ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι χαρούμενοι και αισιόδοξοι άνθρωποι δε νομίζω να πιστεύετε λόγω της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο σας αρνητικά πράγματα. Και επειδή λέγονται διάφορα σας λέω ως παιδιά του Δία που είστε το χειρότερο που μπορεί να σας κάνει (ο Κρόνος) είναι να σας συνετίσει στις περιπτώσεις που ξεφεύγετε από τα όρια σας. Δηλαδή να σας προστατεύσει ανάλογα με τον τομέα που θα επιβλέπει στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Δηλαδή εδώ, ισχύει η γνωστή ρήση «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος». Όμως, υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που θα σας βοηθούν να αξιοποιείτε τις καλές πλευρές του εαυτού σας όπως είναι η γνώση με την έννοια της πνευματικής ανέλιξης, τα μακρινά ταξίδια κ.λπ. Ας δούμε το πρώτο ταξίδι σας στη χρονιά μέσω της Αφροδίτης.

Τοξότης - Αφροδίτη
(αγάπη, γοητεία, συντροφικότητα, συνεργασία, κοινωνικότητα, φλερτ)

4/1-27/1, στον Υδροχόο: Είναι μία όμορφη εποχή για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτούς που κάνουν δουλειές του ποδαριού. Και τούτο, γιατί θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε συμπαθείς δημόσιες σχέσεις. Από την άλλη θα έχετε συχνότερες συναντήσεις με φιλικά άτομα και ομοϊδεάτες γενικά είναι εποχή για να κάνετε ευχές.

28/1- 20/2, στους Ιχθείς: Καλή εποχή για να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα με καλή διάθεση. Για αυτό μπορεί να ασχοληθείτε με τον εξωραϊσμό του σπιτιού σας ή ακόμα και του επαγγελματικού σας χώρου και επιπλέον να δέχεστε επισκέψεις σε αυτούς τους χώρους. Επίσης ενδέχεται αγαπημένα ζωάκια, πουλάκια ή και τα παρτέρια σας να σας βοηθούν στο να διατηρείτε την καλή σας διάθεση.

21/2-16/3, στον Κριό: Σας δίνει χαρά να ασχολείστε με τον εξωραϊσμό χώρων και πραγμάτων και βέβαια με την καλή σας εμφάνιση. Αν ασχολείστε με δουλειές που προσφέρουν ψυχαγωγία και ερωτικές εξυπηρετήσεις, ίσως να έχετε αυξημένη πελατεία. Κάποιος φίλος θα σας δείξει την αγάπη του με τρυφερότητα. επίσης θα βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον να βρίσκεστε με ανθρώπους της ίδιας ιδεολογίας χωρίς να αποκλειστούν και κάποια φλερτ.

17/3-11/4, στον Ταύρο: Αυτό το διάστημα θα θέλετε να ασχολείστε μόνο με πράγματα όμορφα και χαρούμενα, ενώ θα δυσανασχετείτε αν υποχρεώνεστε να κάνετε πράγματα που απατούν προσπάθεια και προσοχή. Έτσι τυπικά ή ουσιαστικά βρίσκετε και βοηθούς ή ξεπερνάτε την όποια πίεση με φλερτ. 12/4-7/5, στους Διδύμους: Είναι μία εποχή που έρχεστε κοντά με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Συχνά θα διαπιστώνετε ότι έχετε καλούς φίλους οι οποίοι όποτε χρειάζεται συμμαχούν μαζί σας. Επίσης ενδέχεται να κλείσετε μία επαγγελματική συμφωνία.

8/5-5/6, στον Καρκίνο: Φτάνει να αναγνωρίζετε μέχρι που φτάνουν τα όρια σας σε οικονομικό επίπεδο και σε σχέση με τις ερωτικές σας επιθυμίες. Ίσως σε τούτη την περίοδο να δίνετε περισσότερα και να παίρνετε λιγότερα Ως φιλόζωος με δικό σας ζωάκι ίσως χρειαστεί να δίνετε περισσότερη προσοχή. Ίσως σας στενοχωρήσει μία φιλία ή μία επιθυμία που δεν ικανοποιείται. Αλλά και μπορεί να δεχτείτε μία χειρονομία οικονομικής φύσης ή να συμμετάσχετε σε μία αποστολή.

