΣ

Είστε το ζώδιο με έναν ιδιαίτερο προορισμό στη ζωή. Να φέρνετε την αγάπη, την ειρήνη, την αρμονία και την ομορφιά σε όλα τα επίπεδα των ανθρωπίνων σχέσεων σας. Γι αυτό δε σας ταιριάζουν οι αγριότητες ούτε οι σκληρές και μονότονες δουλειές. Ωστόσο, στη φετινή χρονιά καθώς δεν σημειώνονται ιδιαίτερες αλλαγές από την προηγούμενη ή μπορεί και σε ορισμένα σημεία να είναι καλύτερα μάλλον θα συνεχίσετε στους ίδιους ρυθμούς. Βέβαια το πλέον αισιόδοξο της χρονιάς είναι ότι θα μπορείτε να τακτοποιείτε αφενός καλύτερα τα οικονομικά σας και αφετέρου θα μπει σε καλύτερη τάξη η καθημερινότητά σας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το φετινό ταξίδι σας με την Αφροδίτη.

Ζυγός – Άρης
(αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, παρορμητικότητα, επιθετικότητα)
Από 1/1-11/1 στον Υδροχόο: Η καινούρια χρονιά σας ξεκινά με αυξημένη τη διάθεση για παιχνίδι με την τύχη και τον έρωτα, τουλάχιστον αν αυτό σας ξεκουράζει θα είναι καλό γιατί αμέσως μετά σας περιμένει πολύ δουλειά.

Από 12/1-19/2 στους Ιχθείς: Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι τρέχουσες υποχρεώσεις επαγγελματικές και άλλες Αλλά θα χρειάζεται και περισσότερη προσοχή στην υγεία σας κυρίως σε επίπεδο ιώσεων, επίσης και εφόσον έχετε κάποιο κατοικίδιο ζωάκι θα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. 

Από 20/2-31/3 στον Κριό: Τόσο ο σύντροφος της ζωής όσο και συνεργάτες ενδέχεται να δοκιμάζουν την ψυχραιμία σας και φυσικά τα νεύρα σας. Καλύτερα για εσάς είναι να αποφεύγετε τις εντάσεις καθώς η ανταγωνιστικότητα μπορεί να σκληρύνει. 

Από 1/4-11/5 στον Ταύρο: Εξακολουθούν να δοκιμάζεται η συναισθηματική σας κατάσταση κυρίως για οικονομικούς λόγους ή ακόμα να σας απασχολεί η συμπεριφορά του της συντρόφου, ενός συνεργάτη ή μπορεί και η αναμονή ενός τυπικού ή ουσιαστικού δικαστηρίου. Η ένταση όμως μπορεί να προέλθει εξαιτίας μιας συμφωνίας που δεν τηρείται, μιας προκλητικής φοβέρας κ.λπ. Ίσως είναι καλύτερα τώρα να αποφεύγετε και τις πιο δίκαιες διεκδικήσεις σας. 

Από 12/5-24/6 στους Διδύμους: Αρκεί να είστε νομότυποι και για όποιο ζήτημα χρειάζεται να υπογράψετε, να ξέρετε ο νόμος είναι μαζί σας. Πάντως, δε θα είναι καλή η βιασύνη η ημιμάθεια και η ανοργανωσιά σε ταξίδια, εξετάσεις, σε αθλήματα. Επίσης θα χρειάζεται εγκράτεια στη συμπεριφορά σας απέναντι σε συγγενείς εξ αγχιστείας. 

Από 25/6-8/8 στον Καρκίνο: Το σκηνικό ετούτης της περιόδου παίζεται στις κοινωνικό- επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αυτό που σας χρειάζεται τώρα είναι να είστε διπλωμάτες πολύ περισσότερο με τους προϊσταμένους σας και τις πολύτιμες πελατειακές σχέσεις σας. Κάποιες αντιπαλότητες ενδέχεται να προκληθούν με κάποιο δύστροπο γονέα ή και προϊστάμενο. Μπορείτε όμως να το αποφύγετε «αν κάνετε τον Κινέζο». 

Από 9/8-24/9, στο Λέοντα: Τώρα ή πετυχαίνετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας εξουδετερώνοντας τις κακές συγκυρίες που σας σταματούσαν ή συγκρούεστε και με τους καλύτερους φίλους σας ή και με το /τη σύντροφό σας εξαιτίας των παιδιών. 

