ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.

Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Παρασκευή 6/5/2016, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

Οι προσευχές των ζωδίων

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Κύριε, είμαι πλημμυρισμένος από τη δύναμη της Δημιουργικής Σου ενέργειας, η οποία με γεμίζει ζωντάνια και μου δίνει την αντοχή και το θάρρος να υπερπηδώ τα εμπόδια. Σ ευχαριστώ, που μου απένειμες αυτό το πολύτιμο δώρο και παρακαλώ, βοήθησε με να το χρησιμοποιώ σωστά στη ζωή μου.

Δείξε μου τον τρόπο και την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθώ γι’ αυτό.
Ουράνιε Πατέρα μου, επιθυμώ να συμμετέχω θετικά, κάνοντας καλή χρήση των ικανοτήτων μου, εκεί που οι άλλοι διστάζουν.

Δίδαξέ με να παίρνω πρωτοβουλίες, μόνο εφόσον γνωρίζω απόλυτα το θέμα μου. Ο ενθουσιασμός και η βιασύνη συχνά με τυφλώνουν.

Προσευχόμενος σε εσένα Κύριε, μαθαίνω την εγκράτεια την υπομονή και τη διακριτικότητα. Μαθαίνω δηλαδή, την έννοια του συμβιβασμού και του σεβασμού αντί του ανταγωνισμού.

Κύριε, δίδαξε με την ανεκτικότητα, και τη συγνώμη, καθώς συχνά παρασύρομαι και κατακρίνω τους άλλους χωρίς να σκέφτομαι τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Ζητώ λοιπόν τη βοήθεια σου Σου, για να μπορώ να ελέγχω τις παρορμήσεις μου και να γίνομαι όλο και πιο σωστός.

Αγαπημένε, Ουράνιε Πατέρα μου από τώρα, έχω την ελπίδα με ευγνωμοσύνη σε Εσένα ότι μπορώ και εγώ να συνεισφέρω με τη γενναιότητα μου έστω και με τις ελάχιστες δυνατότητες μου στους λιγότερο τολμηρούς και χωρίς να τους υποτιμώ.

Αμήν

 

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Ευλογημένε μου Κύριε, Εσύ που δημιούργησες τη γονιμότητα στη γη, με τα καταπράσινα λιβάδια από τα οποία τρέφομαι και ζω, δίδαξέ με να χρησιμοποιώ όλες τις δυνάμεις μου και όλα τα ταλέντα μου σε αυτήν με σοφία. Να μπορώ να τα αξιοποιώ σωστά για την επιβίωσή μου χωρίς να χαραμίζομαι μόνο για τις τέρψεις της σάρκας.

Ξέρω ότι γεννήθηκα σε ένα υλιστικό ζώδιο, ξέρω όμως ότι και Δημιουργός όλης της πλάσης είσαι Εσύ, ο ζωντανός σπόρος της, το μέτρο της τελειότητας, τα οποία βρίσκονται και σε μένα ριζωμένα βαθιά μέσα μου. Αν δεν κατάφερα μέχρι τώρα να καλλιεργήσω αυτόν τον σπόρο, κάνοντας πολλά λάθη, τώρα με τη βοήθειά σου και ο δικός μου σπόρος θα αρχίσει να μεγαλώνει και να μένει άφθαρτος από τα γήινα «ζιζάνια».

Όλα μαρτυρούν την εκπληκτική απλοχεριά σου. Δίδαξε με πώς να είμαι παραγωγικός και να χρησιμοποιώ τα αγαθά που προορίζονται για εμένα με ειρήνη και κατανόηση ώστε να μη γίνω δέσμιος της ύλης.

Αγαπημένε Κύριε, επιθυμώ να απαλλαγώ από το μειονέκτημα του ζωδίου μου το συμφεροντολογισμό, για να μπορώ να μοιράζομαι τα αγαθά που μου προσφέρεις με τους συνανθρώπους μου.

Δείξε μου σε παρακαλώ το μονοπάτι αυτό που οδηγεί σε Εσένα καθώς είμαι έτοιμος να το ακολουθήσω.

Γιατί τώρα απελευθερώνω το μυαλό μου από τις έμμονες υλικές και σαρκικές κατακτήσεις και απλώνω τα χέρια μου μόνο σε Εσένα μοναδικέ μου Κύριε.

