ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14-20/2/2016

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14-20/2/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με τις τρεις πλανητικές αλλαγές των γρήγορων πλανητικών σωμάτων αλλάζει κυρίως το ημερήσιο κλίμα. Ο Ερμής στις 14 εισέρχεται στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη επίσης, στις 17 εισέρχεται στον Υδροχόο και ο Ήλιος στις 19 εισέρχεται στους Ιχθείς. Η Σελήνη στις 15 μπαίνει σε φάση αύξησης δευτέρου τετάρτου. Οι όψεις γενικά όλων και των αργών πλανητών, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Οπωσδήποτε όμως, ενεργοποιούν ανάλογα τους πλανήτες των γενέθλιων ωροσκοπίων.
(Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιο που εκπροσωπεί τις κάθε λογής φιλίες σας δεν έχετε αν σας αρέσουν οι αλλαγές στην ερωτική ζωή σας παρα να το επιδιώξετε. Αν είστε χωρίς ερωτικό δεσμό μπορεί έστω και πειραματικά να το τολμήσετε. Άλλωστε και ο Άρης ο εξουσιαστής πλανήτης σας βρισκόμενος στο πιο ερωτικό ζώδιο τον Σκορπιό σας παροτρύνει για τολμηρά ερωτικά παιχνίδια.


ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη σας βοηθά από το ζώδιο του Υδροχόου να κάνετε τα φλερτ σας, κάτι που σας αρέσει να παίζετε με τέτοιου είδους παιχνίδια και μάλιστα, μέσα από τα κοινωνικά η επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Αυτό βέβαια, αν είστε μόνοι που για ένα λόγο παραπάνω, καθώς ο Ερμής θα συνοδεύει την Αφροδίτη στις κάθε λογής κοινωνικές προσκλήσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Διανύετε την εποχή που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σας. Αέρας εσείς Αέρας και οι πλανήτες Αφροδίτη και Ερμής που βρίσκονται στο αέρινο Υδροχόο. Έτσι λοιπόν, αν είστε μόνοι και έχετε βάλλει στόχο να βρείτε συντροφιά θα μπορείτε να τη βρείτε μέσα από πνευματικούς χώρους. Αν έχετε τη συντροφιά σας θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκεί να θέλετε η προτεραιότητά σας να αφορά τον έρωτα και το πιθανότερο είναι να τον έχετε. Βέβαια, αν αυτός ο «κύριος» θα σταθεί κοντά σας και με χρήμα τόσο το καλύτερο. Αν πάλι η επιθυμία σας είναι να βελτιωθούν οι οικονομικές σας συνθήκες χωρίς όμως να ξεπερνούν τα εσκαμμένα όλο και κάτι θα γίνεται, αν όχι άμεσα αλλά μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μάρτη.


ΛΕΩΝ
Με Αφροδίτη και Έρμη στο απέναντί σας ζώδιο θα ζείτε ένα πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα που άλλωστε είναι χαρά σας. Επίσης, μπορεί να έχετε και κάποιες προτάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ωστόσο και παράλληλα με αυτά ενδέχεται να αναζητήσετε και τρόπους τακτοποίησης οικονομικών ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα (τράπεζες, εφορίες κ.λπ).


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν εργάζεστε η απασχόλησή σας θα γράφει ένα ευχάριστο κλίμα. Αν μάλιστα ασχολείστε με μεταφυσική, την καλλιτεχνία και τη συγγραφή θα έχετε πολύ καλές εμπνεύσεις, καθώς θα μπορείτε με άνεση να περιγράφετε και ορισμένες εμπειρίες σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας κάτι αισιόδοξο μπορεί να γίνει, ίσως μέχρι και τις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα.


ΖΥΓΟΣ
Αρκεί να το επιδιώξετε και μπορεί να ζήσετε πολύ καλές ημέρες από πλευράς αισθηματικής ζωής, απόδοση παιδιών σας ή και αξιοποίησης κάποιου έργου σας που αναζητά το μέσον που να σας αποφέρει το ανάλογο κέρδος. Όμως, δε θα πρέπει να πετάτε στα σύννεφα καθώς οι καιροί σε σχέση με το χρήμα είναι πολύ δύσκολοι. Και για ένα λόγο παραπάνω που ο Άρης σας βγάζει συνεχώς έξοδα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφροδίτη και Ερμής σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα ή να απολαμβάνετε τα αγαθά από κάποια Προσωπική σας δραστηριότητα ή ακόμα κάνοντας κάποιες αλλαγές σε κάποιο χώρο να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Και όλα αυτά θα έχετε το περιθώριο μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Επίσης θα επιδοθείτε σε κάτι που αγαπάτε πολύ.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας τους ανήσυχους, περιπετειώδεις και πολύ ταξιδευτές θα μπορείτε με άνεση να κάνετε πράγματα της αρεσκείας σας μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Ωστόσο ενδέχεται να έχετε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις ή ακόμα και να κάνετε, να παρακολουθήσετε επιδείξεις, να κάνετε όμορφες γνωριμίες και αν είναι κάτι που σας αρέσει να έχετε και τα σχετικά φλερτ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορείτε να ελπίζετε σε μία οικονομική άνεση για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας αλλά και για να μπορείτε να απολαμβάνετε πράγματα της αρεσκείας σας. Επίσης, επειδή σε πολλά πράγματα θα παίζει σπουδαίο ρόλο η καλή εμφάνισή σας από πλευράς αισθητικής αλλά και συμπεριφοράς να επιδιώκετε να είστε σε κάθε περίπτωση άψογοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα επειδή θα βρίσκεστε στα πάνω σας καλό θα είναι να προσπαθείτε να το διαχειρίζεστε κατάλληλα κυρίως για πράγματα που αφορούν την προσωπική ζωή σας. Θα μπορούσατε μάλιστα να υπολογίζετε και σε ορισμένες περιπτώσεις στο πέρασμα από κοντά σας της τύχης αν και με τον Ήλιο μπορεί να ρυθμίσετε και ζητήματα οικονομικής φύσης.


ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, καθώς θα αισθάνεστε τη ζωτικό σας να σας οδηγεί σε δημιουργικούς ατραπούς δεν έχετε παρα να τους χρησιμοποιήσετε κατάλληλα. Άλλωστε με την Αφροδίτη και τον Ερμή που θα σας βοηθούν να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά σας «βαρίδια» θα έχετε την άνεση να βλέπετε και το κάθε τι με περισσότερη αισιοδοξία και βέβαια περίσκεψη.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.