ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο, καθώς δε μοιάζει με κανένα άλλο. Ο προορισμός του στην εδώ γήινη παραμονή του είναι η παγκόσμια αδελφοσύνη, η ειρήνη, ο εκσυγχρονισμός με μοντέρνες ιδέες και οράματα, δημιουργώντας καινούρια πρότυπα για ένα καλύτερο κόσμο. Όλα αυτά βέβαια, απαιτούν ελευθερία κινήσεων και γι αυτό συγκαταλέγονται στους πλέον ανεξάρτητους ανθρώπους. Για αυτό, ο πλανήτης του ζωδίου είναι ο Ουρανός καθώς έχει τα ίδια στοιχεία συμπεριφοράς. Τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια βρεθήκατε αρκετές φορές πιεσμένοι καθώς ο Κρόνος από τον Σκορπιό απαιτούσε να βαδίζετε με τους κανόνες του συντηρητισμού, αλλά πάντως έστω και την τελευταία στιγμή σας βοηθούσε ο πλανήτης σας από τον Κριό. Ωστόσο, στη φετινή χρονιά θα είστε πιο ελεύθεροι αλλά όχι να ξεπερνάτε τα εσκαμμένα. Ας δούμε τι έχουν να σας πουν ένας, ένας πλανήτης χωριστά ξεκινώντας από τον πλέον αγαπημένο πλανήτη την Αφροδίτη.

Υδροχόος - Αφροδίτη
(αγάπη, γοητεία, συντροφικότητα, συνεργασία, κοινωνικότητα, κομψότητα, φλερτ, χρήματα)
4/1-27/1, στον Υδροχόο: Σε τούτο το διάστημα θα αισθάνεστε ότι αγαπάτε και αγαπιέστε, θα δείχνετε συνεργάσιμοι, θα ντύνεστε, θα στολίζεστε και ίσως να δεχθείτε και μια ευγενική χειρονομία, ενώ θα σας κρατά με αγάπη ακόμα και το σπίτι ως οικοδόμημα Γενικά, κερδίζετε εντυπώσεις και έχετε κοινωνική αποδοχή. Και βέβαια προέχει η γοητεία σας, όμως να προσέχετε την γενικότερη εμφάνισή σας να μην είναι εκκεντρική.

28/1-20/2, στους Ιχθείς: Εκτός από τα χρήματα που εισπράττετε μέσω εργασίας, ακινήτων σας κ.λπ, ενδέχεται να δεχθείτε και οικογενειακές ενισχύσεις. Αν μάλιστα ασχολείστε με τη γεωργία, την εστίαση, την κηπουρική κ.λπ είναι πολύ πιθανό να έχετε αυξημένες εισπράξεις. Επίσης, μπορεί να έχετε κέρδος από ταξίδι, από τον πνευματικό σας δάσκαλο, τον δικηγόρο σας. Και επειδή το χουζούρι είναι μία απόλαυσή σας μπορεί να συνδέεται και με την άνεση της κρεβατοκάμαρας…

21/2-16/3, στον Κριό: Συνήθως είναι εποχή που συναντάστε με συγγενείς και συντοπίτες ή με συγκάτοικους, είναι η εποχή που ζείτε το κάθε λεπτό της ώρας ευχάριστα Επισκέπτεστε συχνότερα χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης πραγματοποιείτε μικρά ταξιδάκια,, ανταποκρίνεστε σε προσκλήσεις κ.λπ. Καλή συντροφιά μπορείτε να κάνετε και με μετανάστες, συγγενείς εξ αγχιστείας. Ακόμα ιδέες και επιθυμίες που είχατε από καιρό τώρα επιδιώξτε να υλοποιηθούν.

17/3-11/4, στον Ταύρο: Οι δικοί σας άνθρωποι, ο χώρος που διαμένετε ακόμα και ο καλλωπισμός του κήπου και της βεράντας σας όπως και ορισμένοι ευχάριστοι επισκέπτες διατηρούν την καλή σας διάθεση. Ωστόσο αν θέλετε να κάνετε κάποια μελέτη ή γραφική εργασία ή αν επιθυμείτε να γιορτάσετε κάποιο γεγονός στο σπίτι σας ίσως να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σας. Επίσης ενδέχεται να παρευρεθείτε σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση ή στην τέλεση ενός οικογενειακού μυστηρίου.

