ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12-18/3/2016

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12-18/3/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην παρούσα εβδομάδα γίνεται ένα πλούσιο πλανητικό αλισβερίσι, σε κάποιες περιπτώσεις με ευκολία και με εύνοια ενώ σε άλλες λιγότερο ευνοϊκές αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η καλύτερη πλανητική σχέση πάντως είναι αυτή του τριγώνου μεταξύ Δια και Πλούτωνα στις 16 και θα ήταν ακόμα καλύτερη αν ο Δίας δε συνέχιζε την ανάδρομη κίνησή του.
(Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης, η δύναμή σας καθώς έχει περάσει κανονικά στον τομέα της γνώσης και μάλιστα της ανώτερης μπορείτε να τον αξιοποιείτε σε νομικά ζητήματα στη θρησκεία, στον αθλητισμό, σε συναλλαγές με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στις 14 ότι θέλετε να μείνει μυστικό αποφύγετε να το σκαλίζετε, διαφορετικά ίσως εκτεθείτε. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε στις 16 μία ευκαιρία που σας δίνεται σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα.


ΤΑΥΡΟΣ
Το φιλικό σας περιβάλλον βρίσκεται στις επάλξεις ετούτης της περιόδου, όχι όμως πάντα ευχάριστα αν δε κρατάτε τις αποστάσεις που χρειάζεται ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή εκμεταλλεύσεις είτε οικονομικές ή συναισθηματικές. Ωστόσο, στις 16 δείτε και αξιοποιήστε μία ευχάριστη ευκαιρία για τα σχέδιά σας με αγαπημένους ανθρώπους ή για κάτι που για εσάς έχει μία ιδιαίτερη αξία. Ωστόσο, να εντείνετε την προσοχή σας σε τυχόν χρέη σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Άρη πλέον που εγκαταστάθηκε στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων να φροντίζετε να μην τραβάτε τα άκρα σε ζητήματα που νιώθετε να σας εκνευρίζουν. Ωστόσο, είναι αναγκαίο για εσάς αυτό τώρα που βρίσκεται στην «βιτρίνα» η κοινωνική σας ζωή και που όλο και κάποια ζιζάνια θα ξεπηδούν να σα χαλούν την καλή διάθεσή σας. Σας δίδεται όμως η ευκαιρία να τύχετε μίας υποστήριξης προκειμένου να τακτοποιήσετε ένα περιουσιακό ζήτημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κυριότερο από ετούτη την εποχή και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αυξάνουν οι υποχρεώσεις σας κυρίως οι επαγγελματικές ή να συμβαίνει το αντίθετο με την έννοια να αναζητάτε κάποια εργασία, αν είστε πλέον ανεπάγγελτοι. Ωστόσο, την Τετάρτη στις 16 θα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε για τέτοια θέματα καθώς θα βρεθούν άνθρωποι να σας συμπαρασταθούν, αν και μπορεί να εξυπηρετηθείτε και μέσω της κοινωνικότητάς σας.

ΛΕΩΝ
Θα μπορείτε να αναφωνήσετε αρκετά οι ταλαιπωρίες, όμως καλά θα κάνετε να ξεμπερδέψετε με ότι σας έχει ταλαιπωρήσει μιας και η τωρινή θέση του Άρη όλο και θα σας δίνει χείρα βοηθείας. Ενδέχεται μάλιστα να δώσει και μία πιο δραστήρια ερωτική ζωή αν αυτός ο τομέας τον τελευταίο καιρό σας είχε αποκαρδιώσει. Όσο για κάποιες σας χρηματικές υποχρεώσεις θα τα καταφέρνετε. Άλλωστε στις 16 ίσως έρθουν χρήματα από εργασία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλη την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας από αρκετό καιρό πριν, ενδέχεται να είστε από αυτούς που παραπονούνται ότι δεν έχετε εισπράξει ακόμα τη βοήθειά του. Στις 16 όμως που θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσάς λόγω της αναδρομικότητας του Δία ενδέχεται να επαναξιολογηθεί το θέμα σας αργότερα. Ωστόσο, ζητήματα οικογενειακά, περιουσιακά, επιχειρηματικά ενδέχεται να αρχίσουν να σας ταλαιπωρούν.


ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί να ενδυναμώσετε τη υπομονή σας κυρίως στα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σας, καθώς πολύ εύκολα ενδέχεται να χάνετε την αυτοκυριαρχία σας ειδικά ως οδηγοί, χειριστές επικίνδυνων μηχανημάτων ή εργαλείων όπως στις 18. Ωστόσο, από αρκετούς μήνες πριν έχετε μπει και σε μία άλλη φιλοσοφία αυτής που σχετίζεται με την ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου. Αυτό ίσως το διαπιστώσετε και πρακτικά στις 16.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το γεγονός ότι αποχώρησε ο Άρης από το ζώδιό σας, μέρα με τη μέρα θα το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο καθώς θα σταματήσουν πλέον οι εντάσεις. Oμως από τώρα και μέχρι της 27/5 θα σας κάνει τις ζαβολιές του στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Αλλά αν είστε μεθοδικοί και εγκρατείς που με τον Κρόνο που ήδη βρίσκεται στα οικονομικά σας μάλλον θα τα πηγαίνετε καλά. Ωστόσο, στις 16 ενδέχεται να υλοποιήσετε ένα στόχο σας ή να γίνει εν μέρει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει μία λαϊκή ρύση «όπου δεν ακούγεται ο λόγος, πέφτει η ράβδος», μετα την άφιξη λοιπόν του Κρόνου στο ζώδιό σας τώρα που σας ήρθε και ο Άρης θέλετε, δε θέλετε θα βάλλετε σε μία τάξη τη ζωής σας με την έννοια να μη σκορπάτε το χρήμα και την ζωή σας γενικότερα, σε λιγότερο σημαντικά πράγματα. Αν και με τον Δία στον κοινωνικό-επαγγελματικό σας τομέα λόγω της αναδρομικότητας του δεν πετύχατε πράγματα, όμως στις 16 ίσως...


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπήκατε ήδη σε μια πιο δύσκολη φάση ζωής με την έννοια ότι πολλοί του ζωδίου σας θα πρέπει να αποβάλλετε τα κρυφά, τα μυστικά και τα μίζερα. Διότι όσο θα τα συντηρείτε τόσο αυτά θα σας ταλαιπωρούν. Όμως, μετα από καιρό θα καταλάβετε ότι με αυτήν την τακτική πόσο κερδισμένοι βγήκατε. Ωστόσο, η καθημερινότητά σας προβλέπεται να έχει το ενδιαφέρον της, έστω και αν κάποιες φορές θα σας κουράζει. Πάντως μία αποδοτική μέρα είναι η 16.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται να σας απασχολούν τα σχέδιά σας που για εσάς όμως έχουν μεγάλη αξία. Αλλά για να τα πετύχετε θα χρειαστεί αφενός να έχετε φίλους που να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας και αφετέρου να έχετε καλή οργάνωση καθώς κάποια στιγμή ενδέχεται να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Λίγη προσοχή ίσως χρειαστείτε στις 18. Ωστόσο, όλο και κάποια μικρά έξοδα που θα έχετε στη διάρκεια της εβδομάδος ενδέχεται κάποια στιγμή να εξελιχθούν σε μεγαλύτερα.


ΙΧΘΥΕΣ
Καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε, επειδή θα αισθάνεστε ότι υπερέχετε κάποιον άλλων και τους σνομπάρετε, διότι έτσι ενδέχεται να προκαλέσετε από συνεργάτες και φίλους μέχρι και το /τη σύντροφό σας την αντιπάθειά τους. Τώρα μάλιστα, που πέρασε και ο Άρης στον κοινωνικό σας τομέα θα γίνεστε εύκολος στόχος. Γι αυτό να αποφεύγετε τις προκλήσεις όπως μπορεί να γίνει στις 18 ώστε να ζημιωθείτε συναισθηματικά και χρηματικά. Στις16 όμως θάναι μία καλή μέρα για σας.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.