6/6- 8/10, στον Λέοντα: Ακόμα και με το νοικοκυριό σας αν ασχολείστε θα επιδιώκετε να το κάνετε με καλλιτεχνικό τρόπο. επίσης σας ευχαριστεί να οργανώνετε πάρτι, γιορτές κ.λπ. Και τούτο, διότι θα νιώθετε καλά όταν θα μπορείτε να φαίνεστε χρήσιμος/η έστω και με έμμεσο τρόπο. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ζείτε ευχάριστες στιγμές με φίλους, ομοϊδεάτες, συνέδρους μέλη πολυεθνικής κ.λπ. Τέλος σε κάποιο δημόσιο χώρο μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε ενδέχεται να έχετε και κάποια φλερτ. Ωστόσο, μεταξύ 1/8 και 5/9 που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτικής σας αναφορικά με όλων των ειδών τις σχέσεις σας.

9/10-8/11, στην Παρθένο: Καλή εποχή να δείξετε τα προσόντα σας στην εργασία σας κυρίως αν σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της Αφροδίτης, επίσης να κάνετε προσφορές με δώρα, εκπτώσεις κ.λπ. Επιπλέον, κάποια σχέδια σας που αφορούν τις επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες σας βρίσκουν απήχηση και την υποστήριξη από τους κατάλληλους ανθρώπους. Όλα αυτά βέβαια εφόσον γίνονται με θεμιτούς τρόπους.

9/11 4/12, στο Ζυγό: Ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ορισμένες εξυπηρετήσεις σε γνώριμα πρόσωπα. Ή φιλοδοξείτε να συμβεί το αντίθετο. Ενδέχεται να παραστείτε σε διάφορες επιδείξεις, σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συχνά για φιλανθρωπικούς σκοπούς και εφόσον το επιθυμείτε να διευρύνετε τη δημοτικότητά σας.

5/12-29/12, στο Σκορπιό: Είναι η καλύτερη εποχή για εσάς που είστε αφ΄εαυτού σας φιλάνθρωποι. Αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο να δεχτείτε εσείς κάποια βοήθεια. Από την άλλη, ενδέχεται να κάνετε κούρα ομορφιάς, να ξεκινήσετε ένα διαιτητικό-πρόγραμμα ή λόγω εργασίας αναγκάζεστε σε ορισμένους περιορισμούς.

Τοξότης – Άρης
(αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, επιθετικότητα, παρορμητικότητα)

1/1-11/1, στον Υδροχόο: Η καινούρια χρονιά σας βρίσκει με αρκετά αυξημένους τους ρυθμούς της καθημερινότητά σας. Αρκετά δραστήρια λοιπόν η καθημερινότητά σας και μάλιστα με συνεχή την χρήση του καρνέ σας λόγω των γνωριμιών σας. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εποικοδομητικές δημόσιες σχέσεις. Αυτό οφείλεται στους προσωπικούς σας ευέλικτους χειρισμούς. Ωστόσο, αν οι τρέχουσες δουλειές σας είναι συνδεδεμένες με το επάγγελμά σας, θα είναι μία ιδιαίτερα δραστήρια εποχή. Ενώ δεν αποκλείονται ταξίδια αναψυχής και η ψυχαγωγία.

12/1-19/2, στους Ιχθείς: Καλά θα κάνετε να μη σκαλίζετε οικογενειακά προβλήματα, διότι εκτός από την ανεξέλεγκτη εκροή της αδρεναλίνης που κατακερματίζει το νευρικό σας σύστημα, η επόμενη συνέπεια από αυτήν είναι ατυχήματα και ζημιές. Οι καλές περιπτώσεις ετούτης της περιόδου είναι να βρείτε ανταπόκριση σε μία εξομολόγησή σας, να καλλιεργήσετε κάποια αγροτεμάχια,, να σκάψετε τον κήπο σας κ.λπ.. Από την άλλη θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με περίπτωση τζόγου σε ιδιωτικό σας χώρο. Ενώ οι κυρίες του ζωδίου σας που κυοφορούν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί και μέσα στο σπίτι.

