ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο ένας Σκορπιός θα μπορούσε να ξεπεράσει την παρουσία του Κρόνου για δυόμιση χρόνια στο ζώδιό του με ψυχραιμία. Γι αυτό άλλωστε ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει όλες τις μυστικές και κρυμμένες Δυνάμεις του Σύμπαντος Κόσμου καθώς μπορεί και διατηρεί την ψυχραιμία του και όταν ακόμα βλέπει η παίρνει μηνύματα μέσω του ενστίκτου του για τους «βρυχηθμούς του θηρίου»… Αυτού που σου τραυματίζει τη ζωή σου. Όμως τέλος καλό όλα καλά. Ο Κρόνος πλέον έχει αποχωρήσει για τουλάχιστον είκοσι οκτώ χρόνια ακόμα, αλλά στα επόμενα δυόμιση χρόνια θα βρίσκεται να κάνει κουμάντο στα χρήματά σας. Ωστόσο, ας δούμε τον κάθε πλανήτη χωριστά ξεκινώντας από τον Άρη τον πλανήτη με τον οποίον επιβιώνουμε και από αυτήν (την επιβίωση) πολλά καθορίζονται…

Σκορπιός - Άρης
(αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, επιθετικότητα, παρορμητικότητα)
Από 1/1-11/1, στον Υδροχόο: Εσείς οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας να προσπαθείτε να είστε εγκρατείς με την οικογένεια ώστε να αποφύγετε καβγάδες που δε βοηθούν πουθενά και επιπλέον ίσως έτσι αποφύγετε και κάποιο ατύχημα πιθανόν σε εσωτερικό χώρο.

Από 12/1-19/2, στους Ιχθείς: Είναι μία καλή εποχή να αξιοποιήσετε τις όποιες επαγγελματικές σας εμπειρίες αφενός για να επεκταθείτε και αφετέρου για να δείξετε τις ικανότητές σας και στην πράξη. Ενδέχεται για καλύτερο αποτέλεσμα να κάνετε και ορισμένους ελιγμούς. Βέβαια θα πρέπει είστε και ανάλογα εγκρατείς σε περίπτωση που σκοπεύετε να κερδοσκοπήσετε. Επίσης και σε σχέση με την ερωτική σας ζωή ή με τα παιδιά σας να αποφεύγετε να ξεπερνάτε τα όριά σας.

Από 20/2-31/3, στον Κριό: Το μόνο σίγουρο για τώρα είναι ότι διανύετε μία εξουθενωτική εποχή. Κι αυτό, διότι θα τρέχουν οι δουλειές σας καθώς θα σας κυνηγά ο χρόνος. Ωστόσο, επειδή θα τύχει να «τρέχει» και το νευρικό σας σύστημα φροντίστε να μη καταπιάνεστε απρόσεχτα με επικίνδυνες δουλειές. Επίσης να μην προσλαμβάνετε και να μη απολύετε προσωπικό όπως και εσείς να μην έρχεστε σε ρίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο και να αποφεύγετε τις χειρουργικές επεμβάσεις. Ενώ σα φιλόζωοι και ως στρατιώτες να είστε άκρως τυπικοί στις υποχρεώσεις σας.

Από 1/4-11/5, στον Ταύρο: Γενικά πρόκειται για μία ευαίσθητη εποχή, καθώς μπορεί να συμβαίνουν εντάσεις με συνεργάτες το/τη σύντροφο σας. Εν ολίγοις, μπορεί να σηματοδοτεί την πιο φορτισμένη περίοδο της χρονιάς μέσω Άρη, καθώς συχνά εμφανίζονται οι προθέσεις των άλλων με τρόπους λιγότερο συνεργάσιμους και υποχωρητικούς. Ωστόσο τέτοιου είδους καταστάσεις στο τέλος σας δείχνουν τις πραγματικές δια θέσεις των άλλων.

Από 12/5-24/6, στους Διδύμους: Στη διάρκεια της αναφερομένης χρονικής περιόδου διαπιστώνετε ότι κάποιες από τις δουλειές σας δεν αποδίδουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και ενδέχεται να απογοητευτείτε. Προβλήματα μπορεί να σας δημιουργηθούν σε τυχόν χτισίματα ανακαινίσεις, και σε επαγγελματικές οικονομικές συναλλαγές Ωστόσο, ίσως σας προκληθεί ιατρικό πρόβλημα που να απαιτεί κάποια μικρή επέμβαση.