12/4-7/5, στους Διδύμους: Σε τούτη τη χρονική διάρκεια ενδέχεται να φέρετε με τα νερά σας ένα δικό σας άνθρωπο για όφελός σας. Επίσης, μπορεί να κάνετε εύκολες διαπραγματεύσεις για κάποιο ακίνητο ή να οργανώσετε πάρτι, χαρτοπαιξία, επίδειξή πραγμάτων ή να υπάρξει κάποιος έρωτας. Ωστόσο, είναι καλή εποχή και για ταξίδι αναψυχής.

8/5-5/6, στον Καρκίνο: Ενδέχεται να κάνετε πράγματα για να εξωραΐσετε ορισμένους χώρους ή να προσφέρετε φιλοξενία. Αν δεν υπάρχουν δυσμενείς ακτινοβολίες από άλλους πλανήτες θα έχετε εύκολες και γρήγορες συναλλαγές με υφιστάμενους και πελάτες σας. Επιπλέον ενδέχεται να ασχολείστε και με δουλειές εξυπηρέτησης άλλων.

6/6-8/10, στον Λέοντα: Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε σχέσεις που τις επιθυμούσατε από καρδιάς και όχι μόνο. Μπορεί να δοθεί τέλος σε μία παλαιότερη παρεξήγηση. Επίσης, το οικογενειακό σας περιβάλλον ενδέχεται να βρεθεί κοντά σας σε ένα κοινωνικό γεγονός. Όμως μεταξύ 1/8 και 5/9 κάποιες σχέσεις σας απογοητεύουν, αλλά αυτό σας βοηθά να διαπιστώσετε ποιοι πραγματικά είναι., ενώ σε πρωταρχική θέση μπαίνει και η συντροφικότητα.

9/10-8/11, στην Παρθένο: Αρκετά συχνά δημιουργούνται νοσταλγικές αναμνήσεις με αυτούς που ζήσατε στο πατρικό σπίτι ή δημιουργήσατε κάποτε αισθηματική σχέση. Ωστόσο, συχνά μπαίνετε στον πειρασμό να βιώσετε πράγματα και της άλλης πλευράς του εαυτού σας. Συναλλαγές με ενεχυροδανειστήρια, μελλοντολόγους, κ.λπ ενδέχεται να σας ζημιώσουν.

9/11-4/12, στον Ζυγό: Εποχή που αφήνετε ελεύθερα τας συναισθήματά σας κυρίως απέναντι στους πολύ δικούς σας ανθρώπους και συντοπίτες σας. Επίσης, προσφέρετε η σας προσφέρεται κάποια φιλοξενία ζώντας ευχάριστες στιγμές. Μέσα από τις κοινωνικές δραστηριότητες ενδέχεται να συναντήσετε την αγάπη ή το φλερτ.

5/12-29/12, στο Σκορπιό: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μία άνετη και ευχάριστη κοινωνική ζωή χωρίς όμως τυμπανοκρουσίες. Όμως έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καλή εντύπωση στο κοινωνικό-επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος – Άρης
(αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, επιθετικότητα, παρορμητισμός)
1/1-11/1, στον Υδροχόο: Με τον Άρη στο ζώδιό σας δε μπορεί παρά να είναι μία έντονη εποχή για εσάς. Η καλή πλευρά της είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε τα πράγματα με δυναμισμό αλλά και ρεαλισμό. Ωστόσο, ενδέχεται να εκνευριστείτε εξαιτίας ενός συμβολαίου, μετακίνησης, τηλεφωνήματος ή ειδοποίησης. Επίσης, λόγω της επιμονής σας ενδέχεται να έλθετε σε ρήξη με συγγενή σας γείτονα συμμαθητή σας.