20/2-31/3, στον Κριό: Κάθε δεκαοχτώ μήνες περίπου σας εξιτάρει τόσο πολύ ο Άρης, όπως δηλαδή τώρα που αισθάνεστε πόσο αφέντης είστε της ζωής σας, καθώς νιώθετε πλημμυρισμένος/η από μία ασταμάτητη ενέργεια δύναμης και δημιουργικότητας. Ενδέχεται όμως, όταν υπάρχει η υπερβολή και η ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα να προκαλέσετε ζημιές υλικές και ηθικές στον εαυτόν σας. Ακόμα μπορεί να προκαλέσετε ένταση στη σχέση με τον αισθηματικό δεσμό σας, το παιδί σας ή άλλο αγαπημένο πρόσωπο. Αν ανήκετε στο γυναικείο φύλο φροντίστε με τη συμπεριφορά σας να μη χάνετε τη θηλυκότητά σας και αν τυχαίνει να κυοφορείτε να είστε ιδιαίτερα προσεχτική/ος.

1/4-11/5, στον Ταύρο: Και οι ιδέες είναι καλές και το πείσμα ακόμα καλύτερο, όμως στην πράξη ίσως αποδειχτούν καταλυτικά για τα σχέδιά σας κυρίως λόγω της κούρασης σας και βέβαια του εκνευρισμού σας.

12/5-24/6, στους Διδύμους: Κι εδώ οι λόγοι που προκαλούν ατυχείς συγκυρίες είναι πολλοί και ατυχείς. Για παράδειγμα, μπορεί να καβγαδίσετε για ένας παιδί ή για το χρηματιστήριο, γιατί δεν αξιοποιήθηκε κατάλληλα ένα σας έργο κ.λπ. Επίσης, είναι ακατάλληλη εποχή για στοιχήματα, τζόγο κ.λπ.

25/6-8/8, στον Καρκίνο: Ενδέχεται να είναι μία εποχή γκρίνιας, όπως με το να προβληματίζεστε με τη συμπεριφορά ενός παιδιού σας η με του ανθρώπου που συνδέεστε αλλά εν πάση περιπτώση θα καταλάβετε μέχρι που φτάνουν τα όρια της σχέσης. Επίσης αν ανήκετε στους αριβίστες της ζωής τώρα βλέπετε αν έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε την πρόκληση. Πάντως, έστω και από ένστικτο αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε περιθώριά για μη ασφαλή σεξουαλική ζωή όπως και για οικονομικά ρίσκα.

9/8 -24/9, στον Λέοντα: Μπορείτε να δείτε την παρούσα εποχή ως μία άνετη και δημιουργική με την έννοια ότι θα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι πιστεύετε ότι θα σας αναδείξει μέσα από την κουλτούρα σας, αν βέβαια τα επαγγελματικά ή και τα χόμπι σας συνδέονται με τα media, την εκπαίδευση, τον έρωτα, τα στοιχήματα, το χρηματιστήριο κ.λπ. ωστόσο και ένα μακρινό ταξίδι θα έχει και αυτό το ενδιαφέρον του.

25/9-12/11, στην Παρθένο: Σε τούτο το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε αφενός τις γνώσεις σας θεωρητικά και πρακτικά και αφετέρου να βάλετε κάποιους στη θέση τους, όμως αυτό δεν ισχύει για άτομα που ιεραρχικά βρίσκονται σε κάποια θέση που απαιτούν το σεβασμό σας. Επίσης, ενδέχεται να μπείτε στο μάτι του κυκλώνα επειδή κάποιοι μπορεί να σας δουν σαν απειλή για τα δικά τους σχέδια, τις δικές του τεχνικές ή ακόμα και για το γόητρό τους.

13/11-28/12, στο Ζυγό: Εδώ, σας δίδεται η ικανότητα να αξιοποιήσετε τα ειδικά σας ταλέντα δίνοντας ένα καλύτερο νόημα στη ζωή σας ακόμα και με τα μικρά πράγματα. Όμως, η επιτυχία έρχεται όταν σας βοηθούν ή σας εμψυχώνουν φίλοι αλλά πάντως με την πραγματική έννοια της φιλίας.

Τοξότης – Δίας
(γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλαζονεία, μεγαλοψυχία, χρήμα, επέκταση, ηθικές και πνευματικές αξίες, ανώτερη γνώση, σπατάλη)

Η φετινή χρονιά σας ξεκινά με τον εξουσιαστή πλανήτη σας τον Δία από το φιλικό προς το ζώδιο σας τον Λέοντα, κάτι που κάνει αυτό το γεγονός περισσότερο ενδιαφέρον καθώς ενώνονται δύο ζώδια της φωτιάς. Η ζωή σας λοιπόν γίνεται πιο ευχάριστη μέσω των συχνότερων ταξιδιών. Αν μάλιστα, είστε άνθρωπος των γραμμάτων, των media, του διπλωματικού σώματος, της θρησκείας, του αθλητισμού, κυρίως του ανοιχτού στίβου μπορεί σχεδόν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να ζήσετε αξέχαστες καταστάσεις.