Από 25/6-8/8, στον Καρκίνο: Στη συγκεκριμένη εποχή μπορείτε να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που να σας επιτρέπουν να είστε και τυπικά καλυμμένοι όπως είναι η έκδοση επαγγελματικής άδειας, παραμονή σε ξένη χώρα ή για αλλοδαπό, να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους κ.λπ. Αν όμως ο Άρης βάλλεται από αργοκίνητους πλανήτες χρειάζεται προσοχή σε ταξίδια και σε συναλλαγές με το νόμο.

Από 9/8-24/9, στο Λέοντα: Σε αυτήν τη χρονική περίοδο θα μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας. Κυρίως αν ασχολείστε με τη νομική, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τις εισαγωγές και εξαγωγές, τις εκδόσεις τα Μ.Μ.Ε, το διαδίκτυο. Όμως θα καραδοκεί κι ένας συνεχής κίνδυνος σε σχέση με την υπόληψή σας την καριέρα σας και γενικά τα εξωσπιτικά κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, καθώς ενδέχεται κάποιοι να σας προκαλούν έτσι που να χάνετε την ψυχραιμία σας και αυτό να είναι, σε βάρος σας.

Από 25/9-12/11, στην Παρθένο: Όσο και να αισθάνεστε αισιόδοξοι για κάποιους στόχους σας καλό θα είναι για εσάς πριν ολοκληρωθούν να μην τους κοινοποιήσετε διότι στο πίσω μέρος του μυαλού σας να έχετε συνέχεια και τις περιπτώσεις της ζηλοφθονίας ή λόγω της επιπολαιότητας μερικών. Από την άλλη ενδέχεται να σας φανούν χρήσιμοι άνθρωποι του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Από 13/11-28/12, στον Ζυγό: Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην ξεπερνάτε τα όρια σας απέναντι στον νόμο με συγγενείς εξ αγχιστείας, ανθρώπους του εξωτερικού. Επίσης, αν είστε σπουδαστής, διπλωμάτης, κάνετε ελέγχους, έρευνες κ.λπ. να έχετε τις «κεραίες» σας ανοιχτές έτσι ώστε να μπορείτε αποφεύγετε τις εντάσεις και κακοτοπιές.

Σκορπιός – Αφροδίτη
(αγάπη, γοητεία, συντροφικότητα, κοινωνικότητα, συνεργασία)
Από 4/1-27/1, στον Υδροχόο: Διανύετε εποχή οικογενειακής ευφορίας με την έννοια της εσωτερικής ασφάλειας. Παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα στο σπίτι όχι μόνο από συγγενείς αλλά και από άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Ενδέχεται να σας επισκεφτούν άνθρωποι για να σας εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους ή για να προσφέρουν σε εσάς βοήθεια. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά να δεχθείτε την ασέβεια κάποιων.

Από 28/1-20/2, στους Ιχθείς: Μία αρκετά ευχάριστη χρονική περίοδος και από κοινωνικής πλευράς. Αλλά και για να χαίρεστε τον έρωτά σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Και εφόσον είστε μόνοι να δεχθείτε κάποια πρόταση για αισθηματική σχέση. Επίσης ενδέχεται να περνάτε, καλά και με συνεργάτες, με τα παιδιά σας και ακόμα καλύτερα αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό κλάδο κυρίως ως χορευτές, ηθοποιοί τραγουδιστές. Σε ακραίες αρνητικές περιπτώσεις η ίδια θέση της Αφροδίτης δίνει και χρήματα από ανέντιμές συναλλαγές.

Από 21/2-16/3, στον Κριό: Σε τούτη την περίοδο θα έχετε την ευχέρεια να ξέρετε ποιοι συμφωνούν μαζί σας με τον τρόπο που χειρίζεστε τα μεταξύ σας ζητήματα. Και αυτό είναι καλό γιατί έτσι θα έχετε τη σιγουριά της καλής συνεργασίας. Διότι υπάρχει και η περίπτωση της υπουλότητας ορισμένων κυρίως σε επαγγελματικές συναλλαγές. Επίσης, μπορεί να σας δοθεί και κάποιο χρηματικό ποσό ως ένδειξη καλής θέλησης για κάποια σας εξυπηρέτηση, όμως πριν το δεχθείτε ελέγξετε το μήπως και πρόκειται για δωροδοκία.