12/1-19/2 στους Ιχθείς: Ενδέχεται να υποστείτε οικονομική μείωση στο μισθό σας ή επειδή θα έχετε αυξημένα έξοδα ή λόγω κάποιας ζημιάς που θα χρειάζονται χρήματα να αποκατασταθεί να βρεθείτε σε χρηματική στενότητα.

20/2-31/3, στον Κριό: θα βρίσκεστε έντονα δραστηριοποιημένοι με τα τρέχοντα ζητήματά σας. Γενικά, συχνά θα δείχνετε ασυμβίβαστοι με ότι είστε αποφασισμένοι να τολμήσετε. Όμως καλό θα είναι να είστε πάντα ψύχραιμοι, διαφορετικά θα είστε ευάλωτοι εκτός από το να καβγαδίζετε επίσης σε ζημιές και ατυχήματα.

1/4-11/5, στον Ταύρο: Καταρχήν αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε τέλος στα προβλήματα που μπορεί να σας προκαλεί από συγγενής μέχρι το μεταφορικό σας μέσο. Επίσης, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι κάτι που αναμένετε από καιρό έχει φθαρεί ή καταστραφεί. Ωστόσο αν έχετε εμπορεύματα σε παρακαταθήκη ίσως δραστηριοποιηθείτε με δυναμικότερο τρόπο για τη διάθεσή τους.

12/5-24/6, στους Διδύμους: Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης περιόδου είναι η επιδίωξή σας να εκμεταλλευτείτε πράγματα. Όμως, αυτό δε σημαίνει λόγω ταχύτητας να κάνετε ανοργάνωτους χειρισμούς. Γιατί τότε θα είναι χαμένος κόπος Με καλή μεθόδευση θα βγείτε πράγματι ευνοημένοι.

25/6-8/8, στον Καρκίνο: Οι τομείς που έλκουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας είναι της υγείας κα της εργασίας. Κάθε τι που τείνει να σας απασχολήσει σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να μην γίνεται αυθόρμητα. Από την άλλη ενδέχεται να αγανακτήσετε με τυχόν ζημιές σε οικοσκευές, στο μεταφορικό σας μέσο κ.λπ.

9/8-24/9, στον Λέοντα: Η ανεξέλεγκτη αλαζονική συμπεριφορά σας μπορεί να εξελιχθεί και σε ακραίο θράσος. Πάντως, στην παρούσα εποχή κάποιοι σας θέτουν επί τάπητος ζητήματα που έχουν σα σκοπό το ξεκαθάρισμα συζητήσεων, συμφωνιών ή και παρεξηγήσεων. Το πιο πιθανόν λοιπόν είναι, να προκαλούνται αντιθέσεις μέχρι και βαθμού οριστικής διακοπής σχέσεων. Για αυτό καλό είναι να αποφεύγετε τις κακοτοπιές στις όποιες σχέσεις σας.

25/9-12/11, στην Παρθένο: Επεξεργάζεστε πράγματα για τα οποία διαπιστώνετε ότι ο χρόνος σας τελικά γι αυτά πήγε χαμένος. Επίσης, ζητήματα της καθημερινότητας σας προκαλούν άγχος εξαιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων σας.

13/11-28/12, στον Ζυγό: Το κύριο μειονέκτημα σας σε τούτη την εποχή μπορεί να είναι η επιδερμική αντιμετώπιση των ενδιαφερόντων σας. Είναι όμως, μία καλή εποχή για να λάβετε μέρος σε αγώνες ανοιχτού στίβου. Θα χρειαστεί όμως να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας κυρίως αναφορικά με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

