ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 3-9/4/2016

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 3-9/4/2016

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην τρέχουσα εβδομάδα τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς τον έχει ο Ήλιος, μέσω του οποίου τονίζεται το Εγώ και κάθε τι που υπάγεται στη διαχείρισή του καταρχήν θα τείνει στον εντυπωσιασμό. Και από το γεγονός ότι θα δραστηριοποιείται από τον Κριό θα προβάλλεται επίσης, μέσα από εγωκεντρικές και αλαζονικές αντιλήψεις και συμπεριφορές. H Nέα Σελήνη στις 7/4 στον ΚΡΙΟ προωθεί τα καινούργια ξεκινήματα. Στις 6/4 αλλάζουν ζώδια Αφροδίτη και Ερμής..
(Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

ΚΡΙΟΣ
Αν για το τώρα αντικαταστήσετε την παρορμητικότητα με την αξιοπρέπεια και τον ήρεμο προγραμματισμό μπορεί να εκπλαγείτε από το καλό αποτέλεσμα. Στις 6 μη πιέζετε για να μη πιεστείτε και στις 7 ενδέχεται να ζήσετε μία απρόσμενη εμπειρία, το αν θα είναι θετική ή αρνητική αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς.


ΤΑΥΡΟΣ
Αντί τώρα να αυθυποβάλλεστε αρνητικά, κυρίως με την έννοια ότι περιτριγυρίζεστε από εχθρούς που δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σας, είναι προτιμότερο να αποστασιοποιηθείτε από όλα τα αρνητικά και να βοηθήσετε μόνο τον εσωτερικό σας εαυτό, ώστε να καθαρθεί από οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό θα είναι να είστε κάπως φειδωλοί απέναντι σε φίλους και γνωστούς σε σχέση με την οικογενειακή και ιδιωτική ζωή σας αποφεύγοντας έτσι κάποιες παρεξηγήσεις. Και αν μάλιστα έχετε και κάποια αναβάθμιση επαγγελματική κλπ σκεφτείτε ότι και όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, υπάρχει και ο παράγοντας ζήλια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στη διάρκεια τούτης της εβδομάδος μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε μία καλή δυναμική εμφάνιση κυρίως στο κοινωνικό-επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν όχι τόσο από πλευράς εμφάνισης αλλά και για να δείξετε μέσα από μία χειρονομία τη γενναιοδωρία σας. Όμως, ενδέχεται γι’ αυτό να ξοδέψετε ένα χρηματικό ποσό για το οποίο ίσως να μην υπάρχει η ευχέρεια.


ΛΕΩΝ
Είτε είστε ή δεν είστε στις δόξες σας οι περισσότεροι πάντως θα αισθάνεστε ανεβασμένοι. Ορισμένοι μπορεί να ταξιδέψετε ή να βρεθείτε σε χώρους που να μπορείτε να δείξετε τη μεγαλοπρέπειά σας ή το ανεβασμένο πνευματικό σας επίπεδο. Εν ολίγοις, με κάποιο τρόπο και χωρίς κόπο μπορείτε να πετύχετε την αυτοπροβολή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακόμα και προσπάθειες μπορεί να καταβάλλετε προκειμένου να απαλλαγείτε από ενοχές και δυσάρεστες εμπειρίες κυρίως σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο. Όμως, αν δείτε ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρετε μην επιμείνετε αλλά και μη καταφύγετε σε κρυφές, παράνομες ενέργειες.


ΖΥΓΟΣ
Ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να καταλάβετε ποιοι είναι οι ειλικρινείς φίλοι σας και ποιοι υποκρίνονται. Ωστόσο, ορισμένοι ενδέχεται να παίξουν κάποιο διαμεσολαβητικό ρόλο σε σημαντική σχέση ή σχέσεις σας. Το ζήτημα όμως εδώ είναι να αποφύγετε να συγκρουστείτε με συνεργάτες ή και ανταγωνιστές ή και με το/τη σύντροφό σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετές από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας ενδέχεται να σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά, επειδή θα πρέπει να αποδείξετε με όποιοδηποτε τρόπο την αξία σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο καλό είναι να αποφύγετε απαιτήσεις δικές σας ή άλλων και σε επίπεδο υγείας μπορεί να έχετε ανάγκη ξεκούρασης.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις ο Κρόνος και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιό σας να γίνονται απαγορευτικοί όμως ο Ήλιος από τον Κριό σας ωθεί σε πράγματα που να μπορείτε να χαίρεστε τη ζωή σας με ότι αγαπάτε και σας εκφράζει. Όμως στις 6 και 9 θα χρειαστεί να είστε μετριόφρονες και υποχωρητικοί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε την καλή πλευρά του εαυτού σας να λειτουργεί τώρα όπως την αισθάνεστε, και μη παρασυρθείτε από το όποιο παρελθόν σας, καθώς μπορεί να «κουκουλώσετε» να «θάψετε» ή να «ξεθάψετε» πράγματα. Ωστόσο, ενδέχεται να ξεκινήσει στο σπίτι ή σε προσωπική σας εργασία κάτι καινούριο μετά από μία αντίσταση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως πιστέψετε ότι διανύετε την κατάλληλη εποχή για να επιβληθείτε με το κύρος ενός δυναμικού αισιόδοξου και γενναιόδωρου ανθρώπου. Όμως, ενδέχεται να μη γίνουν εύκολα αποδεκτά τα έργα, τα λόγια ακόμα και το στιλ της εμφάνισής σας.Επίσης, στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις φροντίστε το άτομο που θα σας συνοδεύει να μη ξεπερνάει τα όριά του.


ΙΧΘΥΕΣ
Ενδέχεται να ποντάρετε στην εργασία σας για τη βελτίωση των οικονομικών σας ή σε κάποια άλλη πηγή εσόδων αλλά και μπορεί να είναι λανθασμένη αυτή η άποψη σας αν έχετε υποχρεώσεις που να ξεπερνούν τις τωρινές εισπράξεις σας κυρίως στις 6/4. Όμως και στις 9 ενδέχεται να σας προκύψει ένα απρόβλεπτο οικονομικό ζήτημα.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.