Από 17/3-11/4, στον Ταύρο: Γενικά πρόκειται για περίοδο που θα πρέπει να συμβιβάζεστε ακόμα και υποχωρώντας, όταν οι άλλοι με εκείνους που συμβιώνετε, συνεργάζεστε και σχεδόν συναλλάσσεστε καθημερινά γίνονται ανυποχώρητοι. Οι περισσότερες παρεξηγήσεις πάντως γίνονται από επιπόλαιες αιτίες. Πάντως μέσω των τωρινών γνωριμιών σας ενδέχεται να αποκτήσετε θαυμαστές, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να σας φανούν και χρήσιμοι.

Από 12/4-7/5, στους Διδύμους: Κάποια μικρή ανησυχία μπορεί να υποστείτε για μία σχέση σας η για ένα σας χρέος ή για χρήματα τα οποία ενδεχομένως να μη σας είναι επαρκή. Υπάρχει όμως και η περίπτωση που τόσο οι συναισθηματικές όσο και χρηματικές σας ανάγκες να καλύπτονται από μία γενναιόδωρη χειρονομία του/της συντρόφου σας.

Από 8/5-5/6, στον Καρκίνο: Μία ευχάριστη εποχή κατά την οποίαν θα μπορείτε να μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές, με ταξίδια, συνέδρια, εορτασμούς κ.λ.π. Επίσης μπορεί να δεχτείτε προσκλήσεις και κάθε ειδών προτάσεις. Επίσης κάθε σας σχέση με την ομορφιά και την καλλιτεχνία θα σας βοηθά να έχετε πολύ καλές εμπνεύσεις. Ακόμα αποκτάτε την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων, γίνεστε φιλάνθρωποι κ.λπ.

Από 6/6-8/10, στον Λέοντα: Η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο σας δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να λάμπετε στα κοινωνικό- επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Ενδέχεται μάλιστα, σε αυτούς τους τομείς να πετύχετε υποστηρίξεις που ούτε να το φαντάζεστε. Όμως θα πρέπει να ελέγχετε σε κάθε περίπτωση τη συμπεριφορά σας για να μη μειωθεί το γόητρό σας, άλλωστε πρέπει να ξέρετε ότι η Αφροδίτη που θα κινείται μεταξύ 1/8 έως 5/9 ανάδρομα αυτήν προειδοποίηση σας κάνει.

Από 9/10-8/11, στην Παρθένο: Διανύετε μία ευχάριστη εποχή καθώς θα βρίσκεστε με αγαπημένους φίλους. Ή μπορεί ακόμα να μοιραστείτε τη χαρά ενός παιδιού σας ή να συμμετάσχετε σε ένα διαγωνισμό κ.λπ. Επίσης η καλοσύνη της ψυχής σας έλκει ανθρώπους πουν να σας προσφέρουν βοήθεια σε κάτι που χρειάζεστε. Αν όμως η Αφροδίτη επηρεάζεται αρνητικά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε.

Από 9/11-4/12, στον Ζυγό: Μπορεί να αποδειχθεί μία πονηρή περίοδος, όπως να ζείτε ονειρικές στιγμές με μία παράνομη σχέση, ή αν δεν υπάρχει στενό δέσιμο με τον/την σύντροφό σας να ζείτε στιγμές πλήξης και δυσαρέσκειας. Στο ίδιο κλίμα λειτουργούν και οι κοινωνικές σας σχέσεις.

Από 5/12-29/12, στο Σκορπιό: Εποχή που συνήθως εξομαλύνονται καταστάσεις. Αισθάνεστε ήρεμα, δίνετε και παίρνετε αγάπη. Γι’ αυτό σας έλκουν οι μεταφυσικοί χώροι. Αν όμως, δεν υπάρχει αγάπη στην ψυχή σας τότε μπορεί να σας έλκουν άνθρωποι και χώροι της ντροπής.