Από 25/9-12/11, στην Παρθένο: Στη συγκεκριμένη περίοδο έχετε τη δυνατότητα να καθορίσετε τα όρια στις σχέσεις με συνεργάτες και το/τη σύντροφό σας. Γενικά διέρχεστε μία εποχή ύπουλου ανταγωνισμού. 

Από 13/11-28/12, στο Ζυγό: Ενδέχεται να διέρχεστε μία ταραχώδη εποχή, καθώς οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε ή συμβιώνετε εκ των πραγμάτων δεν είναι αγγελούδια, όμως αυτό δε σημαίνει να εμπλέκεστε σε εχθροπραξίες και ανταγωνισμούς. Για να μπορείτε να κάνετε τον αρχηγό θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι καθοδηγείτε σωστά τον εαυτόν σας. Να δείχνετε προσοχή σε σχέση με την υγεία σας κυρίως αν έχετε προβλήματα με κολικούς και για να αποφεύγετε ατυχήματα. 


Ζυγός - Αφροδίτη
(αγάπη, γοητεία, συντροφικότητα, κοινωνικότητα, συνεργασία, φλερτ)

Από 4/1-27/1, στον Υδροχόο: Διανύετε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς σας. Και τούτο διότι αναζητάτε την ευτυχία με ότι επιλέγετε ότι θα σας δημιουργεί ευχαρίστηση, όπως μπορεί να είναι ο τζόγος, τα παιδιά, τα φλερτ καθώς μπορεί να σας ξυπνήσει ο έρωτας την ανάγκη για συντροφικότητα. Επίσης μπορεί να λάβετε χρήματα αν σας τα χρωστούν ή ζητήσετε χρήματα κ.λπ. Βέβαια, αν ασχολείστε με την τέχνη ίσως σημειώσετε μία καλύτερη απόδοση.

Από 28/1-20/2, στους Ιχθείς: Η διάθεσή σας βοηθά να διεκπεραιώνετε σχετικά εύκολα ίσως και ευχάριστα τις δουλειές σας εφόσον κάποιες από αυτές μπορεί να σχετίζονται με την καλή αισθητική σας.. Ενδέχεται όμως και να μην έχετε διάθεση για καμία δουλειά. Ακόμα ενδέχεται άτομα που σας οφείλουν χρήματα να ανταποκριθούν έστω και εν μέρει στις υποχρεώσεις απέναντί σας.

Από 21/2-16/3, στον Κριό: Στη διάρκεια ετούτης της περιόδου μπορείτε να έχετε την αγάπη τη στοργή, την τρυφερότητα του συντρόφου σας επίσης συνεργατών και φίλων. Μπορεί όμως να δημιουργηθούν αμφιβολίες για το πρόσωπο που τυχόν έχετε με παράλληλη σχέση.

Από 17/3-11/4, στον Ταύρο: Ενδέχεται να νοσταλγήσετε παλιές ευτυχισμένες στιγμές και να αισθανθείτε την επιθυμία να βρείτε μία παλιά αγάπη. Από την άλλη ενδέχεται να παρεισφρήσει η ζήλια σε μια σχάση που έχετε αλλά θα είναι επιπόλαιη. Επίσης μπορεί να έχετε χρηματικές διευκολύνσεις μέσω τρίτων. Βέβαια η αναφορά γίνεται σε μικρά ποσά.

Από 12/4-7/5, στους Διδύμους: Θα έλκεστε από χώρους που να ταιριάζουν στη δική σας κουλτούρα ακόμα και να οργανώσετε μία γιορτή, να κάνετε ένα πολυπόθητο ταξίδι. Γενικά, πρόκειται για μία αισιόδοξη εποχή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε τα καλά σας συναισθήματα με ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν με συμπάθεια. Χωρίς να αποκλειστούν και κάποια φλερτ.

