ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΙΧΘΥΕΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 - ΙΧΘΥΕΣ

Λόγω της δυαδικότητας του ζωδίου σας καταφέρνετε αρκετά συχνά να μην εμφανίζετε τον πραγματικό σας εαυτό είτε αυτό γίνεται συνειδητά ή ασυνείδητα. Έτσι όμως αυτή η τακτική ορισμένες φορές είναι σωτήριες και ορισμένες ζημιογόνες. Όμως, επειδή θα έχετε και την παρουσία του πλανήτη σας ο οποίος θα σας προκαλεί διάφορα μπερδέματα, ενίοτε θα μεσολαβεί ο Κρόνος για την αποκατάσταση των όποιων παρεξηγήσεων. Αν και από τις αρχές του φθινοπώρου θα που θα μπείτε κάτω από την επιρροή του Δία ίσως σταματήσετε να κάνετε κακές εκτιμήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κάτι που το συνηθίζετε. Όμως πριν από αυτά ας ξεκινήσουνε να δούμε πως θα μπορείτε να κουμαντάρετε την καθημερινότητά σας γιατί ακόμα και τα πιο σοβαρά από αυτήν ξεκινούν. 

Ιχθύες – Αφροδίτη
(αγάπη, γοητεία, συντροφικότητα, συνεργασία, κοινωνικότητα, φλερτ, κομψότητα, χρήματα)
4/1-27/1, Υδροχόος: Υπό καλές συνθήκες φαίνεται να δείχνετε τα πολύ καλά συναισθήματά σας. Όμως κουρασμένοι και από τις πρόσφατες κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα προτιμάτε να ασχολείστε με πιο χαλαρά πράγματα (διάβασμα, γράψιμό κ.λπ.) όμως φαίνεται να παίζει και ο έρωτας κάποιο ρόλο. 

28/1-20/2, στους Ιχθείς: Συνήθως, ζείτε την πιο ευχάριστη περίοδο της χρονιάς σας. Ωστόσο, θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός και η ανάγκη σας να είστε εκτός από όμορφοι και καλλιτεχνικοί στις επιλογές σας. Κάνετε καινούριες γνωριμίες, επικοινωνείτε ευχάριστα και γενικά δεν πλήττετε. Ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια οικονομική ενίσχυση αλλά καλό θα είναι να ξεχάσετε τις πιστωτικές σας κάρτες. 

21/2-16/3, στον Κριό: Είναι η εποχή που αφουγκράζεστε κάθε οικονομικής ευκαιρία, ωστόσο μπορεί να αποκτήσετε πράγματα χρήσιμα για την καθημερινότητά σας. Όποια χρήματα πάρετε αυτό το διάστημα από καθυστερήσεις, επιστροφές κ.λπ. θα μοιάζουν ως το καλύτερο δώρο. 

17/3- 11/4, στον Ταύρο: Σε τούτο το χρονικό διάστημα μέσω των γνωριμιών σας θα έχετε την ευχέρεια να προωθήσετε σημαντικά σας ζητήματα. Οι προσκλήσεις είναι πολλαπλάσιες από κάθε άλλη φορά, μέχρι και περάσματα μπορεί να κάνετε από τηλεοράσεις, οίκους μόδας, πρεμιέρες παραστάσεων, δημοπρασίες κ.λπ. Ίσως εισπράξετε και χρήματα που εκκρεμούσαν ή να σας δοθεί κάποιο φιλοδώρημα. 

12/4-7/5, στους Διδύμους: Έχετε συχνότερες επισκέψεις στο σπίτι κυρίως από συγγενείς. κάνετε περισσότερα τηλεφωνήματα ή μπαίνετε στο ιντερνέτ για δημόσιες σχέσεις κ.λπ. συχνά όμως θα επιδιώκετε να μένετε και συντροφιά με τον εαυτόν σας κυρίως για να ξεκαθαρίσετε ένα κληρονομικό ή ερωτικό ζήτημα. 

8/5-5/6, στον Καρκίνο: Πάντα θα βρίσκετε χρόνο να είστε με αγαπημένους ανθρώπους, να ψυχαγωγείστε, να αναδείξετε ένα προσωπικό σας έργο, ή να σας δοθεί ένα όμορφο δώρο. Επίσης, μπορεί να προμηθευτείτε μέσω τρίτων πράγματα ευκαιρίας ή ακόμα και από δημοπρασίες ή έστω να περάσετε ευχάριστα παρακολουθώντας τες. 