Σκορπιός - Δίας
(γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλαζονεία, επέκταση, χρήμα)
Ο Δίας ο πλέον καλοδεχούμενος πλανήτης βρίσκεται από το προηγούμενο καλοκαίρι στον Λέοντα δηλαδή στον τομέα εκείνο που σας βοηθά να διαπρέψετε κοινωνικό επαγγελματικά. Όμως στη φετινή χρονιά από 1/1 έως και 10/8 αυτήν την προοπτική τη δίνει στους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας Βέβαια, αυτές οι πολύ καλές προοπτικές όπως για να αποκτήσετε δόξα και χρήμα δεν ανοίγονται τυχαία, παρά μόνο εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει μία καλή δημόσια εικόνα και εφόσον έχετε την πεποίθηση ότι το αξίζετε. Εν ολίγοις, ότι έχετε δουλέψει πάνω σε αυτήν την βάση. Έτσι μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από μία επιτυχή επένδυση που κάνατε στην εργασία σας όποια και αν είναι, είτε ως επιχειρηματίας ή ως έμμισθός και τώρα που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου θα αποδώσει τα αναμενόμενα κέρδη. Όμως υπάρχει ένα λεπτό σημείο, να μη σας συνεπάρει η δημοσιότητα και γίνετε ένας επηρμένος/η σπαταλώντας και κάνοντας μία ανυπόληπτη ζωή, χάνοντας έτσι τα ευεργετήματα του Δία.

Το δίκαιο Σύμπαν όμως έχει μεριμνήσει και για αυτό, καθώς μέχρι και τις 8/4 να έχει τον Δία ανάδρομο ώστε να επαναπροσδιορίσετε τα πεπραγμένα σας, αφού σε αυτό το διάστημα θα δείτε τα λάθη και τις παραλήψεις όπως μπορεί να γίνει στις 3/3 και 22/6.

Από τις 11/8 ο Δίας καθώς εισέρχεται στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι η απλοχεριά του θα φανεί στην υλοποίηση ορισμένων βασικών σας στόχων και στην υποστήριξη που θα έχετε γι’ αυτό από φίλους ή και άλλους αξιόλογους ανθρώπους, οι γεννημένοι στα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Γενικά εφόσον δεν υπάρχουν αρνητικές πλανητικές επιρροές, σας δίδεται η δυνατότητα να κάνετε καινούριους και μάλιστα χρήσιμους φίλους με οικονομική επιφάνεια ή να τους συναναστρέφεστε λόγω της αριστοκρατικότητάς τους Ωστόσο, στις ημερομηνίες 3/9 και 5/11 ας είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί στα οικονομικά σας ζητήματα, πιθανόν και στα ερωτικά σας, άλλωστε δε θα σας είναι δύσκολο, λόγω χαρακτήρος. Επίσης, στις 17/9 θα πρέπει να αυτοπειθαρχείτε σχεδόν σε όλα τα ζητήματά σας στα οποία συμμετέχουν και άλλοι, καθώς μπορεί να βρεθείτε στο ρόλο του θύματος. Αντίθετα στις 11/10 μία υποσυνείδητη δύναμη σας ωθεί προς την κατεύθυνση εκείνη που πραγματικά αξίζει να ενδιαφερθείτε.

Βέβαια αυτές οι πολύ καλές προοπτικές δεν ανοίγονται τυχαία, παρά μόνο εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει μία καλή δημόσια εικόνα και εφόσον έχετε την πεποίθηση ότι το αξίζετε. Διότι η δημοφιλία θα είναι ανάλογη με τις προδιαθέσεις που σας δίνει το γενικότερο πλάνο του γενεθλίου ωροσκοπίου σας.

Σκορπιός - Κρόνος
(υπευθυνότητα, καθήκον, συντηρητισμός, υπομονή, φόβος, στέρηση, σταθερότητα)
Σίγουρα θα έχετε πολλά να θυμάστε με τον Κρόνο στο ζώδιό σας όμως αυτά πέρασαν, αλλά τις όποιες εμπειρίες του κρατήστε τις ως μαθήματα ζωής. Στη φετινή χρονιά όμως από τις 15/6 έως 17/9 οι γεννημένοι στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δεχτείτε ξανά την παρουσία του ίσως γιατί το Σύμπαν θεώρησε γρήγορη την παρουσία του σε σας τον προηγούμενο Δεκέμβριο χωρίς να προφτάσετε να δώσετε τις ανάλογες εξετάσεις σε κάποια μαθήματα ζωής. Θεωρώ πάντως, ως άνθρωποι του Πλούτωνα, εννοώ με το δυνατό σας ένστικτο, ότι θα μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε τα μηνύματά του πράττοντας το καλύτερο. 

