ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 15-21/8. Η ΑΡΧΟΝTΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και ΤΑ «ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ»

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 15-21/8. Η ΑΡΧΟΝTΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και ΤΑ «ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ»

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 8-14/8

ΚΡΙΟΣ
Ο δυναμισμός και ο ερωτισμός σας βρίσκονται στο ζενίθ τους. Πολύ περισσότερο αν στοχεύετε να γίνετε κατακτητές. Όμως, ξεκινήστε αλλά φροντίστε με τις σχέσεις σας να έχετε όρια. Ζήστε τη σημερινή 15/8 όπως σας βγει, ενώ την Παρασκευή 21/8 το «όλα δικά σας «ξεχάστε το.


ΤΑΥΡΟΣ
Άμεσα ή έμμεσα η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή σας επισκιάζουν κάθε τι άλλο, όπως συμβαίνει σήμερα 15/8. Όμως το πείσμα και οι παραξενιές μπορεί να χαλάσουν το ήρεμο κλίμα στις 19/8 και στις 21 αν δεν καταλάβετε τις προκύπτουσες συγκυρίες από δικούς σας ανθρώπους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή 15/8 για εσάς μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά υποσχόμενη μέρα για να χαλαρώσετε και να ψυχαγωγηθείτε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιτρέπονται και οι τρελίτσες. Αυτό να το θυμάστε και στις 19/8. Στις 21 μπαίνουν κάποιοι περιορισμοί ίσως λόγω χαρακτήρος σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή 15/8 μπορεί να είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εσάς καθώς ενδέχεται να βρεθείτε με χαρούμενους, αγαπημένους ανθρώπους. Στις 19 θα ήταν μία επίσης ενδιαφέρουσα μέρα αλλά οι συγκυρίες θα περιορίσουν τις διαθέσεις. Στις 21 ίσως δυστροπία από δικό σας άνθρωπο.


ΛΕΩΝ
Οι περισσότεροι βρίσκεστε στα πάνω σας .Η σημερινή ημέρα ως γιορτινή ίσως ακολουθείται και με ευχάριστες υποχρεώσεις. Στις 19 ένα πρόσωπο σας εντυπωσιάζει αλλά μέχρι εκεί. Την Παρασκευή 21/8 αποφύγετε να θέλετε τους άλλους «στρατιωτάκια» γιατί τελικά θα το μετανιώσετε με τις συνέπειες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και στη σημερινή 15/8 γίνουν πράγματα που σας ενοχλούν φροντίστε να μη δώσετε συνέχεια καθώς μπορείτε να ζήσετε και όμορφες στιγμές με άνθρωπο που αγαπάτε. Αν στις 19 βρεθείτε με τον έρωτα βάλτε ένα στοπ. Λίγο δύσκολα ίσως είναι η 21.


ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή είναι μία υποσχόμενη μέρα καθώς με φίλους ή και άλλα άτομα μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές. Στις 19 μία καινούρια γνωριμία ναι μεν εντυπωσιάζει αλλά είναι αμφίβολη η συνέχεια. Στις 21 ενδέχεται να ξοδευτείτε συναισθηματικά ή χρηματικά για φίλο που δεν αξίζει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή15 μπορεί να είναι για σας μία λαμπερή μέρα αλλά να την προκαλέσετε και εσείς Επίσης στις 19 μπορεί να βρεθείτε μπρος σε μία ευκαιρία αλλά να μη εξελιχθούν τα πράγματα τόσο καλά. Στις 21 φροντίστε να μη χαλάσετε την καλή σας εικόνα λόγω κακής συμπεριφορά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή είναι ημέρα αγάπης και τρυφερότητας πολύ περισσότερο αν βρίσκεστε με αγαπημένους ανθρώπους. Στις 19 ενδέχεται να πιστέψετε ότι βρίσκεστε μπρος στο ερωτικό θαύμα αλλά η εξέλιξή του θάναι διαφορετική. Στις 21 χρειάζεται περισσότερος αυτοέλεγχος στη συμπεριφορά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως να νιώσετε λίγο απογοητευμένοι λόγω της έλλειψη ορισμένων αγαθών προς το αγαπημένο πρόσωπο. Στις 19 ίσως πιστέψετε ότι τακτοποιείται ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει... Σε πολλούς στις 21 αρχίζουν να τελειώνουν τα χρήματα ή τα σχέδιά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H σημερινή 15/8 μπορεί να σας χαρίσει όμορφες στιγμές, κυρίως λόγω γιορτής ή και να μάθετε κάποιο μυστικό. Την Τετάρτη μια καινούρια γνωριμία ή και μια παλιά σας γεμίζουν με συναισθήματα αγάπης.Την Παρασκευή αποφύγετε τον αρχηγικό ρόλο.


ΙΧΘΥΕΣ
Διανύετε μία περίοδο που μπορεί να χαίρεστε και με τα πιο μικρά πράγματα, όπως σήμερα ή και την Τετάρτη μία ακόμα και τυπική υποχρέωση παρόλο ότι μπορεί να είναι κουραστική εσάς όμως θα σας ευχαριστεί. Την Παρασκευή 21/8 ενδέχεται να σας κουράσει ένα ταξίδι ή ένας φίλος.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.