Από 8/5-5/6, στον Καρκίνο: Στο αναφερόμενο διάστημα αναπτερώνεται το ηθικό σας καθώς βρίσκετε ανταπόκριση από άτομα του κοινωνικό – επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Και τούτο, διότι συναντάτε περισσότερο κόσμο, κάνετε καινούριες γνωριμίες, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την καλή σας εμφάνιση. Και ενίοτε για λόγους σκοπιμότητας αφήνετε να φανεί και το ερωτικό σας ταπεραμέντο.

Από 6/6-18/7, και 1/8 έως 8/10, στον Λέοντα: Αν και μεταξύ 1/8 έως 5/9 η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ηλιακό σας οίκο που συνδέεται με τις φιλίες ακόμα και τότε θα μπορείτε να προβάλλεστε και να διευρύνεστε κοινωνικά. Γενικά πάντως, αυτό το χρονικό διάστημα θα το μοιράζεστε για διάφορους λόγους με φιλικά ή και ομοϊδεάτες σας. Ωστόσο, μέσα από όλη αυτήν την κίνηση ενδέχεται να σας δημιουργηθεί η αίσθηση ότι μπορεί να σας συμβεί και κάποιο «θαύμα». Όμως, τα περιστασιακά φλερτ δε θα λείπουν. χωρίς να αποκλειστεί να λάβετε και κάποιο χρηματικό δώρο ή δάνειο.

Από 9/10-8/11, στην Παρθένο: Αρκεί να μην ακτινοβολείται η Αφροδίτη αρνητικά, γιατί μπορεί να σηματοδοτείται μία πληκτική εποχή. Αλλά και στην καλή της πλευρά έστω και αν υπάρχει ερωτικός σύντροφος ίσως να επιδιώκετε να μείνετε αποτραβηγμένοι από την κοινωνική ζωή βάζοντας έτσι σε μία τάξη τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Πολλές φορές όμως, συμβαίνει και το αντίθετο αν υπάρχει ανεξέλεγκτος έρωτας ή επιδίδεστε στην παρανομία.

Από 9/11-4/12, στον Ζυγό: Θεωρητικά είναι η καλύτερή σας εποχή καθώς χαίρεστε το κάθε τι της ζωής,, τους ανθρώπους, τις μελωδίες, τα χρώματα και γενικά την ομορφιά. Φροντίζετε την εμφάνισή σας και διευρύνετε την κοινωνικότητά σας με βόλτες, διασκέδαση, θεάματα. Ακόμα και στην περίπτωση που είστε μόνοι ίσως κάνει την εμφάνιση του άτομο από τα παλιά. Ενδέχεται να έχετε και οικονομική ενίσχυση (από επιστροφή φόρου, είσπραξη χρεών, από δάνειο κ.λ.π.)

Από 5/12-29/12 στο Σκορπιό: Κάτι γίνεται και παίρνετε οικονομικές ανάσες και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επαναλειτουργήσετε τις πιστωτικές κάρτες σας, να σας επιστραφούν χρήματα ή να συμβιβαστείτε για κάποιο μικρό σας χρέος. Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί δεν αποκτάτε μόνο χρήματα και πράγματα αποκτάτε επίσης και κιλά.

Ζυγός - Δίας
(γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλαζονεία, επέκταση, χρήμα)

Ο Δίας μπορεί να μην έχει να σας δώσει κάποιο ιδιαίτερο δώρο μέσα στην τρέχουσα χρονιά όμως από κάποια περίοδο και μετά θα αρχίσει να σας προετοιμάζει για τη συνεισφορά του την επόμενη χρονιά ωστόσο στη φετινή.