Πάντως, με την καινούρια του θέση στον Τοξότη στο οποίο θα βρίσκεται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 σταδιακά όλοι θα συνειδητοποιείτε τις πραγματικές σας αξίες. Βέβαια λέγοντας αξίες το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει στα οικονομικά του καθενός. Έτσι η παρουσία του Κρόνου εδώ για τους λιγότερο οικονομικά ανεξάρτητους θα δημιουργεί ένα έντονο οικονομικό πρόβλημα. Για τους ευκατάστατους, απλά μέσω Κρόνου θα γίνουν περισσότερο σώφρονες στις όποιες επενδύσεις τους. Γενικά, μέσω Κρόνου διδάσκεστε ότι δε θα μπορείτε να είστε ούτε σπάταλοι, ούτε φιλάργυροι. Διότι στην πρώτη περίπτωση θα βγείτε ζημιωμένοι, στη δεύτερη θα μείνετε μόνοι εξαιτίας της αποστροφής των άλλων προς εσάς. 

Πάντως από την 1η Ιανουαρίου ως και στο τέλος του Δεκεμβρίου καθώς ο Κρόνος θα διασχίσει τις 10 πρώτες μοίρες του ζωδίου θα επηρεάσει τους γεννημένους από τις 24/10 έως και 3/11. 

Καταρχήν σε επίπεδο οικονομικών συναλλαγών και κατά δεύτερον σε επίπεδο συναισθηματικής φόρτισης. Γι’ αυτό να αποφεύγετε να επηρεάζεστε από πληροφορίες και κριτικές που θα σας είναι δυσάρεστες, όμως να παρακολουθείτε, εφόσον σας ενδιαφέρει, την αγορά με ιδιαίτερη προσοχή κυρίως αν ασχολείστε με το εμπόριο. Επίσης, να διατηρείτε την ψυχραιμία σας στις όποιες οικονομικές συναλλαγές με συγγενικά άτομα και σε τυχόν αγοραπωλησίες, όπως για παράδειγμα με την πώληση ή αγορά αυτοκινήτου, ενός εντύπου κ.λπ. 

Η πιο προβληματική περίοδος του Κρόνου με την ανάδρομη κίνησή του μεταξύ 15/3 έως 1/8 σε επίπεδο οικονομικών θα σημειώνεται μία ενοχλητική καθυστέρηση. Όμως, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ιδεώδης εποχή για αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι σε δεσμούς και ενδιαφέροντα που σας προκαλούν άγχη και προβλήματά. Επίσης, στις 20/6 και 13/8 ενδέχεται να βρεθείτε σε μία κακή συναισθηματική κατάσταση ίσως επειδή δε θα υπάρχει εμπιστοσύνη ένθεν, κακείθεν. Και στις 26/11 τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά ενδέχεται αν δεν προσέξετε να γίνεται έρμαιο της όποιας τότε κατάστασης. 


Σκορπιός - Ουρανός
(πρωτοτυπία, ελευθερία, ανταρσία, βιαιότητα, σύγχρονα, απρόβλεπτα)
Ο Ουρανός εξακολουθεί την παραμονή του στο ζώδιο του Κριού. Στην φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ 12ης και 20ης μοίρας του ζωδίου επηρεάζοντας για άλλη μία χρονιά τους τομείς της υγείας και της εργασίας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 5 έως 13/11.

Στον τομέα της υγείας, καλό θα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλά αν υποψιάζεστε πρόβλημα θα σας βοηθήσει η σύγχρονη ιατρική ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία. Στον τομέα της εργασίας ενδέχεται να αποφασίσετε κάποιες αλλαγές, βασικά όχι τόσο στο αντικείμενό σας όσο στις συνθήκες που επικρατούν όμως, αν οτιδήποτε γίνει βιαστικά χωρίς την κατάλληλη υποδομή μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθεί ζημιογόνα.

Γενικά με τον Ουρανό, μπαίνετε σε διλήμματα με το αν πρέπει να ακολουθήσετε το γενικότερο κλίμα της εποχής, αλλά να θυμάστε ο χειρότερος σύμβουλος σας θα είναι η βιασύνη. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να το προσέξετε στην περίπτωση οικιακών ζώων, υπηρετικού προσωπικού, σε εργασίες εστίασης, κέτερινγκ, κτηνιατρικές και αγροτικές εργασίες.

Πάντως, καλό είναι να γνωρίζετε ότι από τις 26/7 έως 25/ 12 ο πλανήτης θα βρίσκεται ανάδρομος, που σημαίνει απρόσμενα και άγνωστα γεγονότα. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει καινούριες εκτιμήσεις οι οποίες θα είναι ανάλογες των υπόλοιπων όψεων του πλανήτη που για τον καθένα θα έχει διαφορετική ερμηνεία.