Ακόμα μπορεί να τύχετε και μίας ιδιαίτερης διάκρισης. Επιπλέον, ίσως μάθετε χρήσιμα επαγγελματικά μυστικά τα οποία ενδεχομένως να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα Ωστόσο, μία εύνοια σας περιμένει στις 3/3 η οποία ενδέχεται να μετατεθεί στις 22/6, ενώ στις 3 και 4/8 καλό θα είναι να είστε και λίγο περισσότερο υποψιασμένοι… Ωστόσο, ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στα δύο τελευταία δεκαήμερα.

Από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2016 που ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο αυτό που θα μετράει περισσότερο θα είναι η δημόσια εικόνα σας, δηλαδή η υπόληψη σας, η συνέπεια σας στις όποιες δραστηριότητές σας κυρίως τις κοινωνικό-επαγγελματικές και βέβαια τι στόχους έχετε για το πόσο ψηλά θέλετε να φτάσετε. Γι αυτό είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας μέσω μίας προαγωγής, ενός διορισμού, μιας ευνοϊκής μετάταξης κ.λπ. Στη φετινή χρονιά πάντως την επιρροή του πλανήτη θα τη δέχεστε οι γεννημένοι από 23/11 έως 15/12. Ενδέχεται όμως στη διάρκεια αυτής της περιόδου να δεχθείτε και κάποιες τρικλοποδιές, όπως για παράδειγμα στις 3 και 17/9, ενώ καλό είναι να εκμεταλλευτείτε μία δυνατή περίπτωση στις 11 /10.

Τοξότης – Κρόνος
(υπευθυνότητα, καθήκον, υπομονή, συντηρητισμός, φόβος, στέρηση, μετριότητα, αυστηρότητα)
Με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σας, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 20/12/1017 είναι γεγονός ότι θα πιεστείτε από προβλήματα που θα σας αφορούν προσωπικά ώστε να αποδείξετε πόσο μπορείτε να παραμένετε ψύχραιμοι μέχρι να μάθετε να τα επιλύετε. Και υπό αυτήν την έννοια σημειώνετε μία καινούρια αρχή εσωτερικής ανάπτυξης, καθώς ο Κρόνος εκπροσωπεί την ωριμότητα ανεξαρτήτου ηλικίας. θεωρήστε την λοιπόν ως μία επιβεβλημένη εποχή στη διάρκεια της οποίας σας αποκαλύπτονται άμεσα και έμμεσα αλήθειες ακόμα και δυσάρεστες. Έτσι λοιπόν, στα πρακτικής φύσης ζητήματα θα πρέπει να αποφεύγεται ο παρορμητισμός και βέβαια οι βιασύνες. Αυτό δε σημαίνει αδράνεια, αλλά να προτιμάτε να ασχολείστε μόνο με ότι μπορεί να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, μία απαγορευτική εποχή για σημαντικά προσωπικά και οικονομικά σας ζητήματα είναι η περίοδος μεταξύ 15/3 έως 1/8, καθώς ενδέχεται να κάνετε ένα ή κανένα βήμα μπρος και δύο πίσω. ωστόσο στη φετινή χρονιά στην επίβλεψη του Κρόνου θα είστε όσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο, κάποια προσοχή για τις ημερομηνίες γύρω από τις 20/6 και 13/8 είναι επιβεβλημένη αλλά στις 26/11 θα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Τοξότης – Ουρανός
(πρωτοτυπία, ελευθερία, βιαιότητα, ανταρσία, απρόβλεπτα, σύγχρονα)
Στη φετινή χρονιά, Ο ουρανός καθώς θα κινηθεί από την 12η έως 20 η μοίρα Κριού θα σας στείλει τα πλέον αισιόδοξα μηνύματα σε εσάς που είστε γεννημένοι από 4 έως 12/12.διαρκούσης πάντως αυτής της περιόδου θα αποκτήσετε ένα νέο είδος αντίληψης, κυρίως μέσα από την δημιουργία καινούργιων ενδιαφερόντων καθώς θα αντιλαμβάνεστε ότι σας αποκαλύπτονται ακόμα και τα άγνωστα προς εσάς ταλέντα σας. Γενικά, πρόκειται να ζήσετε μία συναρπαστική εποχή καθώς σας παρέχεται η ευχέρεια να βιώνετε πρωτόγνωρες εμπειρίες. όχι μόνο ευχάριστες αλλά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους ή θα συναντάτε ανθρώπους που δεν ελπίζατε. Ίσως να είναι άνθρωποι που πλαισίωναν ή πρόκειται να πλαισιώσουν την αισθηματική ζωή σας και να δημιουργήσετε επιπλέον ένα επικερδές έργο ή και επιχείρηση.