Από 1/1-10/8 που θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει σχετικά ευνοϊκά με κάποιες μικρές προσπάθειες που θα χρειαστούν εσάς που έχετε γεννηθεί στα δύο τελευταία δεκαήμερα ώστε να πραγματοποιηθούν ορισμένοι στόχοι και ευχές σας. Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι μέσω φίλων και γνωστών σας ανοίγονται ευχάριστες προοπτικές για πράγματα που ενδεχομένως να ζήσετε στο εγγύς μέλλον και σε αυτό θα βοηθήσουν οι δημόσιες σχέσεις σας συνεπεία των οποίων θα αξιοποιείτε τις γνωριμίες σας. Ωστόσο, θα έχετε την ευχέρεια, πάντα όμως με προσπάθεια, να τακτοποιήσετε ζητήματα που χρειάζονται νομική κατοχύρωση, να δραστηριοποιηθείτε στη πολιτική, στο συνδικαλισμό, σε πολυεθνικές, σε σωματεία, κοινωνικές ομάδες, ή και μπορεί να ζήσετε ευχάριστες στιγμές μέσω συγγενών εξ αίματος. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ευαίσθητες ημερομηνίες για να ξέρετε είναι οι: 1/1 πιθανή ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο, 27/2 οικογενειακές δυσκολίες μπλοκάρουν την υλοποίηση ενός στόχου, 3/3 μία συμφωνία φτάνει στο παραπέντε αλλά ίσως πραγματοποιηθεί στις 22/6, στις 4/8 επανέρχεται το ζήτημα της 27/2 χωρίς όμως και πάλι να τακτοποιηθεί έκτος και αν γίνουν ιδιαίτερες υποχωρήσεις.

Από τις 11/8 και μετά που ο Δίας περνά στην Παρθένο πριν σας κάνει ο Δίας τα δικά του τα οποία θα είναι να σας ξεκαθαρίσει από όλα εκείνα που σας βασανίζουν (προσωπικά βιώματα, οικογενειακά, επαγγελματικά, υγείας κλπ) να συνεργαστείτε μαζί του Αυτό λοιπόν που θα κάνετε εσείς είναι να κάνετε συνειδητά μία βαθιά ενδοσκόπηση παρόλο ότι συχνά θα σας γίνετε και ασυνείδητα μέσω κάποιων συγκινησιακών γεγονότων. Εν ολίγοις όσο ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο θα ενεργοποιεί το πιο «σκοτεινό» μέρος του Είναι σας και χωρίς ούτε και εσείς να καταλαβαίνετε πως καταφέρνετε να βάζετε στο μικροσκόπιο όλα εκείνα που σας ενοχλούσαν. Και υπό αυτήν την έννοια εξασφαλίζετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια ήρεμη ζωή μέσω της οποίας μπορείτε να φιλοσοφείτε και να χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματά σας. Αυτό θα το καταλάβετε καλύτερα όταν την επόμενη χρονιά περάσει ο Δίας στο ζώδιό σας. Ωστόσο, κάποιες ευαίσθητες ημερομηνίες είναι οι: 3/9 πιθανότητα για αποκάλυψη μυστικού, 17/9 ζητήματα υγείας και εργασίας να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, 11/10 αποκαλύπτεται ένα μυστικό με ανακούφιση, 5/11 επαναλαμβάνεται το ζήτημα της 3/9 αλλά αυτήν την φορά υπό άλλες συνθήκες…

Ζυγός – Κρόνος
(υπευθυνότητα, καθήκον, υπομονή, συντηρητικά, φόβος, στέρηση)
Ο Κρόνος κάθε φορά που έρχεται στη ζωή των ανθρώπων ακόμα και με τις καλύτερες διαθέσεις και πάλι δεν είναι ευχάριστος διότι βάζει όρια που δεν αρέσουν όμως δεν είναι άδικα. Μόνο όταν περάσει η επιρροή του Κρόνου και οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει την πίεσή του και βλέπουν τα πράγματα πιο ρεαλιστικά καταλαβαίνουν το θείο έργο του. Εν ολίγοις, επεμβαίνει για να ανταμείψει ή να τιμωρήσει ενίοτε και πολύ αυστηρά. Η επιρροή του προς το ζώδιό σας ξεκίνησε από την 1/1 από το ζώδιο του Τοξότη και θα διαρκέσει μέχρι τις 20/12/2017. Στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ της 0ης και 10ης μοίρας του Τοξότη σχηματίζοντας όψη εξάγωνου για τους γεννημένους από 23/9 έως 4/10. Σε εσάς λοιπόν το πρώτο που θα σας κάνει είναι να σας βάλει κάποια όρια σε επίπεδο επικοινωνίας ακόμα και με άτομα της οικογενείας σας. Έτσι που στις σκέψεις του μυαλού σας να καταγράφονται και οι μικρότερες λεπτομέρειες ευχάριστες και δυσάρεστες με συνέπεια στη συμπεριφορά σας συχνά να διακρίνεται ένα γεροντικό ύφος και τούτο διότι σταδιακά αποκτάτε και την ανάλογη σοφία. Έτσι λοιπόν τώρα, η έννοια του περιορισμού και της εγκράτειας μπορεί να ερμηνευτεί στην καλή πλευρά, ως σύνεση και στην αρνητική ως έλλειψη αυτοπεποίθησης στον τρόπο των καθημερινών συναλλαγών σας. Αυτό κυρίως την εποχή από 15/3 έως 14/6που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα.