6/6 – 8/10, στον Λέοντα: Είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος αν είστε πλασιέ, οδηγός, συνοδός, καλλιτέχνης,., ταξιδευτής, εκπαιδευτικός κ.λπ.. Όμως, καλό θα είναι να είστε προσεχτικότεροι στις επιλογές σας ερωτικών συντρόφων και να αποφεύγετε χώρους μέσω των οποίων να εκτεθείτε, κυρίως μεταξύ 1/8- 5/9 που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη. 

9/10 – 8/11, στην Παρθένο: Τόσο η κοινωνική, όσο και η συντροφική ζωή σας θα διευρύνεται μέσα από συναλλαγές της καθημερινότητας. Έτσι έχετε και την ευχέρεια να έλκετε άτομα και να έλκεστε από αυτά ερωτικά. Αλλά πάντως, τα μικρά ταξιδάκια, οι εκδρομές, οι προσκλήσεις, τα θεάματα θα κοσμούν αρκετές από τις ώρες σας. 

9/11-4/12, στον Ζυγό: Ενδέχεται ένα μήνυμα να μην ικανοποιήσει τις ελπίδες σας ή μπορεί να απορριφθεί μια εξυπηρέτηση που θα θέλατε, όμως ίσως βρεθείτε δε κάποιο μεταφυσικό χώρο. Ωστόσο, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τη ζήλεια, την υπερβολική κτητικότητα ή ακόμα και τις εκδικητικές σκέψεις διότι τελικά εσείς θα βγείτε ζημιωμένοι. 

5/12-29/12 στο Σκορπιό: Σε αυτή τη χρονική εορταστική περίοδο θα αισθάνεστε εντονότερη την επιθυμία για καλλιτεχνικές, τηλεοπτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης για εκδρομές και ταξίδια Επιπλέον μπορεί να νιώσετε καλά επειδή σας επιδίδεται μπλοκ επιταγών, πιστωτικές κάρτες ή κάτι παρόμοιο. Επίσης, σε μετακίνησή σας ενδέχεται να ζήσετε και κάποιο έντονο φλερτ. 


Ιχθύες – Άρης
(αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, επιθετικότητα, παρόρμηση)

1/1-11/1, στον Υδροχόο: Θα πρέπει ν α προσέχετε μήπως τα χρήματά σας τα εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι κομπιναδόροι. Αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο δηλαδή να διαθέτετε χρηματικά ποσά για φιλανθρωπικούς ή ερευνητικούς σκοπούς ή για να βοηθήσετε κάποιον ανήμπορο ή ακόμα και για λόγους ψυχικής υγείας όχι υποχρεωτικά για εσάς.

12/1-19/2, στους Ιχθείς: Σε τούτο το χρονικό διάστημα από την μία μπορεί να θέλετε να κυριαρχήσετε και από την άλλη να αισθάνεστε παγιδευμένοι από αυτά που τα θεωρείτε απόλυτα δικά σας αποκτήματα. Και υπό αυτήν την έννοια μπαίνετε στη μάχη του ανταγωνισμού ενδεχομένως και με τον ίδιο τον εαυτόν σας. Πάντως, στην αποτυχία σας όσο και αν προσπαθείτε να κρύψετε την απογοήτευσή σας δε θα μπορείτε όμως να κρύψετε τον πληγωμένο σας εγωισμό.

20/2- 31/3, Κριός: Τώρα χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, διότι είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να βγείτε ζημιωμένοι, το πρόβλημά σας είναι η βιασύνη. Και όμως, με την τωρινή τολμηρότητά σας ίσως να μπορείτε να πετυχαίνετε εκπληκτικές τιμές σε αγοραπωλησίες αρκεί να είστε λεπτολόγοι και να μπορείτε να ελίσσεστε.

1/4-11/5, στον Ταύρο: Ενδέχεται να ξοδέψετε χρήματα για κάποιο συγγενή, για ζημιά στο μεταφορικό σας μέσο, για διάφορα σκεύη για πράγματα προσωπικής χρήσης. Επίσης, για διαφήμιση, συμμετοχή σας σε μαθήματα, συνέδριο η για συμμετοχή σε ταξίδια.

