ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

ΣΤΟ  ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

Στο μήνα που εξουσιάζεται από τον Ζυγό με σύμβουλο του την κλασική ζυγαριά δείχνει αμέσως την εικόνα όπως τη διαμορφώνουν οι συνθήκες ετούτης της χρονικής περιόδου και βέβαια ανάλογα με τον οίκο που κατέχει ο Ζυγός στο γενέθλιο ωροσκόπιο του κάθε ενός.

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν, είναι να αξιολογούνται ήτοι να «Ζυγιάζονται» προσεχτικά και οι πιο λεπτές αποχρώσεις των σχετικών ζητημάτων τους.

Για αυτό, οι εμπειρίες σε ετούτη τη χρονική περίοδο δεν είναι εύκολες είτε σχετίζονται με τα υλικά αποκτήματα ή με τα πνευματικά, διότι μπορεί να χάνεται πολύτιμος χρόνος αν οι άνθρωποι παραπαίουν ανάμεσα σε τούτο ή εκείνο ανάμεσα στο Εγώ και στο Εσύ.

Από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Ζυγός το ζώδιο που συνδέεται με τη δικαιοσύνη δεχόμενο αρνητικούς κραδασμούς από τους πλανήτες Ουρανό και Πλούτωνα συμβαίνουν αρκετά περίεργα πράγματα στις προσωπικές και δημόσιες σχέσεις, σε διευθετήσεις, διεκδικήσεις, συμβιβασμούς, συμμαχίες, συμβιώσεις, κ.λ.π.

 

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.