Επίσης ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι το μεταφορικό σας μέσο χρειάζεται πολύ καλό έλεγχο, ή και αντικατάσταση ή αυτό να συμβαίνει με πράγματα που τα έχετε πολύ καιρό όπως το κομπιούτερ σας, το γραφείο σας κλπ., ή ακόμα ότι κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο χρειάζεται τη φροντίδα σας ή ότι το σπίτι σας χρειάζεται ανακαίνιση. Επίσης δεν αποκλείεται άνθρωποι και καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο σε περιπτώσεις που χρειάζεται να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, προτάσεις, συζητήσεις και να κλείσετε συμφωνίες. Ακόμα ενδέχεται να αισθανθείτε προβληματισμένοι με ένα συγγενή εξ αίματος ή και γείτονα.

Ζυγός - Ουρανός
(πρωτοτυπία, ελευθερία, βιαιότητα, ανταρσία, απρόβλεπτα, σύγχρονα)
Το βασικό έργο του Ουρανού είναι «οι αλλαγές». Ο σκοπός αυτών των αλλαγών είναι να βρίσκονται καινούργιοι τρόποι επιβίωσης είτε με τη μορφή ευκαιριών ή μέσω επαναστατικών υπερβατικών καταστάσεων. Έτσι κάθε φορά που ο κινούμενος διελαύνων Ουρανός αλλάζει ζώδιο ή οίκο αυτόματα βιώνονται οι σηματοδοτούμενες νέες αλλαγές, καθώς προκύπτουν ανέλπιστα γεγονότα. Στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ 12ης και 20ης μοίρας του Κριού και θα επηρεάσει τους γεννημένους από 6/10 μέχρι και 14 /10. Ωστόσο, μεταξύ 26/7 και 25/12 θα κινείται ανάδρομα.

Από την εδώ θέση του έχει έναν διασπαστικό απρόβλεπτο εκρηκτικό ρόλο αναφορικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας (γάμου, κοινωνικές, επαγγελματικές). Το μυστικό για τη σωστή αντιμετώπιση αυτού πλανήτη είναι να προβείτε μόνοι σας στις όποιες διαφοροποιήσεις στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας να σας τις προκαλέσουν οι άλλοι οπότε θα είναι πιο οδυνηρές. Έτσι μπορεί ξαφνικά να πυροδοτηθεί ένα κακό κλίμα σε μία συνεργασία, σε ψυχαγωγικούς χώρους όπως σε γήπεδο, σε τζογαδόρικους χώρους κ.λπ. Όμως ο ίδιος πλανήτης δεχόμενος ευνοϊκές ακτινοβολίες από άλλους πλανήτες μπορεί να σας βοηθήσει ανέλπιστα σε μία συνεργασία ή σε μία προσωπική σας σχέση.

Ζυγός - Ποσειδώνας
(έμπνευση, διόραση, φαντασία, ουτοπία, προδοσία, υποκρισία)
Ο Ποσειδώνας ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων έτσι που με κάποιο μαγικό τρόπο σε φέρνει έξω από την πραγματικότητα. Το αίτημα του Ποσειδώνα είναι να αρνηθείς το Εγώ, τον κόσμο της ύλης και να αφοσιωθείς στον κόσμο του πνεύματος λειτουργώντας μέσα από πράξεις αυτοθυσίας και αλτρουισμού. Και όμως όσο μπορεί να γίνεις μέσω αυτού ευγενής και ρομαντικός, άλλο τόσο να γίνεις απατηλός, τυχοδιώχτης, περιθωριακός.