12/5-24/6, στους Διδύμους: Ενδέχεται να σας δημιουργούνται οικονομικές ανησυχίες, όχι υποχρεωτικά για δυσάρεστες αιτίες. Ίσως να αφορούν υποχρεώσεις οικογενειακής φύσης ή σε σχέση με ζημιές ή βελτιώσεις ακίνητης περιουσίας. Ενδέχεται, ακόμα να είναι μία έντονη εποχή για τις οικονομικές δραστηριότητες σας αν ασχολείστε με διάφορες καλλιέργειες, γαλακτοκομικά, ελαιοπαραγωγές, αγοραπωλησίες ακινήτων κ.λπ.

25/6- 8/8, στον Καρκίνο: Διανύετε μία αρκετά δραστήρια εποχή σε σχέση με τα οικονομικά σας, αν βέβαια ο Άρης δέχεται ενισχύσεις και από άλλους συγκεκριμένους πλανήτες. Ωστόσο, αν όλα είναι καλά μπορεί να οδηγηθείτε και από συναισθηματικούς λόγους και σε ιδιαίτερα γενναιόδωρες χειρονομίες. Χρήματα μπορεί να διαθέσετε και στο χρηματιστήριο ή ακόμα και στον τζόγο.. Όμως, εδώ καλό είναι να θυμάστε τη λαϊκή ρήση «του τζογαδόρου η μάνα τη μια γελάει και την άλλη κλαίει». Γενικά πάντως, είναι εποχή των «αρπαχτών».

9/8- 24/9, στον Λέοντα: Εδώ ενδέχεται να έχετε έξοδα είτε για να αποκαταστήσετε ζημιές σχετικές με τον εργασιακό σας χώρο ή για υλικά συντήρησης ή για να πληρωθούν μισθοί κ.λπ. Ορισμένα έξοδα μπορεί να γίνουν επίσης για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλά ακόμα και για να διατηρείστε σε καλή ψυχική και σωματική κατάσταση ή και γενικά να ασχοληθείτε με τη γενικότερη καλή αισθητική σας.

25/9-12/11, στην Παρθένο: Ένας λόγος έντασης με άλλα άτομα μπορεί nα είναι τα οικονομικά ή και για πράγματα δικά σας που τα εκμεταλλεύονται άλλοι. Αλλά και χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστούν επίσης μπορεί να έλθετε σε ρήξη με άνθρωπο που στη ζωή σας έχει θέση συμβούλου (χρηματιστής, λογιστής, γιατρός κ.λπ.).

13/11-28/12, στο Ζυγό: Σε τούτην την εποχή ενδέχεται να γίνονται έξοδα χωρίς μάλιστα να τα είχατε υπολογίσει. Κακή εποχή για να μπουν πράγματα ως ενέχυρα, για αγοραπωλησίες από δεύτερο χέρι, έστω και αν πρόκειται για έργα αξίας. Επίσης, κάπως επιβαρυμένη μπορεί να είναι και η ερωτική ζωής σας, με την έννοια ότι το συναίσθημα δεν ταυτίζεται με το σεξ και αυτό μοιάζει με τον εξαγορασμένο έρωτα.

Ιχθύες – Δίας
(γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, επέκταση, σπατάλη, ηθικές και πνευματικές αξίες, αλαζονεία, χρήμα)

Η θέση του Δία στη φετινή χρονιά ξεκινά από τον Λέοντα στον οποίο θα βρίσκεται σχεδόν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δίνοντας έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα, ή άλλως στον τομέα των υπαρξιακών σας αναγκών και παράλληλα στης υγείας. Ωστόσο, και στις τρείς περιπτώσεις υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα υπάρχουν καλές προοπτικές είτε είστε εργαζόμενοι ή όχι Γενικά πρόκειται για την εποχή που κερδίζετε εφόσον είχατε φροντίσει την προηγούμενη να κάνετε σωστές επιλογές στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, δηλαδή αν τότε σπείρατε σε καρποφόρο έδαφος τώρα μπορεί να έχετε μία πλούσια συγκομιδή. Όμως, είναι καλή επίσης εποχή για ιατρικούς ελέγχους, για επισκέψεις σε σαλόνια ομορφιάς και σε χώρους που δημιουργούν ευεξία. Επιπλέον, σας παρέχεται και η δυνατότητα της ίασης ή να βρείτε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική αγωγή εφόσον υπάρχει ήδη κάποια ασθένεια. Όμως, μέχρι και τις 8/4 που θα βρίσκεται ανάδρομος μην επιμένετε σε πράγματα που βλέπετε ότι δεν μπορούν να έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη.

