ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 29/8 - 4/9/2015

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 29/8 - 4/9/2015

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Εβδομαδιαία Ζωδιακή Πρόβλεψη από την Γιώτα Καλογερά για 29/8 έως 4/9/2015

Θα είναι μία εβδομάδα με δυσκολίες, καθώς πολλοί θα χάνουν την εμπιστοσύνη και προς τον εαυτόν τους, με συνέπεια να καταφεύγουν σε μεθόδους μάλλον Επιζήμιες προς αυτούς, ακόμα και στον έρωτα αν τραβώνται τα άκρα.

ΚΡΙΟΣ
Ίσως το καλοκαίρι να σας έχει αποσυντονίσει από τις δραστηριότητές σας και τώρα που μπαίνετε πάλι σε ρυθμούς που είχατε ξεσυνηθίσει ενδέχεται να δυσκολευτείτε. Ωστόσο, ο έρωτας έστω και με υποχωρήσεις θα βοηθήσει να ξεκινήσει καλά ο μήνας αλλά μόνο σε αυτό το κομμάτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σας βοηθήσει αν ξεχωρίσετε τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα από αυτά της ιδιωτικής ζωής σας γιατί διαφορετικά δε θα μπορείτε να ηρεμείτε και να έχετε σε μία τάξη όσα σας απασχολούν ήδη. Οι τρίτοι θα σας μπερδεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Kαθώς, ανήκετε στους έξυπνους και ευέλικτους δε θα δικαιολογείστε να κάνετε λάθη ή και να πιάνεστε κορόιδο και μάλιστα από κοντινούς σας ανθρώπους. Ωστόσο, θα τα καταφέρνετε στις τρέχουσες συναλλαγές σας έστω και με σχετικό εκνευρισμό. Ίσως μία πιθανή ερωτική επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσα σε όλα ετούτη την εβδομάδα ενδέχεται να εμπλέκεται και το χρήμα αν αφήνετε να παρεμβαίνουν και τρίτοι στα οικονομικά σας. Πάντως, με λίγη προσοχή αντί να «χάσετε» πρωτομηνιάτικα ενδέχεται να βρεθείτε με ένα δώρο.

ΛΕΩΝ
Το ζώδιό σας εξακολουθεί να βρίσκεται στα πάνω του κυρίως από ερωτικής πλευράς, όμως ορισμένοι άλλοι τομείς όπως ο επαγγελματικός, ο οικονομικός αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ίσως της υγείας ενδέχεται να σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία, αλλά τελικά θα ξεπεραστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά με κάποιες υποχωρήσεις που ενδεχομένως τις κάνετε οικειοθελώς. Στον μήνα της Παρθένου μπαίνετε σχεδόν διχασμένος, καθώς από την μία θα επιδιώξετε να ξεπεράσετε τα θέλω της μυστικής ζωής σας, αλλά και τις τρικλοποδιές κάποιας συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ
Λίγη προσοχή στους φίλους ,ακόμα και τους οικογενειακούς κυρίως αν έχουν εισχωρήσει και στην αισθηματική ζωή σας. Ωστόσο, ενδέχεται να βρεθείτε μπερδεμένοι σε ζητήματα υγείας ή εργασίας κυρίως αν εξυπηρετείτε κάποια αποστολή ή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σίγουρα η προς τα έξω εικόνα σας, σας έχει κουράσει καθώς η κοινωνική υποκρισία σε σχέση με τις κοινωνικό επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ίσως και σε σχέση με την αισθηματική ζωή σας η οποία ενδεχομένως να μην είναι και στα καλύτερά της.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλοκαίρι διακοπές, ταξίδια τέλος, καθώς θα αρχίσει να σας πιέζει το χρήμα αλλά κάτι θα σκαρώσετε πάλι με κάποια παρασπονδία που θα κάνετε ίσως με ιδιαίτερα αγαπημένο πρόσωπο. Επίσης, κάτι πρέπει να γίνεται σε επίπεδο εργασίας, αλλά όχι ακόμα κάτι θεαματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ετούτη η χρονική περίοδος δεν υπόσχεται τα ιδιαίτερα όμορφα πράγματα, έστω και αν θα καταφεύγετε στον έρωτα μέσω του οποίου να ξεχνάτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Ωστόσο, να είστε προσεχτικοί σε συμφωνίες που κάνετε ή διακόπτετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος φεύγει ο Σεπτέμβρης έρχεται όμως ο Άρης εξακολουθεί να σας κρατά στην «τσίτα» με κάποιες όμως στιγμές να απολαμβάνετε τον έρωτα έστω και ονειροπαρμένα. Αυτό όμως θα σας ανεβάζει το λίμπιντο και αυτό με τη σειρά του να σας δίνει οικονομικές ανάσες.

ΙΧΘΥΕΣ
Μάλλον εβδομάδα ρουτίνας θα τη λέγαμε αφού έστω και αυτές τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα τις βλέπατε από ανιαρές μέχρι αρκετά κουραστικές. Φαίνεται όμως να σας απασχολούν και οι κοινωνικές υποχρεώσεις τις οποίες μπορεί να τις βλέπετε και ως αγγαρεία.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.