ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17-23/1/2016

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17-23/1/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η τρέχουσα εβδομάδα καλώς, κακώς βάζει τους περισσότερους σε σκέψεις μήπως δε θα τα καταφέρουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, καθώς οι ανάδρομοι Δίας και Ερμής συνεχίζουν να στέλνουν τα περίεργα μηνύματά τους σε κάποιους αλλά πάντως, θα τα καταφέρουν. Επίσης, ο Άρης εξακολουθεί την πορεία του μέσα στο Σκορπιό πιέζοντας τους οικονομικούς και ερωτικούς τομείς των περισσοτέρων, ενώ η Αφροδίτη διανύει την τελευταία εβδομάδα της στον Τοξότη.
(Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

ΚΡΙΟΣ
Ο τομέας ο περισσότερο άξιος προσοχής είναι των κοινωνικών - επαγγελματικών δραστηριοτήτων σας στις 20 και 22/1. Το πρόβλημά σας εδώ βρίσκεται στον κακό τρόπο της συμπεριφοράς σας ο οποίος δε θα μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτός, πόσο μάλλον αν πρόκειται για άτομα που έχουν κάποιο κύρος. Στις 18 ο έρωτας και το χρήμα σας ειρωνεύονται.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι τωρινές συνθήκες δε σας βοηθούν να ταξιδέψετε, να λάβετε μέρος σε διαγωνίσματα, να διαχειριστείτε μία πρόταση για δεύτερο γάμο ή και γενικά για κάποιο μυστήριο. Επίσης, αποφύγετε τα σκληρά λόγια με συγγενείς εξ αγχιστείας. Μία ιδιαίτερη σχέση γάμου, συντροφικότητας ή συνεργασίας καλό θα είναι να μην την αναμείξετε στην αισθηματική ζωής σας η και σε κάποιο χρηματικό ρίσκο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα είναι αρκετά δύσκολο να φέρετε πίσω τα χαμένα σας... ή να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει ευτυχισμένους σε ένα ερωτικό σας πρόβλημα. Αύριο Δευτέρα από τη μια ενδέχεται να πάρετε τα εύσχημα σε μία εργασία σας και από την άλλη να δυσαρεστηθείτε με άτομο της οικογένειας ή γενικά με κοντινό σας άνθρωπο χωρίς όμως να υπάρχει σοβαρός λόγος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε να κάνετε τα απλά πράμα δύσκολα προς το τέλος της εβδομάδος. Το πρόβλημά σας θα βρίσκεται στην επικοινωνία σας με άλλους. Με την έλλειψη συνεννόησης ενδέχεται να ξεκινήσετε ένα κακό προηγούμενο. Αντίθετα η εβδομάδα ξεκινάει σχετικά καλά, ίσως μάλιστα να πετύχετε κάποιο έπαινο για κάτι που είχατε την καλοσύνη να προσφέρετε.


ΛΕΩΝ
Από το γεγονός ότι πολλοί του ζωδίου σας βρίσκεστε με έτοιμο να εκραγεί το νευρικό σας σύστημα, με την έννοια ότι για να μη τα βάζετε με άλλους ξεσπάτε στον εαυτό σας. Πάντως, αύριο ενδέχεται να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα. Ενώ Τετάρτη και Παρασκευή μην επιδιώξετε να ασχοληθείτε με πράγματα που εκ προοιμίου είναι καταδικασμένα να μη ευοδωθούν.Ίσως σας απασχολήσει πρόβλημα υγείας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλο ότι έχετε μία γεμάτη καθημερινότητα αφήνετε όμως να σας ξεφεύγουν κάποια πράγματα αναφορικά με αγαπημένους ανθρώπους ή αγαπημένες ασχολίες για υποδεέστερα ενδιαφέροντα, από χόμπι μέχρι χρηματικά ρίσκα ή και στον έρωτα κυρίως Τετάρτη και Παρασκευή. Πάντως, αύριο Δευτέρα θα μπορείτε να γεμίζετε τις ώρες σας ευχάριστα, αλλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση.


ΖΥΓΟΣ
Ως συντροφικό ζώδιο μιας και η Αφροδίτη θα είναι κοντά σας μη χάνετε τις ευκαιρίες. Κάπως, εύκολα ίσως αισθανθείτε σε κάποια οικονομική συναλλαγή. Το τωρινό πρόβλημά σας είναι επικεντρωμένο, στην οικογενειακή και ιδιωτική ζωή σας, καθώς στις 20/1 ενδέχεται να μη καταφέρετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε και στις 22 ενδέχεται να εκδηλωθούν κακότητες εκ των έσω.Μπορείτε όμως να τα αποφύγετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη Δευτέρα σας δίνεται η δυνατότητα να νιώσετε πιο ανέμελα, καθώς μπορείτε να ξεφύγετε από πιέσεις και καταπιέσεις, αλλά αυτό δε συμβαίνει και τις υπόλοιπες ημέρες. Όπως την Τετάρτη και την Παρασκευή ενδέχεται να πάει χαμένη μία προσπάθειά σας καθώς θα λείπει η καλή συνεννόηση, όμως μπορεί να έχετε πρόβλημα σε ταξίδι, στο δρόμο σε συνεργείο ή σε γραφτές ή προφορικές εξετάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν το θέλετε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ετούτη την εβδομάδα την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και να περάσετε καλά με αγαπημένους ανθρώπους. Όμως, καθώς ο Άρης δε σας βοηθά να ξεφύγετε από κάποιους που δε σας βλέπουν με καλό μάτι να αποφεύγετε να εκμυστηρεύεστε τα μυστικά σας. Επίσης Τετάρτη και Παρασκευή το κλίμα γύρω από τις οικονομικές σας συναλλαγές μάλλον θα είναι δύσκολο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να ζητάτε, από το αγαπημένο πρόσωπο πράγματα που δε μπορεί ή δε θέλει να σας δώσει. Ενδέχεται να ενθαρρυνθείτε από φιλικό άτομο, αλλά μέχρι εκεί. Αποφύγετε επίσης, Τετάρτη και Παρασκευή να θέσετε ζήτημα αμέσου ενδιαφέροντος τόσο με δικού σας ανθρώπους όσο και για άκρως προσωπικό σας ζήτημα. Ίσως γιατί μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή ακόμα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Aύριο Δευτέρα ενδέχεται να γίνετε καταναλωτικό άτομο ίσως για κάτι που να μην αξίζει αλλά μπορεί να το κάνετε περισσότερο για να φανείτε κοινωνικά... Όμως, την Τετάρτη και την Πέμπτη πίσω από την πλάτη σας ενδέχεται να ειπωθούν πράγματα ή και να πάτε γυρεύοντας μέσα από μία κουτσομπολίστικη συζήτηση. Επίσης ενδέχεται να επισκεφτείτε άνθρωπο ή χώρο που να σας θλίψη.


ΙΧΘΥΕΣ
Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδος φαίνεται να δαπανάτε αρκετές ώρες σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες ή υποχρεώσεις άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε που να σας προκαλούν απογοήτευση. Όμως έχετε το καλό να μπορείτε να ελίσσεστε και να ξεφεύγετε από ότι σας χαλάει την καλή διάθεση. Πάντως, η συμπεριφορά ενός φιλικού ανθρώπου δεν είναι ότι δε θέλει... μάλλον δε μπορεί.

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.