Από τις 11/8 ο Δίας εισέρχεται στην Παρθένο για δώδεκα μήνες, αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς έχει μία αρκετά μεγάλη ταχύτητα θα καλύψει σχεδόν το αναφερόμενο ζώδιο με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 13 έως 20/3. Μέσω ετούτου του ζωδίου λοιπόν σας δίδεται η ευχέρεια από τον Δία ανάλογα των προσδοκιών σας να ενταχθείτε η μέσα σε μικρότερες ή μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες, να υπογράψετε συμβάσεις, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς κ.λπ.. Γενικά, θα διανύετε εποχή μεγάλων ευκαιριών τόσο σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων όσο και συνεργασιών. Ενδέχεται μάλιστα να δεχθείτε σημαντικές προτάσεις, μέχρι και γάμου η να δημιουργήσετε κάποια σχέση που να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας…! 


Ιχθύες – Κρόνος
(υπευθυνότητα, καθήκον, υπομονή, συντηρητισμός, φόβος, στέρηση μετριότητα, αυστηρότητα)
Η θέση του Κρόνου από τον Τοξότη η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 20/12/2017 συνδέεται με μία από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής σας, καθώς εκπροσωπεί την κοινωνικό-επαγγελματική σας εικόνα, κάποιον γονέα, τον εργοδότη, τον προϊστάμενο σας. Πάντως, στις όποιες εξωσπιτικές δραστηριότητές σας, συχνά θα παίζουν τον ρόλο τους οι φίλοι και οι διάφορες κοινωνικές γνωριμίες, τόσο σε επίπεδο καριέρας, όσο και προβολής. Όμως, επειδή όπως λέει η λαϊκή ρήση «όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια» για αυτό πάντα θα χρειάζεται η αυστηρή επιλογή αυτών των ανθρώπων. Πάντως στη διάρκεια της φετινής χρονιάς την επιρροή του Κρόνου θα την έχετε οι γεννημένοι στις δέκα πρώτες αντίστοιχες μέρες του ζωδίου σας.

Ιχθύες – Ουρανός
(πρωτοτυπία, ελευθερία, βιαιότητα, ανταρσία, το απρόβλεπτο, το σύγχρονο)
Η θέση του Ουρανού στον Κριό για το δικό σας ζώδιο είναι αμφιλεγόμενη με την έννοια ότι δε μπορεί κανείς να είσαι σίγουρος σε οικονομικό επίπεδο αν θα του αυξηθούν ή μειωθούν τα έσοδα ή έξοδα του. Όμως, ενδέχεται έτσι να λειτουργεί και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι αιτίες μπορεί να είναι διαφορετικές. Στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ 12ης και 20ης μοίρας του Κριού σχηματίζοντας στους γεννημένους από 2 έως 11/3 όψη ημιεξαγώνου.
Εσείς λοιπόν, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες οικονομικές δυσκολίες να ξέρετε ότι είτε πρόκειται για επενδύσεις, είτε για αγοραπωλησίες, ή για ανάγκες διαβίωσης θα έγκειται κυρίως στο διαχειριστικό τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξεχάσετε παιχνίδια με τα χρήματα και μάλιστα μέσω παρακινδυνευμένων δραστηριοτήτων όπως λαθραία, δωροδοκίες, μαύρα κ.λπ.

Ιχθύες – Ποσειδώνας
(έμπνευση, διόραση, φαντασία, προδοσία, υποκρισία, μεγαλοψυχία, ουτοπία)
Ο Ποσειδώνας ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας έχει πλέον εγκατασταθεί στο ζώδιο σας και θα βρίσκεται μέχρι το 2025. Στη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ 5ης και 9ης μοίρας των Ιχθύων που σημαίνει ότι θα δεχθούν άμεσα την ακτινοβολία του πλανήτη οι γεννημένοι από τις 24 έως 28/2.