Στη φετινή χρονιά θα εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς, και θα συνεχίσει για πολλά, χρόνια ακόμα, θα κινηθεί μεταξύ 5ης και 9ης μοίρας. Έτσι θα επηρεάσει με την όψη των150 ο τους γεννημένους από 28/9 έως 3/10 σε δύο υπερευαίσθητους τομείς της ζωής σας της υγείας και εργασίας. Στο πρώτο θα πρέπει να είστε αρκετά σχολαστικοί ακόμα και στις περιπτώσεις ενός απλού κρυολογήματος, ακόμα και σε κάποια ίωση που βρίσκεται σε έξαρση να αποφεύγετε κλειστούς χώρους και ανθρώπους που έχουν ήδη υποβληθεί από αυτήν. Επίσης, προσεκτικότεροι θα πρέπει να είστε και σε κάθε ιατροφαρμακευτική αγωγή όπως και να αποφεύγετε τις αυθαίρετες δίαιτες.

Επαγγελματικά αν το επάγγελμά σας είναι φύσης Ποσειδώνα, δηλαδή αν εργάζεστε σε ναυτικό επάγγελμα, σε ιατρικό, σε πρατήριο καυσίμων, σε παραγωγή ελαιόλαδου κλπ. ίσως ς καταφέρετε να πετύχετε ακόμα κάτι καλύτερο. Κατά τα άλλα αν δεν είστε αυστηροί με τις επαγγελματικές σας επιλογές ενδέχεται να εμπλακείτε σε περιπέτειες Όπως να ξεκινήσετε μία καινούρια εργασία ακατάλληλη για τις γνώσεις και την πείρα σας ή να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης της εργοδοσίας, των πελατών ή να πέσετε θύμα ληστείας. Εν ολίγοις, να θυμάστε μέσω του Ποσειδώνα δοκιμάζεται η ζωή σας μέσα από περίεργες τρικλοποδιές που σημαίνει λιγότερος ρομαντισμός και περισσότερη περίσκεψη.

Ζυγός - Πλούτωνας
(αναγέννηση, μνησικακία, ψυχισμός, μοιραίο, εκδίκηση, ένστικτο, ψυχισμός, μεταμόρφωση, προφητεία, υπερδύναμη,…)

Ο Πλούτωνας λειτουργεί σαν τον μηχανοδηγό, ο οποίος πετάει την μηχανή του στα παλιοσίδερα ως άχρηστη, όταν πια τίποτα δεν μπορεί να διορθωθεί σε αυτήν Δούλεψε, πάλιωσε, συμπλήρωσε το χρόνο της εγγύησης της, κάθε συντήρηση πλέον είναι μάταιη. Μέχρι εδώ ήταν ό χρόνος της ζωής της, η χρησιμότητα της. Κι έτσι καταστρέφεται και πετιέται. Αυτό κάνει και ο Πλούτωνας, καταργεί κάθε προηγούμενο το οποίο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και αυτό το κάνει για να σου δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στη φετινή χρονιά, θα κινηθεί από τη 12η έως και 15η μοίρα του Αιγόκερω. Από τις 17/4 μέχρι και 5/6 κινείται ανάδρομος με στάση στη 15η από την 1/3 έως και 5/6.’Ετσι στην αρνητική επίδραση του πλανήτη θα βρίσκονται οι γεννημένοι από 6 έως 9/10. Ίσως ζήσετε κάποιο πρόβλημα εξαιτίας περιουσιακών διαφορών, από ζημίες σε ακίνητα, λόγο έξωσης, κατεδάφισης πλειστηριασμού, καιρικών και γεωλογικών φαινομένων ή να συμβεί κάποια απώλεια που να σας επηρεάσει. Γενικά, ίσως υποχρεωθείτε να αναλάβετε πιο υπεύθυνα τις οικογενειακές και περιουσιακές υποχρεώσεις σας. Υπάρχει όμως και μία άλλη περίπτωση το πρόβλημα να επικεντρώνεται στο κλείσιμο μιας επιχείρησής σας ή η απουσία ενός ανθρώπου να αλλάξει και το ύφος της ιδιωτικής ζωής σας, αφού μπορεί να έχει συναισθηματικές και οικονομικές συνέπειες. Όμως, αν το δείτε το όποιο σας πρόβλημα σε βάθος θα καταλάβετε τα λάθη σας τα οποία όμως θα σας βοηθήσουν ως μαθήματα για το μέλλον σας.  

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.