Υδροχόος – Δίας
(γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλαζονεία, ηθικές και πνευματικές αξίες, ανώτερη γνώση, σπατάλη, χρήμα)
Σχεδόν όλοι με το που τελειώνει ο παλιός χρόνος και ετοιμάζεται ο καινούριος αναρωτούνται τι θα τους φέρει ο καινούριος χρόνος μέσω του Δία. Και ο Δίας γνωστός στην αστρολογία για την γενναιοδωρία του σε επίπεδο χρημάτων πάντα δίνει σχετικές υποσχέσεις έστω και για λίγα. Οι υποσχέσεις προς το ζώδιό σας τη φετινή χρονιά έχουν ήδη αρχίσει, καθώς από τον περασμένο Αύγουστο που βρίσκεται στον Λέοντα λειτουργεί κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων (γάμος, συνεργασίες, αντιδικίες, κοινωνικότητα). Έτσι μέχρι και τον ερχόμενο Αύγουστο ίσως δείτε την πραγματοποίηση μιας ευχής σας κυρίως για ένα σας παιδί, για τα κέρδη της επιχείρησής σας ή να ωφεληθείτε από το κληροδότημα συγγενούς προσώπου, ή από το χρηματιστήριο αξιών. Ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε μέλος ενός σωματείου, αδελφότητας συλλόγου κ.λπ. Ωστόσο, μία πολύ καλή περίοδος για τα σχέδιά σας είναι η εποχή γύρω στις 22/6.

Από τον Αύγουστο και μετά, άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να σας στηρίξουν σε ένα οικονομικό σας ζήτημα ή μπορεί κάποιο άτομο να σας ξυπνήσει το ερωτικό σας ένστικτο. Γενικά, πρόκειται για εποχή που σας προετοιμάζει αφού συνειδητοποιήσετε καταρχήν τις λιμπιτικές σας ανάγκες να ασχοληθείτε και με πράγματα που θα βοηθήσουν την πνευματική σας αναγέννηση, το αποτέλεσμα της οποίας θα φανεί την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, γύρω στις 17/9 αποφύγετε κάθε οικονομική συναλλαγή καθώς μπορεί να κρύβει κάποια απάτη, όμως γύρω στις 11/10 με επιμονή και θέληση ίσως καταφέρετε να ανακαλύψετε μία αλήθεια για ένα οικονομικό σας πρόβλημα.

Υδροχόος - Κρόνος
(υπευθυνότητα, καθήκον, υπομονή, συντηρητισμός, φόβος στέρηση, μετριότητα, αυστηρότητα)
Ο Κρόνος στη φετινή χρονιά θα κινηθεί στις δέκα πρώτες μοίρες του Τοξότη που σημαίνει ότι θα έχει μία βοηθητική θέση απέναντι στους γεννημένους στις δέκα πρώτες ημέρες αντίστοιχες του ζωδίου σας. Εσείς λοιπόν, ενδέχεται να επιμείνετε μέχρι να υλοποιηθεί ένα σχέδιο σας το οποίο μπορεί να χρονολογείται ακόμα και από χρόνια πριν. Από την άλλη θα εξαναγκαστείτε να αναλύσετε κάποια πράγματα από αυτά που σας δίδαξε η ζωή μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες ώστε να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάρι στους φιλικούς σας κύκλους. Κ αι υπό αυτήν την έννοια θα περιοριστεί και ο κύκλος των φίλων και γνωστών σας. Αλλά και δεν αποκλείεται να λυπηθείτε και για άτομο μέσω του οποίου απολαμβάνατε την υποστήριξή του.

Ωστόσο, μεταξύ 15/3 -18 που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μην επιμένετε αν δείτε κάποιο σχέδιό να μην εξελίσσεται ίσως να μην είναι η ώρα του ακόμα, αλλά και γύρω στις 26/11αποφύγεται οικονομικές συναλλαγές κυρίως με φίλους και ομοϊδεάτες.

Υδροχόος – Ουρανός
(πρωτοτυπία, ελευθερία, βιαιότητα, ανταρσία, το απρόβλεπτο, το σύγχρονη)
Ο Ουρανός είναι απόλυτα ταυτισμένος κάνοντας με τις ιδιότητες του ζωδίου σας κάνοντας έτσι την παρουσία του πιο έντονη στη ζωή σας δηλαδή όπως είναι η εφευρετικότητα, η επαναστατικότητα, η ιδιορρυθμία, ο αλτρουισμός, κ.λπ. Έτσι λοιπόν, καθώς συνεχίζει την παρουσία του στον Κριό και σε τούτη τη χρονιά, κινούμενος μεταξύ 12ης και 20ης μοίρας του Κριού θα δεχθείτε ως ένα σημείο τις θετικές ακτινοβολίες του οι γεννημένοι από την 1/2 έως 9/2.Βέβαια, ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας τώρα πλέον θα απελευθερωθούν και από τις ελάχιστες προκαταλήψεις που μπορεί να είχατε, οι παλιές σβήνουν και αποκτάτε καινούριες. Αν έχετε δημιουργήσει ήδη πνευματικά ενδιαφέροντα τώρα θα διευρύνετε τις γνώσεις σας και σε πράγματα σχετικά με τη φύση του Ουρανού.

