ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Ο κάθε μήνας έχει τα δικά του μυστικά καλά ή άσχημα για τους ανθρώπους ανεξάρτητα σε ποιο ζώδιο είναι γεννημένοι. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε τουλάχιστον αυτό το μονοπάτι του χωροχρόνου και να προσαρμοζόμαστε σε αυτό, ώστε να πετυχαίνουμε ταχύτερα και ευκολότερα όλους ανεξάρτητα τους στόχους και σκοπούς μας.

Τώρα, εδώ στο ζώδιο της Παρθένου οφείλουμε να μετριάσουμε το Εγώ μας (να γίνει πιο ταπεινό) ώστε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα.

Η εμπειρία που παίρνεται ετούτη τη χρονική περίοδο είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι και τα πιο μικρά πράγματα της ζωής είναι εξίσου χρήσιμα όπως και τα μεγάλα.

Και βέβαια χωρίς να αγνοούνται οι μικρό λεπτομέρειες οι οποίες πολλές φορές συνθέτουν τα θεμέλια για πολύ σημαντικά οικοδομήματα.

Άλλωστε σε κάθε εποχή, και σε κάθε διαδρομή ο δρόμος από το μικρό στο μεγάλο και αντίστροφα, είναι αυτός που μας οδηγεί στο κέντρο του βαθύτερου εαυτού μας και ο οποίος αποτελεί το θεμέλιο μας για τα όποια επιτεύγματα μας.

Ωστόσο, σε τούτον το μήνα όλοι έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε ξανά σε κάτι που είχαμε παραμελήσει ή να ολοκληρώσουμε κάποια δραστηριότητα. Ή να βελτιώσουμε αυτά που ήδη υπάρχουν και να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες η ζημίες που προκλήθηκαν από το περιβάλλον μας. Και το πιο βασικό είναι να σταματήσουμε την αποθάρρυνση όταν επιφορτωνόμεθα από πληθώρα υποχρεώσεων.

Τρεις είναι οι βασικές αιτίες της αποθάρρυνσης. Η πρώτη απορρέει από σωματική κόπωση. Η δεύτερη αιτία είναι συναισθηματικής φύσης. Η Τρίτη είναι η νοητική κόπωση κυρίως όταν ο άνθρωπος πιστεύει ότι δεν έχει τη δύναμη να πετύχει.

Και όμως, ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί και όχι να αδρανεί καθώς μέσω της προσπάθειας βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Ακόμα και αν αποτύχεις κερδίζεις την εμπειρία που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε μία άλλη εποχή.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.