Εσείς λοιπόν, που είστε κάτω από την άμεση επιρροή του ενδέχεται να σας προκαλεί σύγχυση για όλα όσα έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα, για αυτά που σκέπτεστε και προσπαθείτε γι αύριο. Βέβαια, ο πιο κατάλληλος δείκτης για το πώς θα σας ωθεί να τον λειτουργήσετε είναι η γενέθλια θέση του. Γενικά, ετούτος ο πλανήτης συμβολίζει και εκφράζει καταστάσεις που δε μπορείτε να δείτε με τα φυσικά σας μάτια πάρα μόνο με τα μάτια της ψυχής, δηλαδή μέσα από το συναίσθημα και το ονειρικό σας κόσμο. Ωστόσο, όσο μπορεί να σας κάνει ευγενή και ρομαντικό άλλο τόσο μπορεί να σας κάνει ουτοπιστή, τυχοδιώχτη, περιθωριακό.

Παρά το γεγονός ότι η αναφερόμενη θέση του θα λειτουργεί σε τελείως προσωπικό επίπεδο, εν τούτοις, θα έχει συνέπειες και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημά σας εστιάζεται στον τρόπο που αρχίζετε να προβάλλετε τον εαυτόν σας. Που τις περισσότερες φορές, το φέρσιμό σας μοιάζει ως να είστε κάποιος άλλος άνθρωπος. Για αυτό χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί σε αυτά που σας προτείνουν ή προτείνετε. Πάντως, ενδέχεται να εξελιχθείτε σε έναν σημαντικό οραματιστή, ή μέχρι σε ένα άκρως ουτοπιστή. Εν ολίγοις, ή μεταμορφώνεστε σταδιακά σε έναν άριστο καλλιτέχνη ή ευτελίζετε την καλλιτεχνική σας φύση. Ή γίνεστε ένας ιεροκήρυκας, θεραπευτής, γοητευτικός, εμπνευστής ή χάνοντας την πίστη προς τον εαυτόν σας να τελματωθείτε και να εξελιχθείτε σε περιθωριακό, δόλιο, ευεπηρέαστο άτομο, μέχρι και θύμα της πονηριάς άλλων. Ωστόσο, από τις 12/6 μέχρι και 18/11 που ο πλανήτης θα κινείται ανάδρομα ενδέχεται να σας συμβούν περίεργα πράγματα και βέβαια τελικά να είναι σε βάρος σας.

Ιχθύες – Πλούτωνας
(ψυχισμός, αναγέννηση, μοιραίο, μνησικακία, εκδίκηση, υπερδύναμη, ένστικτο, μεταμόρφωση, προφητεία, κάρμα)
Ο Πλούτωνας είναι η ισχυρότερη δύναμις για το καλό και κακό στη δική σας περίπτωση οι περισσότεροι θα δείτε το καλό του πρόσωπο. Πριν από κάθε τι άλλο θα αισθανθείτε την ικανοποίηση ότι ικανοποιούνται από τις πιο μικρές επιθυμίες σας μέχρι οι μεγαλεπήβολοι στόχοι σας. Στη φετινή χρονιά, καθώς θα κινηθεί μεταξύ 12ης και 15ης μοίρας του Αιγόκερω σημαίνει ότι θα δεχθείτε την εξάγωνη επιρροή του οι γεννημένοι από τις 3 έως 6/3. Πάντως, περισσότερο από όλα θα λειτουργήσει σε επίπεδο γνώσης όπως και να μπορείτε να ξεχωρίζετε τους σημαντικούς αξιοπρεπείς ανθρώπους από τους άξεστους. Γι αυτό αρκετοί από εσάς ενδέχεται να γίνετε μέλη πνευματικών ομάδων, ή ακόμα να βρεθείτε ενεργό μέλος σε κάποιο κομματικό σχηματισμό.

Επειδή όμως, η Πλουτώνια δύναμις είναι υπόγεια θέλει προσοχή γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε επικίνδυνους ατραπούς, ακόμα και δίπλα σε σκοτεινούς ανθρώπους και χώρους με τον κίνδυνο να μην τους αντιληφθείτε άμεσα πιστεύοντας ότι βρίσκεστε μαζί με την εξουσία. Ωστόσο, από τις 17/4 μέχρι και τις 24/9 που ο Πλούτωνας θα βρίσκεται ανάδρομος να ελέγχετε με προσοχή τα σχέδιά σας, επίσης και αυτά των παιδιών σας, τα οικονομικά της επιχείρησής σας και κυρίως που τα επενδύετε, το ποιόν των φίλων και γνωστών σας και βέβαια να μην κάνετε άλματα σε σχέση με το χρηματιστήριο αξιών, τις υπερβολικά δαπανηρές σε χρήμα διαφημίσεις κ.λπ.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.