Αμήν

 

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Κύριε μου, τώρα που συνειδητοποιώ το μεγάλο ζωδιακό δώρο που μου έχει προσφέρει ο Συμπαντικός Κόσμος, βέβαια με τη δική Σου προαίρεση – τη διανοητική και σωματική δύναμη και ευελιξία - Σου εκφράζω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου. Ακόμα και για τα επίσης ανεκτίμητα δώρα Σου, τη ζωντάνια, την ετοιμολογία την γρήγορη αντιληπτικότητα στο κάθε τι που πραγματεύομαι.

Όμως εγώ, πολλές φορές κάνω κακή χρήση αυτών των δώρων Σου. Δεν προσέχω εις ό,τι πράττω, λέγω και ακούω, διότι ο νους μου πλανάται και διασπάται σε πολλά ενδιαφέροντα ταυτόχρονα.

Ζητώ λοιπόν από Σένα, κάθε φορά που θα βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση, να με βοηθάς να αυτοσυγκεντρώνομαι μόνο στους κύριους στόχους μου. Να ολοκληρώνω καθετί που αρχίζω και μόνον τότε, να μου δίνεις την επομένη ευκαιρία.

Κύριε, επίτρεψε μου να βλέπω το καθετί μέσα από ένα ευρύτερο φάσμα και να πλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου.

Προσεύχομαι σ’ Εσένα, διότι μόνο Εσύ μπορείς να με κατευθύνεις σωστά, να γίνω πιο εκλεκτικός στις ενέργειές μου και στη σωστή διαχείριση του χρόνου μου.

Αγαπημένε Ουράνιε Πατέρα όταν το μυαλό μου δουλεύει με ασταμάτητες σκέψεις δε μπορώ να ακούω τη φωνή σου. Σε παρακαλώ βοήθησε με να μπορώ να ζω, έστω και για λίγο μέσα στην ηρεμία της ατέλειωτης γαλήνης Σου. Εκεί, που θα μπορώ να βρίσκω ακουμπισμένος στο στήθος της αγάπης σου την ξεκούραση της ψυχής μου.

Αμήν

 

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Κύριε, σ’ ευχαριστώ που γεννήθηκα στο ζώδιο που δίνει προστασία στην οικογένεια. Όμως προσωπικά εγώ, πολλές φορές γίνομαι ιδιαίτερα προστατευτικός με τους δικούς μου ανθρώπους, τόσο που δεν κουράζομαι μόνο εγώ αλλά κουράζω και εκείνους, όταν ζητώ να έχω την ανταπόδοση τους.

Ουράνιε Πατέρα μου, δίδαξε με το σωστό τρόπο αγάπης. Γνωρίζω ότι δίνω τα πάντα στους αγαπημένους μου που βρίσκονται κοντά μου, αλλά και ότι γίνομαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με αυτούς δεν είναι στενά συνδεδεμένοι μαζί μου.

Υπηρετώντας όμως Κύριε το Πανάγιο όνομα σου είναι απαραίτητο να υπηρετώ και τους άλλους. Οφείλω να τους βλέπω όλους ως αδέλφια μου. Με αυτήν την αλλαγή της συμπεριφοράς μου, ξέρω ότι θα γίνω μέλος στη δικιά σου Ουράνια οικογένεια, που δεν αναγνωρίζει εθνικές, φυλετικές και κοινωνικές διακρίσεις.

Κύριε μου, πολλές φορές νιώθω ανασφαλής μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους και τα δικά μου πράγματα. Δώσε μου τη δύναμη να γίνω αυτάρκης ώστε να μην έχω την ανάγκη να είμαι προσκολλημένος στους άλλους.

Δίδαξε με και βοήθησέ με να βρω τον τρόπο να ξεχνώ το δυσάρεστο παρελθόν. Δείξε μου επίσης τον τρόπο να παραμείνω – σύμφωνα με τη φύση μου – συναισθηματικός, αλλά να είμαι και πάντα λογικά δυνατός, ώστε να μπορώ να ξεπερνώ αυτούς που με πληγώνουν. Έτσι, θα εξυπηρετώ επίσης, την προσφορά και τη ζήτηση σε πνευματικό επίπεδο, καθώς ξέρω ότι είναι ένας τρόπος για την ανέλιξη μου.

Αμήν

“ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

πρωτη δραστηριοτητα το 1985

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΖΩΔΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1986 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ
“Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ”

 

social media

H Γιώτα Καλογερά στα social media (Twitter, Facebook, Google+), διαβάστε τη στον Blogger και δείτε τα video στο κανάλι της στο Youtube.

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας αλλά και τις νέες μας δημοσιεύσεις.