Όμως τον πρώτο λόγο θα τον έχει η καθημερινότητα σας μέσα από την οποία θ α σπουδάζετε τους ανθρώπους παρατηρώντας συχνά τη ζωή τους. Πολλοί δε από σας θα δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για την αστρολογία, το διαδίκτυο, τα ταξίδια Επίσης ενδέχεται να αποκτήσετε ή να αντικαταστήσετε το μεταφορικό σας μέσο ή κάποιο άλλο σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς σας π. χ κομπιούτερ, τηλέφωνο κ.λπ. Βέβαια αυτά καλό είναι να αποφεύγονται την εποχή που θα είναι ανάδρομος όπως μεταξύ 26/7 και 25/12.

Υδροχόος - Ποσειδώνας
(έμπνευση, διόραση, φαντασία, προδοσία, υποκρισία, ουτοπία)
Ο Ποσειδώνας, ο διερχόμενος από τους διάφορους οίκους (τομείς) του ωροσκοπίου προκαλεί τέτοιες καταστάσεις που απειλεί το εγώ σου μέσα από περίεργες δραστηριότητες, πολύπλοκες και παραπλανητικές. Και όμως και αυτός ο πλανήτης όπως και οι υπόλοιποί. κάποιο σκοπό εξυπηρετεί. Ωστόσο, στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ 5ης και 9ης μοίρας στο ζώδιο των Ιχθύων που σημαίνει ότι θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα και ότι άλλο περιλαμβάνεται στα αποκτήματά σας κυρίως τους γεννημένους από 25 έως 29/1.

Με εσάς λοιπόν συμβαίνει να αποκτάτε την νοοτροπία πολυεκατομμυριούχου μία συνήθεια που μπορεί να μην είναι κακή αλλά μπορεί και να είναι αν σας ξεφύγει ο οικονομικός έλεγχος. Για αυτό, καλό είναι σε σημαντικά οικονομικά ζητήματα ν α ζητάτε τη γνώμη και άλλων ανθρώπων κυρίως αν είναι γνώστες των αντικειμένων των επενδύσεών σας. Εκτός από αυτό να θυμάστε ότι είστε ευάλωτοι και στο κλέψιμο γενικότερα.

Υδροχόος - Πλούτωνας
(ψυχισμός, αναγέννηση, μνησικακία, εκδίκηση, μεταμόρφωση, υπερδύναμη, ένστικτο, προφητεία, κάρμα)
Ο Πλούτωνας ο πλανήτης ο οποίος καταργεί κάθε προηγούμενο το οποίο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του εξακολουθεί και στη φετινή χρονιά να ελέγχει και να καταστρέφει κάθε τι που συνειδητά ή ασυνείδητα σας τρομάζει και γενικά σας φοβίζει.

Φέτος λοιπόν θα κινηθεί μεταξύ της 12ης και 15ης μοίρας στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνοντας περισσότερο ευάλωτους τους γεννημένους από την 1η έως και 4/2, στο μυστικό ή σκοτεινό έργο του πλανήτη. Πάντως θα χρειάζεται να έχετε τις «κεραίες σας» προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα και τις αόρατες, και αυτό είναι που το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο. Ωστόσο, λάθη που έχετε κάνει στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομές, ίσως και με κάποιο γονέα, να δείτε τώρα τις επιπτώσεις, όπως και ότι μπορεί επίσης να σας απασχολήσει το πρόβλημα ενός άλλου προσώπου.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.