ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 31/1-6/2/2016

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 31/1-6/2/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρόκειται για πλανητικό συνωστισμό αλλά πάντως, άξια προσοχής είναι η Δευτέρα (Ερμής 90 με Ουρανό), η Τετάρτη που καλεί σε προσπάθεια, η Παρασκευή που υπό όρους απαιτεί να μπει «νερό στο κρασί…» και το Σάββατο που θυμίζει τη λαϊκή ρήση «από όλα έχει ο μπαξές»!
(Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

ΚΡΙΟΣ
Καθώς ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον οίκο(τομέα) το ερωτικό σας και σε πολλούς επίσης και στον οικονομικό σας αν υπάρχουν σε αυτόν εκκρεμότητες καλό θα είναι να αποφύγετε την αύξησή τους. Επίσης, αύριο πρωτομηνιά μη δείξετε την υπεροχή σας με προσβλητικά λόγια. Αντίθετα το Σάββατο θα μπορείτε να διαχειριστείτε με επιτυχία ένα επαγγελματικό ζήτημα.


ΤΑΥΡΟΣ
Το πείσμα ξέρετε πολύ καλά ότι δε βοηθάει, κάτι που να θυμάστε αύριο Δευτέρα. Επίσης όσο ο Άρης βρίσκεται απέναντί σας αυτό σημαίνει ότι θα είστε ευάλωτοι στις προκλήσεις των όποιων άλλων, το σωστό είναι να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Μία μέρα με αρκετό ενδιαφέρον για εσάς είναι το Σάββατο 6/2, με την έννοια ότι ενώ μπορεί να βρεθείτε κάπου ευχάριστα τελικά να γίνεται αφορμή να χαλάσει το καλό κλίμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως να μην έχτε αντιληφθεί ότι τα δούναι και λαβείν σε ερωτικό επίπεδο και ως ένα σημείο και με τη διαχείριση ορισμένων χρηματικών υποχρεώσεων σας σας βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σας. Όμως έτσι, και την ψυχραιμία σας χάνετε με ότι συνεπάγεται αυτό και κατηγορείστε άδικα από ορισμένους φίλους. Ωστόσο, να ελέγχετε καλύτερα το επαγγελματικό σας κομμάτι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αύριο Δευτέρα καλά θα κάνετε να αποφύγετε τα παράπονα και τις ιδιοτροπίες, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για άτομο που δε θα σας καταλάβει. Αυτή την επισήμανση κρατήστε τη και για το Σάββατο, καθώς από τη μια μπορεί να σας δοθούν κάποιες υποσχέσεις ή μια πρόσκληση και από την άλλη να τα θαλασσώσετε με τις απαιτήσεις σας. Κάπως έτσι μπορεί να λειτουργήσετε και ερωτικά.


ΛΕΩΝ
Το τελευταίο διάστημα πολλοί του ζωδίου σας αισθάνεστε κουρασμένοι ίσως γιατί καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να υπάρχουν όλα στην εντέλεια ή γιατί σας πιέζουν οι διάφορες υποχρεώσεις. Αυτό όμως, πρέπει να σας κάνει να σκέπτεστε και την υποχρέωση που έχετε απέναντι στον εαυτόν σας, που μάλλον τον παραμελείτε το τελευταίο διάστημα είτε από αισθητικής ή ψυχολογικής πλευράς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνήθως δεν ξεφεύγετε από τα όριά σας,αλλά ως άνθρωποι και εσείς κάποτε έχετε την ανάγκη να κάνετε και πράγματα που ίσως να σας ξεπερνούν όπως μπορεί να γίνει και τώρα. Ίσως με την αισθηματική ζωή σας ή με άνθρωπο που αγαπάτε ίσως παίζοντας με το χρήμα, που όμως δεν φαίνεται να βγείτε κερδισμένοι καθώς οι περισσότεροι το διαχειρίζεστε μάλλον ερασιτεχνικά.


ΖΥΓΟΣ
Χωρίς να είναι πολλά αυτά που σας οδηγούν σε κάποια αδιέξοδα ξαφνικά βρίσκεστε πελαγωμένοι και με απλά πράγματα, καθώς οι περισσότεροι του ζωδίου σας δεν έχετε βγάλει τον εαυτό σας έξω από αυτά που σας έχουν φορτώσει πιθανόν άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος ή μπορεί και του κοινωνικό - επαγγελματικού σας. Κάπου λοιπόν χωρίς να το έχετε καταλάβει ξεπερνάτε τον εαυτό σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χωρίς να είναι δύσκολη η καθημερινότητά σας έτσι όπως πορεύεστε ετούτο το διάστημα όλο και με κάτι θα βρίσκεστε παραπονεμένοι. Ίσως γιατί βλέπετε πως ορισμένοι ακόμα και αγαπημένοι σας άνθρωποι δεν αποδέχονται τις απόψεις σας. Και επειδή δε φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα ξεπεράστε τα φροντίζοντας μόνο, να μην υπερβαίνετε στα θέλω σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το περισσότερο πιθανό για το συγκεκριμένο διάστημα ίσως να πρόκειται για χρήματα που χρειάζεστε για ορισμένες αγορές προκειμένου να ικανοποιήσετε συγκεκριμένες επιθυμίες σας. Το χειρότερο όμως θα είναι αν σας δημιουργηθεί πρόβλημα με τις εισπράξεις που αναμένετε. Ωστόσο, αποφύγετε να έλθετε σε σύγκρουση με το πρόσωπο που αγαπάτε, διότι δεν αξίζει ο κόπος.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Και όμως ανησυχείτε για πράγματα που σχεδόν τα γνωρίζετε και μπορείτε ανάλογα τα δρομολογήσετε. Ξεφύγετε από τις υποψίες ότι κάποιοι σας υπονομεύουν. Με το να τους το δείχνετε τους δίνετε τη δύναμη να το κάνουν, έστω και αν αυτό συμβαίνει από ανοησία τους. Το χειρότερο είναι ότι ενδέχεται να προκαλέσετε ψυχρότητα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Oι περισσότεροι δίνετε την εντύπωση ότι προτιμάτε να κάνετε πράγματα ετούτο το διάστημα πιο μυστικά και καλά κάνετε, κυρίως αν αφορούν την αισθηματική ζωή σας και ίσως κάποια χρηματική συναλλαγή. Ωστόσο, δείχνετε και αποφασισμένοι να εισχωρήσετε με περισσότερο δυναμικό τρόπο σε χώρους που για εσάς αποτελούν ένα είδος εξουσίας ή μπορεί να θέλετε να επιβληθείτε σε κάποιους.


ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί να έχετε κατά νου πολλά σχέδια προσπαθώντας μάλιστα να τα υλοποιήσετε και γιατί να μην το κάνετε. Αλλά αυτό για να γίνει θα πρέπει να διατηρείστε συναισθηματικά σε ισορροπία, καθώς συχνά αμφιταλαντεύεστε συνεπεία των οικονομικών σας αλλαγών. Ωστόσο ετούτο το διάστημα φαίνεται οι φίλοι να παίζουν το ρόλο τους σε σας, ευχάριστα, λιγότερο ευχάριστα ή και αδιάφορα.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.