Σκορπιός - Ποσειδώνας
(έμπνευση, διόραση, φαντασία, προδοσία, υποκρισία, ουτοπία)
Ο Ποσειδώνας, ο πλέον δυσνόητος πλανήτης στη φετινή χρονιά θα καλύψει την απόσταση μεταξύ 5ης και 9ης μοίρας των Ιχθύων. Δηλαδή την άμεση επιρροή του θα δεχθούν οι γεννημένοι από 29/10 έως 2/11. Πάντως, έχει ένα πολύ ευνοϊκό ρόλο απέναντι στο ζώδιο σας αρκεί να το αντιληφθείτε σωστά καθώς συχνά μπερδεύει και διότι η παρουσία του θα έχει ορισμένα αραχνοΰφαντα χαρακτηριστικά όπως την ευγένεια, το ρομαντισμό, την τέχνη. Έχει επίσης και καταστροφικές τάσεις όπως τον ναρκισσισμό, τον αλκοολισμό, τα ναρκωτικά τις απάτες, την προδοσία κ.λπ.

Κατά βάση πάντως, μέσω της εύνοιας του πλανήτη θα ζείτε καταπληκτικές μοναδικές στιγμές. Περισσότερο από όλα θα έχετε μοναδικές εμπνεύσεις σε πολλά επίπεδα των ενδιαφερόντων σας. Μπορεί να μπει στη ζωή σας η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, η φωτογραφία, οι χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας κ.λπ. Θα αυξάνει η γοητεία σας, θα ζήσετε ή θα συναντήσετε έναν διαφορετικό έρωτα. Ενδέχεται επίσης να αποκτήσετε με φυσικό ή τεχνητό μέσο ή μέσω υιοθεσίας ένα ή δυο παιδιά.

Ωστόσο, από 12/6 έως 18/11 που ο πλανήτης θα κινείται ανάδρομα ενδέχεται κατά εκείνη την περίοδο να ανασύρετε άλυτα προβλήματα της αισθηματικής ζωής σας και γενικά καταχωνιασμένα απωθημένα συναισθήματα για πράγματα που επιδιώξατε για τα παιδιά σας, για να δημιουργήσετε πράγματα κλπ.

Σκορπιός - Πλούτωνας
(ψυχισμός, αναγέννηση, μοιραίο, κάρμα, μνησικακία, εκδίκηση, μεταμόρφωση, υπερδύναμη, ένστικτο, προφητεία)
Ο Πλούτωνας στη ζωή των ανθρώπων παρέχει ένα σύστημα ελέγχου και ισορροπίας ώστε να εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές, το καλό και το κακό Αν υπερισχύσει το κακό τότε προκαλεί την αποξένωση το ξεκλήρισμα. Αν υπερισχύσει το καλό τότε ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ακόμα και σύμβολο για πολλούς άλλους ανθρώπους. Και επιπλέον με τις μεταφυσικές του ικανότητες να φτάσει μέχρι την προφητεία. Στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ της 13ης και 15ης μοίρας του Αιγόκερω. Αυτή η μικρή απόσταση οφείλεται στη πεντάμηνη ανάδρομη κίνηση του (17/4 έως 24/9).

Οι εμπειρίες μέσα στη καινούρια χρονιά λοιπόν από τον εξουσιαστή πλανήτη της ζωής σας θα είναι κυρίως φιλοσοφικές, μεταφυσικές, πνευματικές. Γίνεστε επίσης καλοί ερευνητές σε σχέση με τις δραστηριότητές σας και τα γενικότερα ενδιαφέροντά σας, καθώς αποκτάτε τη δυνατότητα της επικοινωνίας με όλα τα μέσα και βέβαια την προσαρμογή σας σε καινούρια πρότυπα συμπεριφοράς.

Αυτή πάντως που θα διαμορφώνεται σταδιακά είναι η καθημερινότητα σας μέσω της οποίας θα ασκηθείτε να αποκωδικοποιείτε τα μηνύματά της. Το βασικότερο είναι ότι μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά σας με αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, γείτονες συμμαθητές. Επίσης ενδέχεται να ενδιαφερθείτε για κάποια επιμορφωτικά, μαθήματα, σεμινάρια κ.λπ.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.