ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 8-14/8, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 8-14/8, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

 

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 8-14/8

ΚΡΙΟΣ
Μπορείτε να ευελπιστείτε πλέον ότι κάτι καλύτερο θα συμβεί στον επαγγελματικό σας τομέα ή και για την υγεία σας μέσα στο επόμενο δωδεκάμηνο. Ενδέχεται κάποιο μήνυμα ως προς αυτ να πάρετε ήδη και μέχρι τις 27 του τρέχοντος μήνα. Επίσης η είσοδος του Άρη στις 9/8 στον Λέοντα και μέχρι της 24/9 θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει η δημιουργικότητά σας και μαζί η ερωτική δυναμική σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η αλλαγή του Δία μπορεί να σας φέρει στη διάρκεια του επόμενου δωδεκαμήνου μπρος σε προσωπικές σας επιτυχίες με τις κατάλληλες βέβαια προσπάθειες. Ωστόσο, και με την είσοδο του Έρμη στις 8/8 στην Παρθένο και μέχρι τις 27 θα έχετε κάποια ευχέρεια. Όμως από τις 9/8 έως και τις 24/9 με τον Άρη στον Λέοντα καλό θάναι να δείχνετε προσεχτικότεροι σε άτομα που αισθάνεστε ότι σας επιβουλεύονται.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας από τις 11 στην Παρθένο και για 12 μήνες θα βρίσκεται ως φύλακάς σας τόσο στην ιδιωτική όσο και οικογενειακή ζωή σας. Ίσως και σε περιουσιακά σας ζητήματα. Ένα δείγμα ως προς αυτά μπορεί να έχετε επίσης από τις 8/8 έως τις 27/8 μέσω του Ερμή που θα κινείται στην Παρθένο. Ωστόσο, από 9/8 έως 24/9 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα θα έχετε μία υπερδραστήρια καθημερινότητα αλλά να υπάρχει μέτρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καινούρια θέση του Δία φαίνεται να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σας που μέσα σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι δημόσιες σχέσεις σας οι οποίες όλο και σε κάτι θα σας εξυπηρετούν. Μια μικρή δοκιμή θα έχετε σε αυτό από τον Ερμή μεταξύ 8/8 έως 27/8 που θα κινείται επίσης στην Παρθένο. Στις 9/8 η είσοδος του Άρη στον Λέοντα και μέχρι τις 24/9 θα χρειάζεται περισσότερο προσοχή η οικονομική σας διαχείριση.


ΛΕΩΝ
Όσο και αν ο Δίας θα βρίσκεται να μετακινείται από τις 11/8 στην Παρθένο, στον οικονομικό σας τομέα, στο δωδεκάμηνο που ακολουθεί, μην περιμένετε το μάνα εξ Ουρανού αν δεν είστε οι ίδιοι σωστοί διαχειριστές. Το ίδιο ισχύει και από τις 8/8 έως 27/8 που θα βρίσκεται επίσης και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο. Από τις 9/8 έως τις 24/9που θα βρίσκεται ο Άρης στο ζώδιο σας, με ανεβασμένο το λίμπιντο σας θα επιδιώκετε πάντα την υπεροχή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τις 11 θα είστε οι ευνοημένοι του Δία για τους επόμενους δώδεκα μήνες, αλλά και πάντα θα βοηθά και η μεθοδικότητά σας σε ότι θα σκοπεύετε να πετυχαίνετε. Μεταξύ 8/8 και 27/8 που θα βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας με τους καλούς προγραμματισμούς που θα κάνετε θα μπορείτε όπου και αν βρίσκεστε να περνάτε καλά. Μεταξύ 9/8 έως 24/9 να θυμάστε ότι πίσω από εσάς θα βρίσκεται κάποιος λιγότερο καλός παρατηρητής.


ΖΥΓΟΣ
Η θέση πλέον του Δία στην Παρθένο θα σας ευνοεί για ένα δωδεκάμηνο να αυτοπροστατεύεστε από κάθε τι ορατό και αόρατο που θα τείνει να δυσκολέψει τη ζωή σας. Όμως μεταξύ 8 και 27/8 που θα βρίσκεται επίσης ο Ερμής στην Παρθένο επειδή θα είστε ευάλωτοι στην κακή κριτική, φροντίστε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Μεταξύ 9/8 -24/9 ο Άρης βρισκόμενος στον Λέοντα μπορεί να έχετε φιλική συμπαράσταση ή μπορεί το αντίθετο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καινούρια θέση του Δία για το επόμενο δωδεκάμηνο θα σας παρέχει την ευχέρεια να κάνετε ευέλικτες κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές. Για τώρα η θέση του Ερμή μεταξύ 8 και 27/8 ενδέχεται να σας ωθεί να έχετε περισσότερες επαφές με φιλικά άτομα ή ομοϊδεάτες. Όμως, μεταξύ 9/8 και 24/9 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα μπορεί να διευρύνετε τους κοινωνικό-επαγγελματικούς σας ορίζοντες ή να τους περιορίσετε, προσοχή λοιπόν.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 11/8 που ο Πλανήτης σας ο Δίας που αλλάζει ζώδιο και για ένα δωδεκάμηνο θα σας φέρνει αρκετές φορές μπρος στις ευθύνες σας ώστε να λειτουργείτε στις όποιες προσπάθειες με υπευθυνότητα στους στόχους σας. Μεταξύ 8 και 27/8 ο Ερμής επίσης από την Παρθένο σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς. Μεταξύ 9/8 και 24/9 μπορεί να αποδειχθεί ως μία ιδιαίτερα δημιουργική εποχή αλλά μπορεί να είναι και ανάλογα ζημιογόνος.


ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ
Η καινούρια θέση του Δία για το ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή κυρίως αν ασχολείστε με το γραφτό και προφορικό λόγο και γενικά με πνευματικά πράγματα. Ωστόσο, κάποια εύνοια θα έχετε μεταξύ 8 και 27/8 από τον Ερμή αν βρίσκεστε σε διακοπές ή πρόκειται να μετακινηθείτε σε συγκεκριμένο προορισμό. Στις 9/8 το πέρασμα του Άρη μέχρι και τις 24/9 ίσως σας δυσκολέψει οικονομικά λόγω υποχρεώσεων ή και ερωτικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στη διάρκεια του επόμενου δωδεκαμήνου ενδέχεται να βρείτε ανθρώπους να σας στηρίξουν υλικά και συναισθηματικά αλλά και μπορεί να βοηθήσουν την πνευματική αναγέννησή σας. Για τώρα μεταξύ 8 και 27/8 ίσως βρείτε κάτι που ψάχνετε. Μεταξύ 9/8 και 24/9 η θέση του Άρη στον Λέοντα ίσως να αποδειχθεί μία αρκετά φορτισμένη περίοδος λόγω της ανταγωνιστικής διάθεσης ορισμένων άλλων.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας από τη θέση του στην Παρθένο στο δωδεκάμηνο που ακολουθεί θα σας βοηθά σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων και συνεργασιών μέσω προτάσεων συνεργασιών κ.λπ. Επίσης και τώρα μέσω του Ερμή μεταξύ 8 και 27/8 μπορεί να έχετε αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις σχεδόν ευχάριστα. Όμως, μεταξύ 9/8 και 24/9 ενδέχεται άλλες υποχρεώσεις να σας οδηγήσουν σε υποχρεωτικά έξοδα, ίσως και σε αρκετή κούραση.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.