Ακόμα και κάποιο χόμπι σας μπορεί να το αξιοποιήσετε αποβλέποντας σε κάποιο οικονομικό κέρδος Όμως όλα αυτά τα ωραία πράγματα μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ αν ξεπεράσετε τα όρια σας στον έρωτα, στα παιδιά, στον τζόγο. Ωστόσο, από 26/7 έως 25/12 που θα είναι ο Ουρανός ανάδρομος να είστε και υποψιασμένοι για περιπτώσεις που σίγουρα πράγματα ξαφνικά να σας ανατρέποντα να μετατίθενται χρονικά σε άλλες περιόδους. Επίσης, στις 17/3 ενδέχεται να βρεθείτε μπρος σε μία οικονομική κρίση εφόσον υπάρχει αυτή η προδιάθεση και στο γενέθλιο χάρτη σας.

Τοξότης – Ποσειδώνας
(έμπνευση, διόραση, φαντασία, προδοσία, υποκρισία, ουτοπία)
Ο Ποσειδώνας στη φετινή χρονιά θα μετακινηθεί από την 5η έως την 9η μοίρα τω ν Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε κάτω από τα αγριεμένα κύματα του Ποσειδώνα οι γεννημένοι από τις 24/2 έως 28/2. Από αυτήν τη θέση του πλανήτη καταρχήν θα σας δημιουργηθεί ένα αρκετό συναισθηματικό μπέρδεμα ανάμεσα σε εσάς και την οικογένεια σας αλλά και με ορισμένους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Αλλά θα αντιλαμβάνεστε και ότι κάτι διαφορετικό αρχίζει να πλανιέται στη ζωή σας. Η διαφορετικότητα προκύπτει από αντιδράσεις ορισμένων πολύ δικών σας ανθρώπων, βέβαια αυτές οι αντιδραστικές συμπεριφορές δε χρωματίζονται από εντάσεις αλλά όμως το κακό κλίμα μπορεί να σας κάνει να εναντιώνεστε στον εαυτόν σας. Μία άλλη πλευρά αυτής της περιόδου είναι να σας δημιουργηθεί η έλξη για χώρους και τόπους που να σας προκαλούν ψυχική γαλήνη ρομαντικά, καλλιτεχνικά. Η κακή πλευρά όμως του πλανήτη μπορεί να σας οδηγήσει σε μια κατασκευασμένη μοναξιά με όλα τα συνεπακόλουθά της (κατάθλιψη, αλκοολισμός, ουσίες, επίκληση πνευμάτων κ.λπ.).

Τοξότης – Πλούτωνας
(ψυχισμός, αναγέννηση, μοιραίο, μνησικακία, εκδίκηση, υπερδύναμη, ένστικτο, μεταμόρφωση, προφητεία, κάρμα)
Ο Πλούτωνας στην φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ της 12ης και 15ης μοίρας στο ζώδιο του Αιγόκερω που σημαίνει θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους από τις 4 έως 7/12 σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Στην πρώτη περίπτωση το πρόβλημά σας θα προέρχεται κυρίως από εσάς αν χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας και μάλιστα σε πράγματα που βλέπετε να χάνονται από τα χέρια σας χρήματα ή ότι άλλο έχει για εσάς μεγάλη αξία. Εν ολίγοις, θα καιροφυλακτεί ο κίνδυνος της απώλειας, της δολιοφθοράς της απάτης, των άτυχων επενδύσεων, αγοραπωλησιών κ.λπ. Για αυτό καλό θα είναι για περισσότερη ασφάλεια να μην κινείστε και συναλλάσσεστε με ζωντανό χρήμα. Πάντως, με καλή στρατηγική μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και στον πλούτο, ενώ αντίθετα να οδηγηθείτε στη φτώχεια.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.