ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 24-30/4

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ 24-30/4

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ετούτη την εβδομάδα ίσως να μη χρειάζονται οι προβλέψεις, αφού οι περισσότεροι πράττουμε πράγματα ανάλογα με την πίστη μας.Ίσως και γι αυτό το Σύμπαν τώρα μας κατευθύνει μόνο μέσω των θέσεων των πλανητών στα ζώδια, αλλά πάντως στις 29 προστίθεται άλλος ένας πλανήτης στους ανάδρομους ο Ερμής μέχρι 22/5 και γίνονται πέντε.Αυτό σημαίνει μία γενικότερη τάση της ανθρωπότητας προς την εσωστρέφεια, και καθώς ο Ερμής παίρνει τις «ανάποδές» από το ζώδιο του Ταύρου το πιθανότερο είναι τα μηνύματα του να σχετίζονται με την οικονομία όπως να μπλοκάρονται ή να απορρίπτονται ιδέες και προτάσεις σε σχέση με αυτήν. Σε προσωπικό επίπεδο δε θα έχουν πρόβλημα όσοι έχουν τον Ερμής τους στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους ή επίσης ανάδρομο.
(Οι προβλέψεις επαληθεύονται μόνο εφόσον ανταποκρίνονται στο γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός)

ΚΡΙΟΣ
Ορισμένοι από εσάς, ίσως να υπάρξουν φορές, που να μην καταφέρνετε να διεκπεραιώνετε ζητήματα οικονομικής φύσης, όπως να σας καθυστερήσουν πληρωμές, ή να αργήσει να έλθει κάποια απόδειξη, συναλλαγματική κλπ.


ΤΑΥΡΟΣ
Ένα οικονομικό ζήτημα ή μπορεί και συναισθηματικό να σας βγάλει έξω από το πρόγραμμά σας. Ότι και αν είναι, οπωσδήποτε για ένα διάστημα θα αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι σε επίπεδο προσωπικής ζωής.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδέχεται να δυσκολεύεστε αν η εργασία σας συνδέεται με προστασία σε πρόσωπα και πράγματα ή κάνετε έρευνες ή ασχολείστε με το γράψιμο κυρίως ως συγγραφέας, δημοσιογράφος ή γενικά για να ασφαλίσετε ένα σας μυστικό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ισως να δυσκολευτείτε να διαφυλάξετε ένα μυστικό σας από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από άτομο που επιβουλεύεται τις υψηλές σας γνωριμίες ή και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.


ΛΕΩΝ
Ενδέχεται να δείτε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ν α μην εξελίσσονται όπως τα έχετε προγραμματίσει. Αποφύγετε να επιμένετε, αντ’ αυτού δείτε τι μπορεί να φταίει για να το αλλάξετε.Ίσως η αιτία να βρίσκεται σε φιλικό άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν τα τωρινά σχέδιά σας είναι να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι ή να παρευρεθείτε σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση ή να στείλετε η να προσδοκάτε κάποια πρόσκληση ίσως να αναβληθεί ή να μην μείνετε ικανοποιημένοι.


ΖΥΓΟΣ
Χρήματα που αναμένονται μέσω κάποιας δικαστικής οδού ή από μακριά ή από κάποιο έπαθλο ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να αναβληθούν, Επίσης, καλό είναι να μη ψάχνετε «ψύλλο στα άχυρα» σε μία διαθήκη ή αποζημίωση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πρόβλημά σας ενδέχεται να είναι μία δικαστική απόφαση σε σχέση με αποζημίωση, διατροφή, παλιά χρέη.Γενικά θα παρατηρείται ασυνεννοησία με συνεργάτες, συμβούλους ακόμα και με το/τη σύντροφό σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναβολές και κακοτεχνίες ενδέχεται να σας προκύπτουν τόσο που συχνά να σας εκνευρίζουν.Ακατάλληλη εποχή για να ζητήσετε εργασία ή να συνεργαστείτε σε κάποιο έργο, επίσης ίσως ανησυχήσετε για κάποιο ζωάκι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδέχεται να απογοητευτείτε από την περίεργη συμπεριφορά ή προβλήματος αγαπημένου προσώπου ( αισθηματικό δεσμό, φίλο, παιδί ). Ακατάλληλη εποχή για οποιεσδήποτε καινούργιες επενδύσεις και τον τζόγο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σπίτι και γενικά η οικογένεια ενδέχεται να σας αποκαρδιώνουν λόγω της ασυνεννοησίας ή της συμπεριφοράς ορισμένων χωρίς να ήταν αναμενόμενη. Επίσης, να αποφεύγετε τη φιλοξενία ένθεν, κακείθεν και τις ανακαινίσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Ένα οικογενειακό ταξίδι ή αναβάλλεται η σας προκαλεί «πονοκέφαλο» επειδή δεν ακολουθείται το αρχικό πρόγραμμα.Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την επάρκεια του μεταφορικού σας μέσου (μπαταρίες, λάδια κ.λπ.)

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.